28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik kon niet kiezen over wat ik hier nu moest schrijven...

Ik keek de wereld draait door vanavond en Theo Maassen was de gastheer . WAT EEN OETLUL. WAT EEN KUTVENT. WAT EEN EIKEL. Waarom?

Patricia Paay was gast want morgen komt de Playboy uit met haar reportage, en meneer Theo Maassen vond het niks wat zijn goed recht is natuurlijk maar hoe grof en onbeschoft die man tekeer ging tegen Patricia , echt BELACHELIJK gewoon, gefrustreerd kwalletje is het , met een ieniemienie pookje denk ik, of impotent, of andere rare dingen waardoor hij zo ongelooflijk grof en frustie uit de hoek moet komen .
Jee wat een uitspraken .
En CHAPEAU voor Patricia hoor die overeind bleef en aan wiens gezicht NIETS te zien was, ze bleef maar glimlachen. CHAPEAU nogmaals want ik zou die kerel echt de nek hebben omgedraaid of verrot hebben gescholden of een liter pils naar zijn kop hebben gesmeten.
Heb je het niet gezien? uitzending gemist kan je het vast terugkijken.
Theo je bent een KWAL , een SNEULAP, een ZIELEPOOT.
Enne Patricia of ze nou wel of niet allerlei dingen heeft laten doen , who cares, ik mag hopen dat ik er op mijn 60e nog zo uitzie, meiden van 25 worden gephotoshopt en daar zeikt niemand over en die hebben allemaal tieten die ze gekocht hebben en niemand die zich daar druk over maakt dus waarom hier wel?

Dinsdag is de grote dag voor Elvis, ja heus, hij is nog heel blij en levendig maar dat zal dinsdag wel even anders zijn....sssstttt hij weet het nog niet , Toaske mond dicht, koest niet verklappen hoor ! En nee geen nestje dus van Bettie en Elvis sorry....

Dit is mijn huidige verslaving: zalig is ie.
Mentos Aqua Kiss kauwgom, suikervrij , en delicious.

Dan mensen moeten jullie echt even goed luisteren. Ik heb armbanden besteld , en ze ook nog ontvangen ook gelukkig , en ze zijn echt GEWELDIG.
Super mooie combies heeft ze en je kan ze op maat laten maken.
Ik had ook nog een ketting en die is ook al zo mega.
Dus als je nog een leuke armband zoekt of ketting moet je beslist HIER eens kijken, helemaal goed !!!! En superservice en alles wordt prachtig verpakt je krijgt echt een kadootje thuis gestuurd. En ik heb deze , ja ik kon niet kiezen heb ik vaker last van...en het was Sinterklaas dus ik dacht even ik doe het zelf maar dit jaar...Kas is zo lief mensen , ik denk dat ik een of andere rare ziekte die hij zogenaamd heeft ga vertellen vrijdag tegen de mensen die voor Kas komen, ik kan het niet , ik kan het echt niet, hij hoort bij mij.....snik. Dat mag toch wel 1 keertje een leugentje? Toe 1 keertje maar..... hij is zoooooooo lief.

Bij ons op school is volgende week kerstdiner , en ipv een goede traiteur het eten te laten verzorgen moeten ouders weer wat maken, tssss.
En iedereen maakt natuurlijk weer wat, allemaal van die supermums op die school, dus ik voelde me meteen weer de underdog want ik heb er A) geen tijd voor B) geen zin in C) geen inspiratie voor. Toen kwam H moeder van E met het goede idee om dan stokbrood met kruidenboter te doen , en dat doe ik dus, doe ik ook eens wat , en nee ik ga dat niet zelf bakken of maken , dat koopt Ilse kant en klaar bij de Appie Heijn of beter nog bij Dirk is lekker goedkoop want die koters gaan er toch weer de helft van laten liggen duh... Maar het gaat hier dus even over het idee dat ik ook eens wat doe.... Dus thuisblijfmoeders/werkende moeders die WEL tijd hebben, die moeders die altijd zeuren dat hun alles moeten doen en ik of anderen nooit iets doen, IK DOE STOKBROOD MET KRUIDENBOTER !!!!
Koud hoor , ja dag we moeten niet overdrijven hè?? Het wordt ijskoud weer volgende week dus ik krijg dat nooit warm op school, ga toch echt niet allerlei kunstjes uithalen, dus gewoon koud.

