28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Orgasme


Ik was net bij de AH en ZE lagen er, in de koeling tussen het gebak.

De witte truffels van Albert Heijn .

En dat is dus mijn zwakke kant , mijn o zo zwakke kant. De witte truffels van AH.
Mensen die zijn niet lekker, nee die zijn goddelijk lekker , dat is klaarkomen op een truffel (sorry voor mijn taalgebruik) , een culinair orgasme dus...

Ik ga ze dus niet kopen , NEE, want vorig jaar ben ik denk ik dankzij of vanwege die truffels een kilo of 5 aangekomen tussen 6 december en 6 januari. En de omzet van de witte chocolade truffels was het hoogst in Hwijk van alle Appies dat weet ik bijna wel zeker.

Als je er eenmaal aan begint geloof me dan kan je niet stoppen dat kan pas als ze er niet meer zijn in januari want ik probeerde het nog hoor bij het hoofdkantoor of ze de truffels niet het hele jaar door in het assortiment wilde nemen maar daar hadden ze geen zin in de eikels van het hoofdkantoor en gelukkig maar ook anders had ik nu nog meer kilootjes te verliezen.

Ik heb nog even mijn diëtiste gebeld of we het dieet kunnen aanpassen , ik dacht zelf aan de ochtend/middag en avond maaltijd te vervangen door , u raadt het al, witte truffels. Maar dat vond ze geen goed idee, (%$#%&^*&*(*&^%$#$^%&*(, ze wil ze gewoon allemaal zelf opeten de magere trut , dat is het.

Nee ik ga het NIET doen ik ga er niet EENTJE eten , NEE , ik ben verdorie niet voor niks al vanaf 1 juni aan het diëten .
Ik moet er gewoon niet aan beginnen dan kan dat wel , niet aan beginnen dus, niet niet niet.

Nog een maand de gebaksafdeling van de AH vermijden .....

I love aubergines, I love aubergines...das mijn nieuwe mantra deze maand .
Hmmm heerlijk aubergines..... ik denk niet aan witte truffels nee bent u mal en waag het niet nu om me witte truffels kado te doen of op te sturen voor straf duw ik ze in uw strotje hoor....ik moet AFVALLEN , nog 10 kilo te gaan...tegen die tijd zijn ze weer weg de witte truffeltjes.....


ps deze titel levert me vast een max aan hits op

30 reacties:

Dat is inderdaad een prikkelende titel!
Van truffels kan ik gelukkig prima afblijven.

(Mijn voorbarige Woordeloze Woensdag post, kwam door geklungel met de data, en is weer verwijderd!)

8 december 2009 om 19:04  

Witte truffels? Ik heb ze nog nooit op (ben niet zo'n snoeper, hoef dus ook niet af te vallen :-)) en zo te horen kan ik er dus beter ook maar niet aan beginnen. En ja, de titel sprak zeeeeeer tot de verbeelding, zal maar niet zeggen wat ik dacht (dirty mind) na jouw stukje van vanochtend, Elvis en zo......
Nou sterkte meid, misschien kan lief de komende tijd de boodschappen bij AH doen, kom je niet in de verleiding, alhoewel winkelen weer heel goed is voor de conditie.
Groetjes Karin

8 december 2009 om 19:17  
Zara zei

Ik heb bijna niets met chocola. Geen idee hoe die truffeldingen smaken. En dat houd ik graag zo, dan ga ik er niet van aankomen ook.
Maar ik gun jou wel een doosje in deze tijd, als beloning voor al die kilo's die verdwenen zijn.

8 december 2009 om 19:22  

Wat dacht je.. ik maak al die lezers gek... lekker aan de truffels;-)

8 december 2009 om 19:30  
Anoniem zei

mmmmahhhjaohhhohhhhjaahjajajajaaaaaaaaaaammmmmm. Ik ken ze, Maar moet eerst die 6 chocolade letters (ja echt!!!!) verwerken.
Vorige week zij iemand tegen me "Karin" je bent echt afgevallen, ik kan het echt zien, nou dat is het zelfde als groen licht. Dat is bij mij vreten heen....dus ik wacht nog even met die heerlijke orgasme...

karin (bijmij)

8 december 2009 om 19:32  
Anoniem zei

WAAAAAAATTTT? "moet" jij nog 10 kilo afvallen? van wie verdomme? mag ie die even een mep verkopen?
heb je die foto's dan geshopt? of ben je echt van plan om zo eng graatmager te worden? niks meer aan doen zou ik zeggen.

