28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sunny sunday

Oh het was zo leuk mensen gisteren, de kinderen hebben genoten , de kleintjes vonden het zelfs de leukste dag van hun leven hahaa en daar doe je het voor dan toch?

Wat het was hoort u morgen .

En vandaag is het weer zo mooi weer , zo gruwelijk mooi weer , wij genieten er echt van , zalig .
En dus ga ik zo een kopje koffie buiten nuttigen lekker op het terras .
Maar ik heb ook nog heel veel werk en dat moet ook gebeuren....
en gisteren heb ik immers niets gedaan .....en ik moet nog voor 9 mensen de zomerkleren weer van zolder halen en uitzoeken/passen, dan nog voor de winkel heel veel doen.
De meiden zijn thuis en de jongens zijn naar Walibi, er ging er 1 met zijn klas en dus ging de rest mee . Nou ja de oudste wilde niet maar toen ie hoorde dat ie dan vandaag niet mocht Xboxen (veel te mooi weer) en de hond dan moest uitlaten ging ie toch liever naar Walibi.....een hele dag door een park slenteren is dan toch aantrekkelijker dan de hond uitlaten 2x 10 minuten en dan natuurlijk die Xbox want wat moet je anders als je niet kan Xboxen? Dan ga je maar naar Walibi....

Morgen gaat oudste 2 dagen naar België met school en mijn oudste die vertrekt dinsdag 3 dagen naar Newcastle met school. Mijn kind gaat zonder mij naar Newcastle.....kijk ik vond schoolreisje Efteling al heel wat dus kan je nagaan nu hij naar Newcastle gaat.....
Het liefst implanteer ik een chip in mijn kind zodat ik op een schermpje kan zien waar hij zich begeeft en dan een camera in zijn oog zodat ik zie wat ie doet maar ja dat kan niet .
Loslaten heet dat .....is oké hoor loslaten hoort erbij maar Newcastle das zo ver, dan is loslaten ineens heel anders.... Newcastle tssss....


19 reacties:

Tja het is bijna aan de andere kant van de wereld. HA ha Newcastle ;-) Wacht maaraf als ze met een groepje naar Spanje gaan. Pppppfff dan heb je het als moeder helemaal niet meer. Wees blij je kan alvast even oefenen. Komen nog meer reisjes....mwwwwwwwhwwwaa .Kop op meid en nog een fijne dag....

18 april 2010 om 11:49  

Doe je kind een chip in z'n lijf, hebben die van mij allang! Ideaal echt een zorg minder. Veel plezier vandaag want het leukste komt nog. En ik zal vandaag goed smeren want ik wil er op m'n 50e niet uitzien als 70. Dank voor de tip.

18 april 2010 om 12:08  
Anoniem zei

Nou zeg....ik ben helemaaaaaaaaaaaaaaaal niet nieuwsgierig wat het nou gistern was dus...ik kom hier ook heeeeeeeel lang niet meer kijken en ik was sinds gisteren ook niet 254 keer hier om te gaan kijken wat het nou leuks was hoor....haha

18 april 2010 om 12:21  

hihi dat is leuk, natuurlijk komen we morgen bij je terug om te lezen over het uitje gisterem.New castle wow leuk.. had je niet stiekem mee kunnen gaan???Loslaten poeh....gelukkig heb ik nog een tijdje. Ben net gewend aan de paar uurtjes peuterspeelzaal(ok na ontwenning van drie dagen kdv per week, maar dan werkte ik zelf en dat leidde me af)De mannen doen een dutje hier. ik ga hier ook snel aan de slag.bergen was en dan maar met z'n drietjes..dus wat zal jij een bergen hebben...hoe krijg je het weg..En ja de zomerkleding die mag hier ook de kast uit!

18 april 2010 om 12:37  

Oh het was dus leuk. De leukste dag van hun leven zelfs!.. Dan moet het wel heul heul erg leuk zijn geweest!
En morgen gaat mijn dochter naar York voor 5 dagen. Ook al zoiets dat ik denk: moet dat nou? Maar goed, ze gaan met de boot dus daar kan geen vulkaan roet in het eten gooien..

18 april 2010 om 13:06  
Anoniem zei

Jawel...! Jullie zijn vast getrouwd...?