24 reacties:

Die arme Theo, ik heb die sneulap niet gezien en na jouw samenvatting ga ik dat denk ik, ook niet doen. En Patries: inderdaad als ik er zo uitzie als ik 60 ben dan hoor je mij niet klagen. Wat je ook nog kunt doen: kant en klare stokbrood kopen met de kruidenboter er al tussen! Dat moet wel even de oven in, maar dan ik aluminiumfolie ofzo en is het nog knoerheet als je op school komt!

10 december 2009 om 07:11  

Goedemorgen Ilse, wacht eerst even een bakkie voordat ik verder schrijf hahaha..

Zo was ik weer, ga zo even kijken hoor op uitzendinggemist, hoewel die kwal die jij beschrijft mij helemaal niet zegt, komt natuurlijk dat ik geen tijd aan oetlullen besteed of is er in 4,5 jr. zoveel veranderd op de teeeeveeee.

Ook ga ik op je site even kijken wat de bovenstearmband, vind ik wel ergg leuk, hahahaha de anderen ook hoor.

Succes met Elvis, hakkie, hakkie weg met het zakkie...

Fijne dag

10 december 2009 om 07:44  
Zara zei

a: Theo Maassen is idd een l#l.
b: Patries ziet er goed uit, dat gaat mij niet lukken op mn 60e
c: Kas is een schatje! Jij ook!
d: Ik ga straks Mentos kopen...
e: Die armbanden zijn echt heel gaaf!
f: arme Elvis...
g: Goed zo, stokbrood met kruidenboter, je overtreft jezelf!

10 december 2009 om 08:04  

Ik heb Theo Maassen nog nooit wat gevonden, maar na gisteren helemaal niet meer, wat een onbeschofte vent, je mening mag je hebben, maar een beetje fatsoen ook. Ik vond La Paay super, helemaal toen ze aan het einde zei: laat hem toch, het gaat hier om mij, hij doet er niet toe (of iets van die strekking) helemaal super. Kreeg zeker niet genoeg aandacht die Maassen en waarschijnlijk al maanden geen mooie vrouw meer in zijn buurt gehad, wat een oet... Ben geen grote Paayfan, maar ze doet het super!
En die Theo? Die mogen ze wat mij betreft voor goed van de tv houden, onbeschoft, miezerig, gefrustreerd mannetje.
(je hoort zeker wel dat ik ik ook mega gefrustreerd ben, kan even lekker tekeer gaan zo hahahaha)

knuffels
Bri

oh ja, ik snap heel goed dat je dat hondje niet kunt laten gaan hoor ;-)

10 december 2009 om 08:05  
Anoniem zei

Goedemorgen,

Tijdens een paar slapeloze uurtjes heb ik via uitzending gemist even gekeken naar de uitzending waar Theo Maassen zo nadrukkelijk aanwezig was.
Ik ben met je eens dat het behoorlijk schofterig is hoe hij deed en wat hij zei. Ik vind ook dat van Nieuwkerk het niet had hoeven laten bij 'bied je excuses aan'!!!
En Patricia zelf....was jij blijven zitten bij dergelijke beledigingen? Ik niet, denk ik. Of ik had in elk geval vanuit respect voor mezelf daar ernstige bedenkingen over gehad!

groetjes van Marjan

10 december 2009 om 08:30  

hahaha...ook een goeiemorgen!!
Maar ben het helemaal met je eens, ik zat me ook op te vreten gisteravond, wat een aandachttrekker op de verkeerde manier!

En wat goed van je...stokbrood met kruidenboter! hahaha kunnen ze daar i.i.g niet over ouwehoeren!

grtjzzz

10 december 2009 om 08:58  

ha! vandaag was hier D-day (de intekenlijst voor t kerstfeest ging op de deur). ondanks dat ik me had verslapen heb ik me vechtend een weg naar de lijst gebaand en t is goedgekomen; ik ben chef waterijsjes.. (pffffff,.dat staat op nr 2 van mn verlanglijst, anders ga ik altijd voor de slagroomsoesjes uit t koelvak maar die waren dus al vergeven..) Dus ilse, van mij geen foute blikken hoor!

