28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Poep en boeken

Ik heb zo'n flauw vermoeden dat Elvis ons gesprek heeft afgeluisterd laatst want hij heeft nu al 3x in de bak gepoept. en ontelbare keren op het tapijt nog maar goed toch al 3x in de bak en 1x ernaast
Dus hij is aan het slijmen , hij denkt ik laat even zien dat ik het wel kan in die bak poepen en als ze me dan heel lief vinden hoef ik misschien niet onder het mes...
Nou I got news for you Elvis : dinsdag om 9 uur binnenkomen met ballen en om half 4 mag ik je ophalen zonder ballen ! Life is great Elvis en dit is peanuts (NUTS haha snapt u hem?) vergeleken bij bevallen, dus nee, ik heb even geen medelijden met je . Daarbij ben jij ieniemienie balletjes dus veel pijn kan dat niet doen toch?
Maar ik zou zeggen DOORGAAN, vooral DOORGAAN met dat poepen IN die bak, grote jongen !!

Ik heb sinds mijn jeugd al mijn jeugdboeken bewaart want ik las wat af toen ik jong was en nog...en dacht altijd leuk als mijn kinderen straks wat groter zijn , de meiden vooral, kunnen ze mooi mijn oude boeken lezen.
Niet dus. Mijn dochter heeft het gedaan 1 of 2 boeken en vond ze SAAI en ouderwets en zo niet interessant dat ze niet meer wil.
Weeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh ik snap het niet, ze zijn zo leuk de boeken van Petra, Claudia, De Vijf, De Olijke Tweeling, Pinkeltje etc etc
Maar dochterlief vind er echt geen bal aan om maar eens in Thea Maassen termen te blijven.
Snik daar gaat mijn droom dus , in duigen, ik dacht ik kan lekker kletsen met mijn dochters over Claudia en de avonturen van de vijf.......maar dat gaat dus niet gebeuren..........15 reacties:

Ja, dat herken ik wel. Ik heb hier ook wat oude boeken van mijn tijd zeg maar. En oudste komt er niet echt in of zo. Hopelijk gaat dat nog wel lukken met de boeken van Beckman en Terlouw, maar ook die vindt ze nog niet super. Onbegrijpelijk, want dat zijn toch erg mooie boeken. Maar misschien zijn ze te moeilijk en zijn de kinderen van tegenwoordig gewend aan wat simpelere boeken of zo?

11 december 2009 om 11:51  

Hoezo herkenbaar. Oudste (12 1/2 jr) vind de boeken van manlief echt vreselijk. Wie weet komt het nog. En die Claudia boeken heb ik echt kapot gelezen, was erg leuk om te lezen over mijn naamgenootje en al haar avonturen!

Ben heel benieuwd of de "rijstreken" van Elvis minder zijn na dinsdag. Hoor het graag, want onze Guus is kan het rijden ook niet laten. Hoe groter de hond hoe beter gaat bij hem op......

Groetjes,
Claudia

11 december 2009 om 12:47  

Hier houden ze ook alleen maar van de boeken van carry slee en francine oomen... zijn inderdaad heel leuk maar de boeken van vroeger die zijn pas écht leuk! Heb je ook de serie gelezen van Pitty gaat naar kostschool? Heerlijk vond ik die. Natuurlijk heb ik ook de serie van Claudia gelezen (toch mijn naamgenoot :-). Er was vroeger ook een andere serie, die ging over Claudia en David. Dat is nog wel wat ouder hoor want naar die Claudia ben ik vernoemd...

Groetjes Claudia B.

11 december 2009 om 13:19  

Oh ja, dat boek van Claudia had ik ook! En ook die anderen natuurlijk, maar tegenwoordig hebben jullie de vrolijke tweeling 'live' en bijna elke dag! ;-)
Mijn dochter heeft mijn oude boeken wel gelezen hoor, vooral die van Pitty en de kostschool enzo..
Nou dat is dan fijn dat Elvis eindelijk gaat snappen waar ie mag kakken, helaas voor hem doet ie dat wel te laat dus en is ie volgende week de klos. Ik heb het hier ook gedaan hoor met onze reu, gewoon 'hoppa' weg met die hele testosteronzak, want hij kwam nooit meer thuis als ie een teefje rook. En ik er maar dom achteraan hollen met m'n goeie gedrag! Zie je 't voor je?

