28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

X de Leeuw


Oké zo begon het :
Mensen die mij goed kennen weten dat ik altijd naar de liedjes van Paul de Leeuw luister en dat ik de show geweldig vind en al 5 jaar probeer kaartjes te bemachtigen maar dat is dus nooit gelukt.
Dus dacht ik: dan stuur ik een wens in, en dat deed ik dus een paar maanden geleden .... want ook weten de trouwe lezers hier dat ik af en toe knetter word van die pubers en we uitgeput zijn na een week van 7 kids en dan zet ik dus vaak het liedje 'I will survive' op maar nu bedacht ik me dat ik daar wel een Nederlandse tekst op zou willen die op ons slaat , iets in de trant van Ik overleef dit wel , die pubertijd...zoiets dus.
En warempel we werden dus uitgenodigd .

En we vertelden niets aan de kinderen , ik hield een dikke maand mijn mond , wat op zich al heel erg knap is van mij natuurlijk.
Vrijdag vertelde ik ze dat ze niet gingen hockeyen zaterdag en toen begon het "wat gaan we doen dan" "Verrassing".......zei ik steeds maar . Maar ja die lui bleven maar doorvragen natuurlijk en wij bleven onze mond houden en toen wisten ze het hoor , dachten ze...
"Jullie gaan zeker trouwen" zei de een en iedereen dacht meteen: dat is het natuurlijk , ze gaan trouwen....
Hhaaahahahahahaa ik had schik natuurlijk want het was echt grappig hoor die kids . Ondertussen werden we heel vaak gebeld door de redactie , om te overleggen , om te vragen of we nog steeds konden , om formulieren in te vullen over de kids (arbeidsinspectie , moet je als ouder toestemming geven dat je kind op tv komt) etc...

Zaterdagochtend belde de redactie nogmaals om te weten of we goed geslapen hadden (nou ja zeg, hoe attent is dat dan??? ) en om nog even door te nemen wat we moesten zeggen etc...

En toen gingen we weg.....kids wisten nog steeds van niets. Jongens bij G in de auto en meiden bij mij. Eenmaal in Almere aangekomen , zagen ze Studio staan maar er was ook een woning iets naast, dus de een dacht we gaan naar tv en de ander dacht we gaan naar een woonwinkel (wat een verrassing ! klaagde ze)
En toen stonden we bij de Studio buiten te wachten en vroegen ze wat het dan was .
Ineens riep een van de kinderen " Hee daar loopt Adje"
Waarop mijn oudste riep " Tssss die denkt dat ze Adje ziet , Adje..........huh dat is ADJE???"
En toen sloeg de paniek toe, we gaan naar Paul de Leeuw riepen ze allemaal , heb je een wens gedaan? Mijn oudste begon heel nerveus te lachen die was echt bang dat ik iets raars gewenst had voor hem .
Ze vonden het allemaal reuze spannend.

We mochten naar binnen en omdat je een wens hebt mag je dan in een speciaal kamertje waar drinken staat en snoep (en de kleintjes zich tegoed deden aan lolly's) en dan moet je wachten een dik uur wel of nog langer....
En dan mag je de studio in en zie je dus wat je normaal alleen op tv ziet, de kids keken hun ogen uit , ze vonden het super allemaal om een keer in reallive de show mee te maken en Paul de Leeuw te zien maar ook wel nerveus natuurlijk want het is immers Paul...en wat had die rare moeder nu toch weer gewenst?

Wij waren zelf ook nerveus hoor want je gaat toch naar Paul de Leeuw , hij kan super lief tegen je doen of je totaal afzeiken...
En ineens ben je dan aan de beurt KLIK KLIK , als je het wil zien bij 36,30 minuten even kijken.
De kinderen vonden het supergaaf, mijn wens vonden ze ook super en de hele avond en dag erna hebben ze er nog over doorgepraat.
De kleintjes zeiden in de auto: " Dit was de mooiste dag van mijn leven " hahaha , Febe die zong elk liedje uit volle borst mee en genoot dat ze Paul eens in levende lijve zag en Nyah die heeft twee uur lang ademloos met open mond zitten kijken, de rest genoot ook zichtbaar en waren totaal uitgelaten erna.
Het was heel leuk , de studio is in het echt veel kleiner dan ie op tv lijkt, Paul is echt een professional , wat hij doet moet je kunnen , 2 uur lang een show aan elkaar lullen en op die manier , bravo hoor, het lijkt makkelijk op tv maar dat is het absoluut niet dat moet je wel kunnen. En wat we allemaal heel erg leuk vonden dat toen de show was afgelopen : Paul nog gewoon voor het publiek wat leuke nummers zingt , wat vragen en zo beantwoordt, allemaal heel gemoedelijk en leuk voor het publiek wat gekomen is.
's Avonds waren we trouwens echt KAPOT ! Opa en oma waren doodop dat komt natuurlijk van de spanning de hele dag. We hebben goed geslapen die nacht .

En volgende week mogen we terug als tenminste iemand een liedje schrijft ....dus ik zou zeggen kom op mensen maak een leuk liedje , Linda: je man ...zet hem aan het werk !

26 reacties:

Leuk hoor! En die kinderen van jou, die hebben zich prima gedragen op national TV! Zo zie je maar weer: je opvoeding schijnt toch z'n vruchten af te werpen! ;-)

19 april 2010 om 08:58  
Door zei

Wat leuk!!!
Ben benieuwd wat voor lied eruit komt!

19 april 2010 om 09:11  

Wat ontzettend leuk!
Ik kan alleen nog niet kijken???!! Zal wel aan mij liggen.....
Probeer het later nog wel een keer.