En volgens mij hoef je helemaal niet te liegen om Kas,.hij is van jou dus je kan eenvoudigweg zeggen tegen de kijker dat kas niet beschikbaar is. toch?

las in de telegraaf een stukje over dat p.p gebeuren. Wat een ophef, en dat mensen dan maar denken dat ze de meest afschuwelijke dingen mogen roepen. als iemand wat ernstigs mankeert houd iedereen keurig zn mond en gedraagt zich discreet, gaat t goed of ziet iemand er goed uit dan mag je roepen wat je wilt. Heeeel vreemd. Ik ga t dan ook NIET terugkijken.

fijne dag!

10 december 2009 om 09:03  

Zo, jij bent al lekker wakker :-)!

Ik doe dit jaar de picolini's voor het Kerstdiner. Voor zowel Anne's klas als die van Merel. Dat zijn er dus 50!!

10 december 2009 om 09:12  
Anoniem zei

heb het niet gezien maar vind theo altijd zo'n leuke man en geweldig als caberatier ( schrijf je dat zo?)
dus ben een beetje teleurgesteld, zou ik gaan kijken of niet?

en lekker toch stokbrood met kruidenboter, ik flans van die vieze mini knaks in croissantdeeg, vind mijn zoontje echt een feest haha maar er zijn ook mama's die maken feta in filodeeg of rijstsalade! en dan ben ik nog tbm ook!
ik ga me maar eens even flink zitten schamen ;)

femke

o en je hoeft niet te liegen, je mag gewoon eerlijk tegen die mensen zeggen dat je kas toch zelf wil houden en dat ze een andere pup mogen uitzoeken ( met een beetje korting?) het is namelijk gewoon jouw hond en niemand heeft er nog recht op hoor.

10 december 2009 om 10:54  
Anoniem zei

ik heb gekeken, ben ernstig teleurgesteld in theo, bah bah.

femke

10 december 2009 om 11:34  
Door zei

Ik citeer: WAT EEN OETLUL. WAT EEN KUTVENT. WAT EEN EIKEL


Nee, jij ben beschaafd:-)

10 december 2009 om 12:42  
Door zei

Ben wel met je eens dat Theo zich belachelijk gedroeg hoor!

10 december 2009 om 12:45  
Toet zei

Wat Nocolette zegt! :)

10 december 2009 om 13:37  

Dat is écht toevallig!
Ik heb armband 1 én 2 ook laatst besteld!!
Leuke webshop he?!

10 december 2009 om 13:41  

Nou ja, als Femke als Theo-fan al teleurgesteld is dan zal het wel erg zijn geweest Dotje! En ik heb van mijn langzalzeleven die Theo een leuke vent gevonden, type 'creep' dus ik vind alles wat ie zegt al stom en dom. En Door: méén je dat nou, dat je Ilse niet beschaafd vindt met haar bewoordingen? Volgens mij valt het nog wel mee hoor. En dan nog iets: ik vind dat heren inclusief die sneulap, vrouwen altijd netjes horen te behandelen, dus ook die Theo naar Patries toe. En als je dat niet doet, dan ben je gewoon een eikel - en dan hou ik het nog netjes...

10 december 2009 om 14:44  

Ja, daar heb je d'r weer! Ik bedoel dus dat ik die Theo dus GEEN leuke vent vind/vond/heb gevonden hè? Nee, dan is dat duidelijk... Pffffft....Tsssss....stel je voor...

10 december 2009 om 14:56  
Anoniem zei

Theo is en blijft mijn held hoor! Al ben ik wel de enige nog als ik het hier zo lees.. Nou, volgens mij kan Patricia er wel tegen, ze heeft een dikke huid (ja en idd ook dikke tieten, maar die zijn nep). Zoals zij laatst bij Jenssen uithaalde naar ex Adam vond ik ook niet bepaald kies. Nee hoor Theo, ik blijf je leuk vinden.
Anne

10 december 2009 om 16:01  
lia zei

Ik heb het betreffende programma niet gezien, maar zal eens terug kijken. En je hebt gelijk, niets mis mee als je 60 bent.
Trouwens die krans maakt geen vlekken hoor. Hij valt met het plastic op de muur, en anders laat ik het manlief gewoon even sauzen. Dat is het voordeel van een schilder in huis. haha
groetjes Lia

10 december 2009 om 20:51  

Ilse, wat een heerlijk logje weer. Stokbrood met kruidenboter kan best de hit worden. Hier zijn de kinderen er in ieder geval gek op. Ze eten zich dik aan dat spul en de rest blijft staan!

