28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Cute cute cute


Ik ben niet goed , niet lekker , ja dat wisten we allang denken jullie nu maar dat bedoel ik niet.
Ik bedoel dat ik me niet goed voel, ik heb een raar hoofd (jaja ook die bedoel ik niet) van binnen voelt het raar: zwaar een soort van na migraine wat wel kan kloppen want gisteravond heb ik de boel onderdrukt met veel pijnstillers dus nu hangt er nog wat.
Verder is mijn hele lijf moe moe moe en dat had manlief gisteren ook al , dus ik vermoed een virusje. Manlief had het heel erg warm vanochtend en zweette als een otter dus wellicht zijn we binnenkort gewoon ziek .
En dat kan niet natuurlijk , beide ziek en een huis met kinderen en pups HELP.

Over pups gesproken, vrijdag komt er iemand kijken en die is geïnteresseerd in Kas of Karel.
En toen hadden we het volgende gesprek met manlief ( oja misschien handig te vertellen dat Kas mijn lievelingetje is, die wil nl de hele dag knuffels van me, zo schattig en hij is zo lekker dik en groot al en kijkt je zo schattig aan de hele tijd en maakt van die enige schattige geluidjes en zucht , ik ben verliefd )

 • Wat als ze nou Kas willen?
 • Nou dan nemen ze Kas
 • Nou dat wil ik eigenlijk niet ik wil eigenlijk liever dat ze Karel nemen.
 • Hoezo we zijn het er toch al over eens dat we Guus houden en de rest gaat weg dus ze nemen de hond die ze willen?
 • Oh...Ja maar ik dacht misschien kunnen we Kas ook wel houden...daarbij kiezen we nu voor de mooiste maar ik kies liever voor de hond waar we het meest mee hebben en dat komt nu pas dat ze gaan reageren en straks kiezen we de verkeerde? Misschien kan je het pas over een paar weken weten welke je wil en als ze nu Kas bespreken kan ik niet meer terug en ik vind hem zo lief , en oké het is niet de mooiste maar wel de liefste .
 • Nee dus, we houden max 1 hond en zeker geen twee, ik ga niet met 4 honden wandelen en Guus is ook lief die komt ook naar je toe.
 • Nee met drie want Elvis houdt niet van wandelen en moet gewoon op de bak en ja Guus is ook lief maar Bob ook en Izzie ook en Karel is zo grappig en eigenlijk kan ik niet kiezen.
 • Ja wat hij niet doet dus Elvis hij doet het niet op de bak, niet altijd.
 • Dat moet ie nog leren
 • Oh wanneer dan als ie 80 is?
 • En daarbij wie zegt dat die mensen überhaupt een pup mee krijgen ?
 • HOEZO?
 • Nou ik wil eerst weten wat het voor mensen zijn, wat ze doen en zo...
 • -meewarige niet begrijpende blik- Hoezo? Moeten ze een CV meenemen? wat maakt het nou uit wat ze doen?
 • Nou ze moeten er wel tijd voor hebben en als ze beide fulltime werken hebben ze geen tijd voor een hond en ik geef die pups echt niet aan zomaar de eerste de beste hoor. Als je een kind adopteert moet je toch ook door een adoptieprocedure ? Nou dit is bijna hetzelfde...
 • Ik ga naar bed, ik hoor het al, binnenkort hebben we geen 4 maar 7 honden want niemand is goed genoeg straks voor die beesten volgens jou...
 • Uh dat zei ik niet hoor.....
Nee dat zei ik niet , realistisch en verstandelijk gezien weet ik best dat ze weg moeten en ook gaan maar dan wel naar hele leuke lieve baasjes die tijd voor ze hebben en mij regelmatig een mail sturen met foto's en hoe het met ze gaat en zo. Hallo mensen dit zijn babietjes, kleine onschuldige babietjes , hondenbabietjes oké maar toch babietjes en ik smelt elke keer , ik hou van babietjes . Ohhhhh ze zijn zo ongelooflijk lief , zo schattig en wollig en en en....

Elvis, sssstttt hij weet het nog niet, maar die gaat gecastreerd worden, soon, want hij is niet een beetje oversext .... nee hij is mega oversext. De hele dag zit ie te rijden op Bettie als ie de kans krijgt of op een knuffel, pop, sjaal alles wat ie tegenkomt en hij loopt ook graag de hele dag aan Bettie haar gat te ruiken (neus er zowat in ja) en dat vind ik nogal onsmakelijk eigenlijk en dat rijden ook dus hakkietakkiewegzakkie zodat Elvis als een stoere je weet wel Chihuahua door het leven kan, die andere interesses krijgt dan de hele dag op alles en nog wat rijden.
14 reacties:

Door zei

Mijn vriendin heeft er ook heeeeel lang over gedaan tot ze de beste 'ouders' voor haar hondjes had gevonden, dus ik vind het helemaal niet raar. Sterkte ermee!