Die truffels doen me niet zoveel, heb ze gelukkig nog nooit op.
oh en om op de titel terug te komen, een echt orgasme is veel gezonder , lekker calorieën verbranden en nog gratis ook.Femke

8 december 2009 om 19:37  

oke, zo werkt een dieet dus volgens mij niet. kan je geen dealtje sluiten met je man? hij neemt die truffels mee naar zn werk,(of waar dan ook) en brengt je er elke avond 1. Slaat heel veel vliegen in 1 klap. Geen frustratie voor jou maar een culinair orgasme, je bent dol ethousiast als hij thuiskomt en smst m de hele dag of ie er al bijna is, en ,...je komt er lekker helemaal niet zoveel van aan, van een zo'n truffel.

trouwens; ik krijg helemaal geen antwoord of elvis babytjes mag maken met betty :-(,....ze worden vast TE schattig!

en die dietistes,...die zijn vast niet in voor zulke briljante suggesties; ik heb ooit (als ah bitterkoekjesliefhebber) uitgerekend dat ik 30 bitterkoekjes mag als dagmaaltijd. Lijkt me top! (en dat schijnt t dus gewoon niet te zijn! NAH...)

8 december 2009 om 20:15  

Nou joh, je laat je toch niet tegenhouden door die graatmagere dieëtiste? Gewoon een kratje inslaan en ze allemaal aflikken, net als je chips.
En ja, ik moet ook afvallen, maar ik ga natuurlijk binnenkort wel even bij AH kijken wat dat nou precies zijn hè, die truffels, en hoeveel calorieën erin zitten.

8 december 2009 om 20:19  

Hahaha, ja een treffende titel meid. Je mag jezelf toch wel één keer verwennen lijkt me. Een zo'n doosjes en dan iedere dag een truffeltje. laat je G het doosje verstoppen of zoiets.

8 december 2009 om 20:30  

bahhhhhh ik hou niet van witte chocola, kun je het je voorstellen. Wel ben ik heeeeeeeeel erg gek op aubergines... nou ja een beetje nutteloos commentaar .sorry ;P

8 december 2009 om 20:59  
Toetje zei

Ilse, is toch geen probleem, ik heb het adres moet je alleen zelf voor een pot witte verf en kwasten zorgen.....:-))

8 december 2009 om 22:06  

Jij houdt van koolraap, van groene paprika en niet van witte truffels!

Vresleijk, zoiets. Ik heb het niet met chocola, maar wel met kaas. Ook zo'n lekker mager item. En 10 plakken magere is nog steeds een boel calorien...

8 december 2009 om 22:33  

Oh, witte chocola...geweldig lekker!Alleen truffels heb ik nog nooit op, kan waarschijnlijk beter niet aan beginnen ook!
Maar wees gerust, waarschijnlijk zijn alle truffels straks uitverkocht door de orgasme zoekers!

grtjzzzzz

9 december 2009 om 00:01  

Aubergines zijn natuurlijk veel lekkerder dan witte truffels. Dat lijkt me duidelijk.

9 december 2009 om 01:56  

hmmmm heeeel verleidelijk, maar goed dat ik niet zo vaak bij AH kom en al helemaal niet in de buurt van die koeling. En 10 kilo? pfff, ik moet er nog 30 (doe mij nog zo'n truffel hahahahaha)

9 december 2009 om 07:37  

Ik heb het perfecte chocolade dieet voor jou, ga één seizoen werken bij Vandbergh de chocolade fabriek, vraag om het truffelhok, je mag ervan eten wat je wilt, en krijgt elke vrijdag nog mee naar huis ook, word het uitgedeeld, en geloof mij....