Ik ben dus wel Theo-fan (hij woonde een paar huizen verder dan waar ik woon). Heb daar straks het stukje op uitzending gemist gekeken want ik had het niet gezien, maar las erover op teletekst. Het was best heel grof wat hij zei en helemaal tof vond ik het niet. Patricia reageerde wel supergoed zeg, die laat zich niet gek maken. Maar als wat Theo waar is dat Patricia bij een andere talkshow vertelde dat Adam porno kijkt en zo, dan vind ik dat ook wel ver gaan. Dan heeft Theo toch wel gelijk dat je beter hoort te weten als je 60 bent.
Verder kan ik dus echt niet geloven dat dat lijf nog puur natuur is. Dat kan toch helemaal niet! En er zal vast en zeker flink gephotoshopt zijn in die reportage.

Ik zal trouwens niks tegen Elvis zeggen. En Kas moet gewoon bij jullie blijven wonen.

10 december 2009 om 21:14  

Idd, Theo was "veelstegrof", maar ik ben ook niet zo van Patries hoor. Zoekt wel heel veel aandacht sinds haar Poedel is gaan lopen, beetje mediageil. Mag ik dat zeggen of krijg ik dan ook allerlei scheldwoorden te horen :-(
Ilse, het is duidelijk, Kas hoort bij jou en jij hoort bij Kas. Hij blijft, dus of je dat met leugens moet regelen... wellicht werkt de waarheid gewoon het allerbeste.
Wow stokbrood, wat goed, en kruidenboter te gek. Ik doe gewoon helemaal niks, nada, niksnie. (Ben niet gevraagd, makkelijk als je nieuw bent en de andere moeders je amper kennen!)
Die armbanden moet ik nog even checken, of beter van niet, ik kan ook nooit kiezen dus....
*fluister* Ach, die arme Elvis, hij moest eens weten wat hem boven het hoofd hangt, dan was 'ie niet meer zo vrolijk.
Oh en ik ben van de Methos Pure Fresh, maar ik moet zeggen deze klinken leuker.
Groeten, Karin

PS wil je het de volgende keer aub bij 1 onderwerp houden, da's wat makkelijker voor ons lezers, zeker als we ook nog willen reageren :-))

10 december 2009 om 21:54  

ooooooh ik heb er nu al zoveel over gelezen dat ik morgen MOET kijken naar uitzending gemist. Ik ben geen paaij-fan, maar ik ben een nog mindere massen fan...

10 december 2009 om 23:06  
Margriet zei

Ach meissies toch, da's toch allemaal cabaret wat die Theo zegt. Ik vind het allemaal wel
meevallen hoor. En Patries kan het wel hebben, ze pareert hem mooi. Ik vind het eigenlijk wel een amusant stukje televisie.

10 december 2009 om 23:56  

Ik zat ook tenenkrullend aan mijn tafel toen ik het zag. Hij had zich zoals ze in jaja... RTL Blvrd al zeiden gewoon voorbereid op zijn grapjes alleen kwam het totaal niet aan, was het vreselijk misplaatst en behoorlijk ziek. Het grappige was dat je aan zijn gezicht kon zien dat hij zich eigenlijk behoorlijk klote voelde en dat hij echt wel in de gaten had dat ie de plank volledig missloeg. Wat een blog trouwens ben je een beetje hyper;-)

sterkte met Kas

11 december 2009 om 09:04  

Ik was sowieso al niet zo'n fan van Theo Maassen, maar dit was echt heel erg, ja! Ik heb me vreselijk zitten ergeren en opwinden en ik vond dat La Paay er nog netjes mee omging! (Ze schudde hem zelfs de hand na het gesprek! Iets wat ik misschien niet meer had gedaan....) Dus, ik ben het helemaal met je eens!!
Eikel!
En die armbanden?? Die zijn geweldig!! Vooral dat onderste setje is helemaal mooi! Wat een gezwijmel weer....

11 december 2009 om 18:17