8 december 2009 om 11:06  

Ik heb ook een Kas met van de mooie ogen en die zo lief is en waar ik niet zonder kan. Zou hem noooooit weg kunnen doen, dus de mijne die blijft! (totdat er over een jaar of tien zo'n akelige meid komt die hem van me afpakt en dat dan mama niet meer de belangrijkste vrouw in zijn leven is)Begrijp helemaal hoe je je voelt
Psssst, wanneer.....Elvis??????

Karin

PSje beterschap!

8 december 2009 om 12:06  
Anoniem zei

o wat moeilijk om te kiezen!
ik vind Kas ook de allerschattigste dus kan me voorstellen dat je daar een zwak voor hebt.
zou zeker niet de mooiste kiezen, de liefste heb je veel meer aan.
en groot gelijk dat je ze niet zomaar meegeeft!


Femke

8 december 2009 om 12:09  

o,o,dat lijkt me ook zo moeilijk,ik zou ze ook allemaal zelf willen houden en,dan te moeten kiezen?

beterschap!

gr inka en andre

8 december 2009 om 12:44  

Onmenselijk is het, om te moeten kiezen tussen die schatjes. Kan je ze niet allemaal houden? (Dat heeft je vent toch niet door, een meer of minder..)

8 december 2009 om 13:33  

Je zegt over Elvis; hij poept niet altijd op de bak... je bedoelt zeker: hij poept altijd NIET op de bak! ;-) Wie weet gaat het beter als ie geholpen is...
En arghhh, het zijn schatjes die kleine poeperts, en je kiest natuurlijk voor de liefste, dat is duidelijk, zo werkt het bij mensen ook, alleen jij hebt met G. toevallig allebei: lief en mooi. Da's gewoon mazzel hebben duzzz.

8 december 2009 om 13:56  

hahahahahha, moet echt zo lachen om het laatste stukje, zie het helemaal voor mij, tekeergaande kleine Elvis, hahahaha!!

En ik kan het mij helemaal voorstellen, dat je moeilijk afstand kan doen van die mooie lieve pups!

8 december 2009 om 14:18  

Daarom nemen we hier ook geen nestjes. Ik zou het niet over mijn hart verkrijgen om ze 'weg' te doen. Hoe jammer Anne en Merel het ook vinden: ik doe het NIET.

8 december 2009 om 14:52  
inge zei

ik snapppp het zo. natuurlijk is niemand stiekem goed genoeg voor jouw schatjes!!! speakin' of which, filmpje!!!

8 december 2009 om 15:38  

ach gos,..arme elvis,..ben juist zo benieuwd hoe een nestje van hem en betty eruit zou gaan zien,.. mag ie niet een keertje???? voor mij ????? beloof ik een puppie te nemen (van die twee dan he).

ik denk dat ik in deze je man ga supporten, zou even afwachten wat die mensen willen en kijken wat er overblijft,.dat is namelijk zo vreselijk zielig dat niemand je als eerste uitzoekt dat je die waarschijnlijk t aller allerliefste vindt. (zei zij die gewoon direct een kitten een stempel gereserveerd gaf toen ze een nestje had, maar he, dit is wijs, weloverwogen advies" from the head,not the heart :-D

8 december 2009 om 16:07  

Ik heb al moeite om één pup of kitten uit een nest te kiezen en wil ze altijd allemaal meenemen. Laat staan dat ik een eigen nest thuis had...ik ken mezelf. Ik zou me de ogen uit de kop janken als er ééntje wegging. Dus ik snap je helemaal!

8 december 2009 om 17:17  

hahahahahahaha.......... Wat een heerlijk verhaal weer..
Wordt vervolgt... graag...!!!!!
Groetjes Hetty

8 december 2009 om 18:03  

Hé, Elvis, zal ik jou 'ns een geheimpje verklappen! ;-)

8 december 2009 om 21:11  
Anoniem zei

Je kan ook de pup bij het baasje zoeken, draai je het om.
Ja en anders kun je altijd nog overwegen Kas zolang te verstoppen tot de kijkers weer weg zijn.
Maar het blijft een moeilijke keus.
Fijn om te lezen dat Betty en Elvis weer een beetje "on speakin terms" zijn.
Och die arme Elvis.
Sterkte. Hoe is het met de luizen en in de ziekenboeg?
x Fon

8 december 2009 om 21:18