18 april 2010 om 13:07  

Hou je hart maar vast, Newcastle, Spanje, peulenschilletjes zijn het. Dochterlief gaat straks eind augustus 4 maanden in Canada studeren, da's best wel heftig voor deze mama die vindt dat ze aardig goed kan "loslaten"

18 april 2010 om 13:17  

Je maakt het wel spannend hoor...morgen kom ik weer terug!
En die schoolreizen, het komt allemaal goed...super toch voor hun!?
Zonnige groetjes

18 april 2010 om 13:44  

De leukste dag van hun leven.....wow dat moet wat geweest zijn. Ben benieuwd. Ik neem aan dat je oudste met de boot gaat kan me voorstellen dat dat ff wennen is. Mijn oudste (lees manlief) moet morgenochtend vliegen, dacht ie, hoopt ie nog steeds. Laat ik nou hopen dat die wolk nog even blijft hangen hier. Alhoewel, de oppasoma zit nog vast op de canarische eilanden. Gaat nooit weg en nu kan ze niet naar huis:o( Balen voor haar, maar ook een beetje voor mij natuurlijk, moet er weer vanalles geregeld worden. Alhoewel, als manlief toch niet kan vliegen.....:o)
Fijna avond en tot morgen!
Karin

18 april 2010 om 19:22  
inge zei

loslaten sucks. soms. maar jij bent ook 'ne lekkere, ik verwachtte een logje over die leukste dag van hun leven! maar niks nie dus. tss..

18 april 2010 om 20:42  

Oh loslaten is moeilijk! Maar dat schijnt toch echt te moeten laat ik me vertellen.
Wat een heerlijke dag was het vandaag nietwaar? Ik ben zelfs al verbrand! :-(

18 april 2010 om 21:02  
Door zei

Hoor net van mijn vriendin dat jullie bij Paul de Leeuw waren!

18 april 2010 om 22:50  

Hahahaha, Jij bent echt mediageil!
You'll survive girl! (Heb ik niet hoeven wachten tot morgen)

18 april 2010 om 22:52  
Anoniem zei

ik laat eigenlijk nooit een reactie achter, maar lees hier al een tijdje mee omdat ik je zo leuk vindt schrijven. En het heel leuk vindt om te lezen hoe je zo'n groot gezin draaiend houdt. Maar nu heb ik toch een vraagje. Zag ik jullie voorbij komen bij paul de Leeuw??

Groetjes

Gwen

18 april 2010 om 22:54  
Anoniem zei

ik plaats eigenlijk nooit een reactie maar ik lees al een tijdje mee. Je schrijft er leuk. En ik geniet ervan om te lezen hoe je het gezin draaiende houdt. Maar nu heb ik een vraagje: zag ik jullie bij paul de Leeuw?

Groetjes

Gwen

18 april 2010 om 22:58  

Je was dus in Almere en ik zit te kijken, hoor gezin, 7 kids ik wil mijn tiener zeggen, hé OOK 7 kids net als.... Dit is Ilse met man en kids fam. Von Trapp!!!

whaaaaaaaaahaaaaa geweldig en ik hoop dat er een hele mooie tekst gaat komen op jullie verzoek :-))

Het is super leuk om je eens te zien en te horen ook vooral!

Sterkte voor morgen als je ze uit gaat zwaaien en de chip, weet je Ilse? Die heb je al in je, wordt automatisch ingeplant als ze in je buik zitten ;-)

XXX

18 april 2010 om 23:01  

Jahaaaaa ik heb het ook gezien! Echt helemaal leuk. Voelt dan ineens zo'n kleine wereld. Ik zei tegen R.: Hé, die ken ik! Ik lees haar blog en zij de mijnus.
En toen voelde de wereld ineens weer een stuk gezelliger.

Ben benieuwd naar de resultaten volgende week. Is een beetje hetzelfde wat ze toen met dat nummer van Adele hebben gedaan toch? Was ook zo mooi.

Enneh.... sterkte deze week met loslaten (bllll sucks. Ik moet er morgen ééntje loslaten. Geheel vrijwillig. J gaat met zijn twee jaar naar het kindergesticht voor het eerst voor één dagje in de week. Zodat ik ook eventjes mijn handen vrij heb. Maar met wennen vond hij er geen donder aan. Dus ik vinnut maar moeilijk.)

18 april 2010 om 23:05  

zolang ze niet naar Salou willen is er niks aan de hand... voordien moet je ze dus wat cultuur bij brengen haha

18 april 2010 om 23:05  

Jullie waren leuk!!! Ik heb het verhaal niet helemaal gehoord, dochter kwam roepend naar beneden: mam, die is van je blog....dus ik moest manlief uitleggen wie je was dus hoorde het verhaal half.... Maar leuk met al je kids bij Paul, en ja hij zingt prachtig...ik geniet er ook altijd heel erg van. Ben erg benieuwd wat jullie lied gaat worden! Fijne maandagochtend...lieve groetjes Jolanda

18 april 2010 om 23:27