Na 2 hooguit 3 dagen ben je genezen forever vn chocolade! ;-)

Ik dus ook, dus je kan het mij opsturen... ik zal het bewaren voor visite bijv. hahhaha

Sterkte in deze tijden van witte chocolade truffels :P

XXX

9 december 2009 om 07:44  

En, wat dacht je dan van plakjes aubergine, gebakken, beetje zout, beetje paprikapoeder, op een broodje? Bedenk iets gezonds en lekkers, en snoep alleen in het weekend zo'n Truffelding?

Sterkte met al die verleidingen!

9 december 2009 om 10:59  
Door zei

Lekker, een aubergine bij de koffie.

9 december 2009 om 11:39  

Geweldige titel! Geweldig stukje, krijg spontaan zin om naar de AH te rennen om een doos te halen. Moet me echt inhouden. Heb met net al schuldig gemaakt aan het open rukken van een zakje kerstkransjes. Hmmmm heerlijk, vooral die witte!

Sterkte met het inhouden. Geef je hondjes maar een knuffel van mij. Ze zijn zo lief. Zou er best eentje willen adopteren, maar helaas manlief wil het bij 1 hondje laten............. zucht

Claudia

9 december 2009 om 11:52  
lia zei

Ja, ik heb dan geluk hé. Ik mocht ooit geen chocolade meer, en was er echt aan verslaafd. Ik kwam er dan ook nog geen ons van aan, dus dat scheelde. Maar goed had al heel lang geen chocolade op en weet je dat ik het nu niet eens meer lekker vind. Dus wie weet, smaken ze wel helemaal niet zo lekker meer als vorig jaar.
Maar zou het toch maar niet gokken.
Wel vervelend je.
Groetjes Lia

9 december 2009 om 13:23  
Anoniem zei

Truffels niks is zo lekker als truffels, desnoods alle kleuren van de regenboog.
Als ik ze koop eet ik ze achterelkaar op, helemaal misselijk me voornemend nooit meer een truffel te eten.
Ja en dan is er een grapjurk die weer een doos voor me haalt, omdat ik aan moet komen, nog 3 kilo te gaan, de laatste loodjes. ( sorry).
Toch ben ik heel kieskeurig waar ze vandaan komen.
De lekkersten verkopen ze in A-stad naast het station en ze verkopen ze ook per stuk.
Hou vol hoor je bent nu al zo'n eind op de goede weg.
x Fon

9 december 2009 om 13:48  

krijg opeens beelden door van allerlei hysterische vrouwen bij het witte truffelvak, die met rode blosjes afrekenen :-D

iemand nog een stengeltje bleekselderij?

9 december 2009 om 13:54  
inge zei

nou de gewone bruine zijn ook niet te versmaaaden anders. de witte heb ik nog niet geprobeerd, maar kun je op je vingers tellen natuurlijk dat ik dat nu wel móet.
dus.
en bedankt nog hè.

9 december 2009 om 16:28  

mochten jullie ooit een goed adresje willen voor de bruine,.dan moet je even naar badhoevedorp..ZO LEKKER! (wel even uit de koelkast van tevoren he, voor t beste resultaat) overigens,.ilse ik ben niet zo van de witte chocolade, wat denk je,..moet ik deze voor de zekerheid toch proberen?

9 december 2009 om 17:26  

Gelukkig lust ik geen witte chocolade. Anders was ik nu vast als een gek naar de AH gerend...

Ik ben dan weer gek op sinterklaasschuim, maar dat is sinds deze week niet meer in de winkels te vinden :(

9 december 2009 om 19:16  

gelukkig lust ik én geen witte chocolade én geen gevuld chocolade dus de mijne mag je zo hebben ..

Volhouden meis dan mag je er volgend jaar ééntje

Gr. Elise

9 december 2009 om 20:57  

Oooooooooooo dat lijkt me lekker ja. Wat een geluk dat ik tot zaterdag weg ben. O nee fuck, morgen heb ik om de haverklap een Starbucks tot m'n beschikking

9 december 2009 om 22:50  

@ Door: whaha, gek mens. Een aubergine bij de koffie heb jij helemaal niet nodig!

9 december 2009 om 23:34  

Oooo, en dit is nu nét de enige chocola waar ik niets mee heb..... Nee, dan die echte, zwarte, slagroomtruffels van La Bohème in Breda..... Dáár zou een mens een moord voor doen! Verrukkelijk!!!!

11 december 2009 om 18:19