28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gezellig

Zaterdag is het , alle kids zijn er, gelukkig hebben we een schaatsbaan in ons durp dus ze kunnen lekker gaan schaatsen .

Verder is er dit weekend ook nog Charles Dickens weekend in Harderwijk op de Visschmarkt , je weet wel het prachtige plein waar ook de kerstspecial van SBS 6 is opgenomen ...(zie clip)
Ja er is van alles loos in ons durp dus we hebben een leuk gezellig weekend.
En het mag nog op zondag ook , stel je voor, iets op zondag !!! Nu nog een fijne koopzondag zo vlak voor kerst en het is helemaal compleet.


De pups zijn gefilmd , op de mac zetten is een eitje, het hier op de blog laten verschijnen is veul moeilijker maar er wordt aan gewerkt , de mensen zijn geweest voor Kas en Karel en kunnen niet kiezen maar ik denk dat ze Karel gaan nemen en eigenlijk vond ik dat net zo erg , het is gewoon een feit dat ik aan die kleine worstjes gehecht ben, ze zijn zo schattig ... ik heb trouwens nieuwe foto's geplaatst hier klik klik
Nu ga ik in bad zodat ik weer fris en fruitig ben over een uur..toedeloe...


8 reacties:

oh lekker...een badje...ik ga zo naar de kapper: wish me luck!

12 december 2009 om 11:02  

wat een leuke foto's.. ik kan me voor stellen dat je helemaal weg ben van deze worstjes... badder ze.. met of zonder eendjes
en een heel gezellig weekend.. maar dat komt zo te lezen wel goed..

grts

12 december 2009 om 11:10  

Heerlijk hè, in bad met goed badzout ;-) en daarna jezelf onderdompelen in heerlijke bodylotion!
Ik heb me vannacht vergrepen aan de werking van een slaappil en werd pas om 10 uur wakker, ik ben er naar van. En nu moet ik boodschappen gaan doen en de was maar ik heb geen ruk zin.
Fijne dag!

12 december 2009 om 11:47  

Ik zie niks....... zal wel aan mij liggen een of ander besturingsprogramma wat ik niet heb of zo (weet jij dat), dus ga ik maar snel douchen, man en kind komen zo terug van het voetballen en dan moet de grote boom worden gehaald (moet ik wel even mee om te zeggen welke het moet worden, zodat het niet zo'n scheef kaal ding wordt) Fijn weekend (nu kun je dus ook op de zondag shoppen!)
Karin

12 december 2009 om 11:47  
Zara zei

Dat zal wel even duren: jij in bad. De worstjes groeien flink zeg, mals vlees zo vlak voor de kerst. Ons konijn is te oud nl...
Whahaha, nee hoor, veels te lief om op te vreten. Ik zou niet durven heb zelfs een hekel aan vlees. Maar ik ben een beetje abuis na mijn politie-avontuur....

12 december 2009 om 12:29  

Ilse, het is STAD hoor!
S.T.A.D.
Met stadsrechten.
Kijk uit!
hahaha

12 december 2009 om 14:03  

o ilse,..wat kwetsend voor elvis, die recht in het kruisfoto's van je hummels! (elvis,.kijk maar even niet,.of ga zelf even zo liggen voor een foto, leuk voor na dinsdag :-D)
geniet van je weekend!

12 december 2009 om 15:01  
lia zei

Nou geniet lekker van al dat leuks in Harderwijk.
Fijn weekend, lia

12 december 2009 om 18:59