11 december 2009 om 13:33  

ha! das een gevalletje gedeelde smart,..ik heb al vele tripjes naar de kringloop gemaakt met pitty op kostschool, de olijke tweeling, etc.etc,.jarenlang bewaard en drie dochters dus goede hoop,.maar helaas. En ze hebben we gelijk,ze zijn gedateerd.Eenmaal bij de kringloop bleek ik niet de enige.deze boeken liggen er bij bergen :-D dat gaf troost.
Wat ze wel helemaal leuk vinden is de tina topstrips. (en die had ik dus zonder sentiment weggeknikkerd om ze nu allemaal weer uit de kringlopen terug te kopen,....)

succes met je zindelijkheidstraining. Geef je m wel een sticker bij elke keer raak?

11 december 2009 om 13:42  

Heb ik dan voor niks al die boeken bewaard? Ze staan bij mij ook op de plank te wachten tot mijn kids er oud genoeg voor zijn.
Maar eerlijk gezegd, heel eerlijk, snap ik het best. Mijn God wat zijn die dingen ouderwets zeg. En toch moeten ze ze een keer lezen. Het is bijna cult. Of in ieder geval geschiedenis.

11 december 2009 om 13:59  

Ik heb ze ook allemaal gelezen en weg gedaan .. heb ze allemaal later weer gekocht bij De Slegte voor mijn dochters .. en die heeft ze weer, na gelezen te hebben, verkocht op Koninginnedag.

zo gaat dat ...

Fijn weekend, Elise

11 december 2009 om 14:45  
Anoniem zei

Hou je er wel even rekening mee dat Elvis een man is en die zijn nu eenmaal altijd wat zieliger en hebben net wat langer pijn dan vrouwen.
En dan het gekwetste ego nog.
Sterkte met het kijkbezoek vandaag en Kas goed verstoppen.
x Fon

11 december 2009 om 14:56  

Mar vergist zich: IK had dit Claudia boek van Cok Grashoff (met die voornaam kom je Engeland ook niet meer in tegenwoordig trouwens)En ik las ondertussen alles wat jij ook las, zie ik. Jammer dat je dochters er niet aan willen, ik wist al vroeg dat ik geen meiden ging krijgen en heb dus geen boeken bewaard. Net als mijn trouwjurk, na 6 weken weer verkocht...
Ach Elvis... geef hem nog 1 kans, het is heel zielig hoor een man in huis zonder inhoud...

11 december 2009 om 15:15  

Ik weet het, ik weet het.... het is zo diep en diep triest dat wij onze meidenboeken niet meer kunnen delen met onze dochters.... Teleurstellend!! En (helaas) niets aan te doen.... :-(

11 december 2009 om 18:13  

Goh, en ik maar denken dat dochterlief net zoveel gaat genieten als ik van Mieke op de balletclub, De Olijke Tweeling en Pitty huppeldepup op de kostschool.

Maar. Niet dus?

* desillusie *

11 december 2009 om 18:50  
lia zei

Nee, tijden veranderen ook in het lezen. Ik heb ze ook lang bewaard, en heb er nog wel een paar maar de meeste heb ik al geruimd. [wel een goed doel]

fijn weekend, lia

11 december 2009 om 19:01  
Soes zei

Ow. Meen je dat?
Vinden ze onze boeken. niet. leuk?
Niet?
*zit nu in shock*

11 december 2009 om 21:37  

misschien moeten we even eerlijk zijn,..vonden wij de boeken van onze moeders wel leuk??

12 december 2009 om 00:17  

Oh ja, die had ik ook allemaal! De olijke tweeling, de dolle tweeling, die serie over Claudia had ik ook! Ik wilde altijd zo graag dat soort meisjes zijn....

12 december 2009 om 11:01