28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vakantie


Zij vraagt vandaag waar men op vakantie gaat en wat je leukste vakantie was en wat de grootste flutvakantie was.
Nou die laatste ik kreeg er spontaan weer een zenuwaanval van toen ik er alleen maar aan dacht.
Ik ga het hele verhaal niet meer hier neerzetten dus lees het zelf maar hier en dan nog hier en dan nog hier
Ik schaam me er ook niet voor ik ben gewoon geen campingmens , ik ben voor luxe vakantie huisjes op een exotische plek waar genoeg gras omheen ligt zodat je er een paar tentjes kan neerzetten voor de kids zodat die dan lekker kunnen kamperen (want dat gun ik ze natuurlijk) en ik gewoon in een luxe huisje zit, moet er ook een heel goed restaurant in de buurt zitten, een spa en een zwembad natuurlijk met bedden : van die zachte want niks zo irritant als met je handdoekje op het beton liggen (ja het bestaat nog hoor ik heb het zelf gezien). 
En dan elke dag schone handdoeken , ja ook voor de kids want handdoeken met zand erin ieks, en een schoonmaakster en een wasservice.(Of natuurlijk luxe hotels daar kan ik ook onwijs van genieten.)

Ja hoor eens je bent toch op vakantie? Vakantie houdt toch in voetjes omhoog, genieten van de geneugten van het leven? Als je alles net zo moet doen als thuis maar dan nog erger want allemaal veel kleiner en veel meer behelpen en elke dag met je halflauwe rosé (ijskasten met ijsmachine hebben ze nl niet op de camping duh ) op een kleine kutstoel moet zitten waar je pijn van in je kont krijgt voor je tent waar je dan gebukt in moet lopen zodat je niet alleen pijn in je kont krijgt maar ook nog in je rug en dan op een luchtbedje moet liggen met een kilo zand in je slaapzak en de hele camping van je orgasme kan meegenieten (als je al sex hebt want je moet er maar zin in hebben na zo'n dag) dan is dat voor mij geen vakantie ! Dat is ploeteren en dan zit ik liever thuis in mijn comfortabele stoel met ijsmachine bij de hand en een hele grote koelkast.
En als je nog steeds denkt dat kamperen o zo leuk is dan stel ik voor neem die 7 van ons eens mee , kijken of je dan nog zo van kamperen houdt na twee weken....
Maar vertel van wat voor vakantie hou jij???

11 reacties:

Ik heb me bescheurd om je vakantieverhalen over Vlieland. Ik heb me zó bescheurd, dat ik niet eens meer weet wat mijn slechtste vakantie was, die is gelukkig niet zo erg als die van jou.
Het liefst ga ik natuurlijk op een lekkere vliegvakantie naar een warm land met een mooi hotel en vooral een heerlijk buffetje aan eten, zodat je niet verhongerd en de pork je neus uit komt.
Maar we gaan met het gezin inmiddels al jaren naar Frankrijk met de caravan. En twee jaar met een tent, maar dat was nét ff teveel back to basic, dus nu hebben we vorig jaar weer een caravan gekocht en daar gaan we dit jaar ook weer mee naar Frankrijk. Mét een vast bed, want ik slaap altijd beroerd op vakantie, en een wc erin, wastafeltje, hang én brede legkast voor de kleren, héél groot aanrecht, magnetron, koelkast en een rondzit waar we allemaal lekker kunnen zitten. Het kreng is dan ook 5 meter lang en bijna mijn hele inboedel past erin.....

27 mei 2009 om 14:15  
Ilse zei

@Madelief: kamperen haha nee hoor dat is geen kamperen dat is gewoon je huis meeslepen naar Frankrijk daar neerzetten en lekker vakantie vieren ;)

27 mei 2009 om 14:22  
Soes zei

Heb je meegeluisterd toen ik liep te zanniken over die vreselijke campingvakanties?
Ik haat ze. Diep.

27 mei 2009 om 14:39  
Soes zei

Gevonden!
Mijn kijk op het campinggebeuren.
http://soes.punt.nl/index.php?r=1&id=294653

27 mei 2009 om 15:02  

Ik vond de campingvakantie's juist heerlijk met de kinderen .. geen gezeur van onder buren in appartementen. Ze konden rennen en springen wat ze wilden .. en ze hebben het er nog over.
Nu gaan wij voor de 5sterren hotels op warme plekken ..

groetjes Elise

27 mei 2009 om 15:03  
Inge zei

Ik heb nog nooit met de kinderen gekampeerd, maar ja zeilen is toch ook een vorm van kamperen?
En "zij" verwijst jou weer even terug naar haar weblog, want daar kan je lezen waar "zij" zo'n beetje van houdt. (ik heb namelijk ook een reactie bij mezelf achter gelaten! ;p)

27 mei 2009 om 16:29  
Babette zei

Nou ik hou ook niet van kramperen, ik hou van Aruba.

27 mei 2009 om 19:40  
Zara zei

Als ik niet met zusdus wegga dan gaan we met z'n 4-en naar een camping in de Achterhoek. (ivm ziekte Gijs kunnen we we een dagen onderweg zijn...) We hebben daar op een grote vrije plek een sta-caravan met veranda, wc en douche in de caravan en heerlijke bedden in beide slaapkamers. Geen nachtmerries dus voor ons in de vakantie.

27 mei 2009 om 19:57  

Mijn ergste vakantie was de laatste vakantie met ex... (sorry!) Weten dat het al voorbij is en dan 14 dagen lang regen, regen en nog eens regen terwijl je met 3 kinderen op een camping in Frankrijk staat.... NOOIT MEER!!!! Vreselijk!! Echt waar!!! Ik voel nog de gruwel naar boven komen!!!! YEK!!!!

Tja, en volgens mij weet je het van ons al: eerst een week in de klimtouwen hangen hoog in de bergen (maar wel in berghutten overnachten, waar je gewoon een fatsoenlijk dak boven je kop hebt, hoor!) en dan een week heerlijk lui en luxe in de zon, aan zee, of bij een groot meer.... Zuid Frankrijk bijvoorbeeld, of Italië.... Heerlijk!!!

Als er eerst maar een stukje actief inzit en dan een stuk relaxen...!! ;-)

27 mei 2009 om 20:29  

Wat een geweldige vakantieverslagen. Ik zie je daar gewoon rondstiefelen! Prachtig. Maak van je hart geen moordkuil meid!
Vriendje maak je eigenlijk helemaal niet blij met op vakantie gaan, ik ben van de cultuur snuiven.
Wij gaan de laatste jaren naar de Stayokay. De vroegere jeugdherbergen. Dat lijkt jou dan misschien ook wel horror, maar niets van dat al. Corvee is er niet meer, je hebt een eigen kamer (met stapelbedden!) en eigen sanitair. Ontbijt, lunchpakket en diner (eten wat de pot schaft, keuze uit twee gerechten meestal) is inbegrepen. Het is absoluut niet chique de friemel, maar wel heel relaxed en er zijn vaak gezinnen dus de meiden hebben veel 'aanspraak'.

27 mei 2009 om 20:38  

Ilse je moest eens weten!
Ik weet niet of G. je wel eens heeft verteld dat ik met hem al eens op vakantie ben geweest? Mega lang geleden.
Vraag hem maar naar de leuke badmuts hahaha

30 mei 2009 om 14:29