19 april 2010 om 09:28  
Anoniem zei

Bij de tv makelaar gebruiken ze zeker andere camera's, nu oogde je veel slanker en je stem was ook veel liever.
Groet, Claire

19 april 2010 om 09:52  
Anoniem zei

Wow wat leuk zeg. Goed gedaan ...je zag er prachtig uit .
Linda

19 april 2010 om 09:55  

Wat gaaf zeg! Een erg leuke wens! Ben benieuwd wat er uit gaat komen!

19 april 2010 om 09:59  
Anoniem zei

Hallo Ilse wat leuk dat je dat gedaan hebt, en wat goed dat je niets verklapt hebt. Ik had het niet gekund hoor.Jammer dat ik geen liedjes kan schrijven anders had ik het met heel veel plezier gedaan. Ik volg je blog al een poosje en snap heel goed hoe lastig het soms is om iedereen in het gareel te houden. Ik wens je sucses en volgende week kijk ik weer naar Paul groeten Petra

19 april 2010 om 10:01  

Ilse.....jij kinderen zijn gewoon schatjes!! gedragen zich keurig !!.......wij gaan jouw niet meer geloven hoor!!! hahahhahah!!.........je hebt een voorbeeldig gezin !!

Fijne maandag !

19 april 2010 om 10:04  

Dus dat wordt de tweede keer de dag van hun leven!Leuk hoor. Ik kan niet tekstdichten, kom niet verder dan; maandagochtend pff ik ben het zat, heb net weer een week lang alle kidz gehad :o)
(Nou heeft Paul altijd geweldige artiesten in zijn show, maar ik moet zeggen deze keer die dame in het blauw ...... uhhh niet helemaal mijn ding hoor).
En Ilse, jullie zagen er geweldig uit meid.
Fijne maandag!
Karin

19 april 2010 om 10:24  

Meid, het was geweldig! Die monsters van jou: keurig doen ze het -soms- op tv in ieder geval wel!
Ik vond het heel gaaf om te zien en ben er zelfs voor wakker gebleven. jaja, speciaal voor jou, als je dat maar weet.
En echt, ik lieg niet: je bent prachtig!

19 april 2010 om 10:26  

jeetje wat leuk, ik heb het helaas gemist..

19 april 2010 om 10:51  

Heeelemaal leuk toch! Ik ben super benieuwd naar het lied!

19 april 2010 om 11:04  

Wat fijn dat je de link er bij gezet hebt! Wil je dat alsjeblieft volgende week weer doen? Zo kan ik heet lallemaal meebeleven en meezien... Hardstikkel eluk man! WAT een leuke kinderen heb je, zeg!! Maar ja, tieners hè, dan heb je wel een hele schep humor en relativeringsvermogen nodig....... en een lied misschien ja!

19 april 2010 om 11:05  

Ik heb gekeken .. super ! Ik zat meteen te denken .. zal ik het proberen .. wie weet.

Leuke dag he.

groetjes Elise

19 april 2010 om 12:07  
lia zei

He, wat leuk. Jammer dat ik het gisteren niet wist, want dan had ik meteen gekeken.
Ben benieuwd wat er voor liedje uitkomt.

groet Lia

19 april 2010 om 12:46  

Wat gaaf! Wat ontzettend leuk dat je dit deed en dat het dan nog uitkomt ook! Top! Ik ga zo direct even kijken...

19 april 2010 om 14:02  
inge zei

wat leuk weer =) mss moet je maar je eigen woonprogramma beginnen hoor je doet 't leuk op tv en je vriend, begrijp ik, kan perfect z'n eigen onderdeel hebben dan ook.

ben benieuwd wat er van dat liedje wordt!

19 april 2010 om 16:19  
Anoniem zei

Ahaaaa, lachuh zeg.
Een vriend van mij is journalist en heeft een week met hem opgetrokken. Hij zei ook al dat Paul privé heel erg leuk is.
Zelf kijk ik nooit naar z'n shows trouwens.

19 april 2010 om 16:33  
M&D zei

Moet eerlijk bekennen, dat ik geen fan van Paul ben! Dus nooit kijk! Maar nu natuurlijk wel even via jouw link! Leukkkkkkk.

Ben natuurlijk wel benieuwd wat voor tekst er gaat komen dus ga volgende week ook weer kijken, 2 keer Paul in 1 week aaaaaghhhghghg.. hahahaha....

19 april 2010 om 17:50  

Hee wat super leuk!!!

19 april 2010 om 19:32  

Wat gaaf!! Wat kom je lief over, zo zou je die cynische kant toch niet verwachten zeg! :-)

19 april 2010 om 19:47  

leuk om dat stukje te zien, Ik zei je toch dat hioj een schatje is ;)

19 april 2010 om 20:24  

Nou had ik dat stukje gewoon gemist.
Heb het net terug gekeken en ik heb genoten.
Ben benieuwd naar de nederlandse tekst.
Groetjes Jo

19 april 2010 om 20:26  

Had de TV makelaar gemist wegens bevallings-cocon en dementie. Dus wat leuk om je nu pratend en bewegend te zien.
Wat lekker ontspannen was je. Althans, dat weet ik niet, maar zo zag je eruit.

Heb tegen Ro gezegd dat ie even een tekst moet maken, maar hij murmelde iets als "hè, deze week al af? Druk druk, geen tijd.."

Jammer, zou wel geinig geweest zijn als we dan allebei bij Paul zouden zitten.

20 april 2010 om 11:24  

Wow, wat gaaf zeg. Als je weer op tv komt, laat je het dan tijdig weten?

20 april 2010 om 22:17