28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bettie Pups Elvis en de Ariadne

Afgelopen nacht:
1.30 uur wekker, puppies aanleggen bij Bettie onder dwang , flesjes maken, kruikjes weer opwarmen, puppies voeren, buikjes masseren, kraambed verschonen, wasje draaien, 2.15 uur weer naar bed. We merkten dat Bettie de melk die ik de puppies voer lekker vind dus hebben we elke pup met de melk ingesmeerd en wat gebeurde ? Bettie likte spontaan alle pups af , ooooo zou het??

4 uur wekker: puppies aanleggen bij Bettie onder dwang , flesjes maken, kruikjes weer opwarmen, puppies voeren, buikjes masseren, kraambed verschonen, wasje draaien, 4.40 uur weer naar bed. Bettie vind het steeds leuker de kleine pups maar we leggen ze nog steeds apart zodat ze niet vermoord kunnen worden als wij in bed liggen.

6.30 uur wekker ging al een half uur maar we waren niet in staat uit dat bed te komen: puppies aanleggen bij Bettie onder dwang , flesjes maken, kruikjes weer opwarmen, puppies voeren, buikjes masseren, kraambed verschonen, wasje draaien, 7.30 uur weer naar bed.

10 uur schrikken we wakker , o jee , beetje in coma, verslapen en we beginnen weer hetzelfde ritueel als vannacht. De zwakste zuigt....lichtjes nog maar hij zuigt. Alle pups worden gewogen met behulp van zuster S.
12 uur nogmaals zelfde ritueel, maar steeds langer laten we de pups bij Bettie en het gaat eigenlijk geweldig , ze heeft het licht gezien. Postnataaltje is aan de betere hand.
De pups laat ze drinken en ze likt ze schoon of ze met de voorjaarsschoonmaak bezig is, de pups worden omgedraaid dat het een lieve lust is met die grote lap van d'r.
14 uur daar gaan we weer...zelfde ritueel alleen ditmaal gaan de pups niet meer in hun mandje maar laten we ze lekker bij moeders liggen die zich er uitstekend over ontfermt. Bijvoeren moet wel elke 2 uur dus dat doen we trouw en we vervangen elke 2 uur de kruiken zodat ze lekker warm liggen.

Tussendoor werken we ook nog , ja heus, maak ik pakketten, ruimen we de zooi op, vouwen we weer de schone was van de pups op etc etc

16 uur Ariadne valt op de mat terwijl we weer beginnen met het ritueel. Natuurlijk leuk om onze reportage nu eindelijk eens te kunnen zien...ik mag hier niks neerzetten want dat mag natuurlijk niet van de Ariadne dus moeten jullie zelf maar even kijken . Mijn kop ziet er niet uit maar ach wat kan het mij ook schelen, ik val zo alleen maar mee in het echie, en ben nu te moe om me daar druk over te maken.. ;)

Elvis die is echt van slag arme hond die heeft zijn maatje nu niet steeds aan zijn zij dus die is wel een beetje verdrietig. Elvis lijkt trouwens wel een reus bij de pups want de pups zijn net zo groot als het hoofd van Elvis , ze passen precies in mijn handpalm. 220 gram wegen ze ongeveer.

Wij zijn MOE MOE MOE maar goed... het komt goed , Bettie is gelukkig moeder aan het spelen, de zwakste is aan het aansterken
Verder zijn we trots op onze reportage in de Ariadne
En heb ik besloten dat mijn dochters een baringsverbod krijgen, ja ja , ik kan het met de hond amper aan van de zenuwen dus laat staan als het mijn dochters zouden zijn die kinderen baren...

Ik voorzie echter een probleem: doordat ik al die flesjes geef, 's nachts uit bed moet, word ondergescheten door ze , hecht ik me onwijs aan die kleine lieve überschattige bulldogjes.......ja, snappen jullie hem ? daarbij heb ik altijd een zwak voor de zwakste ook nog eens.... 7 kinderen kunnen toch best 8 honden uitlaten toch? mensen??


21 reacties:

Bettie had dus gewoon een beetje tijd nodig...
Da's toch al een GROTE zorg minder!

13 november 2009 om 18:08  
Anoniem zei

en dan ben je dus zomaar ineens moeder, mooi dat het zo ook bij dieren gaat he?


oe man en dat voedingsschema? net of je zelf een zesling hebt gebaard!
waarom doen jullie aan bijvoeding? moet het niet net als bij mensen gewoon op gang komen en werkt dat niet het beste als je ze gewoon bij moeders laat drinken?

veel succes
femke

13 november 2009 om 18:22  

nou, t is te hopen dat betty t licht heeft gezien, want nog zo'n nacht en je ligt om!
maar jij kan betty toch wel n tikkie begeleiden,geestelijk dan? jij hebt er zeven,.zij zes in een keer,.,.. misschien moeten we op moeilijke dagen die zeven van jou door de nutella halen,.vind je ze ook weer om op te vreten :-D

enniewee, ben blij dat t pais en vree in t kraambed wordt,.en zeven kids met 8 honden,. tja,.kweenie,.. ben benieuwd hoe dit afloopt!

13 november 2009 om 18:38  
Inge zei

Ach Bettie wordt heus wel een lieve moeder hoor....ze heeft even tijd nodig! En jullie maar drukjes zo....het valt niet mee! Dus nog geen tijd gehad om beschuit met muisjes te eten....? Toch maar proberen om te genieten van die kleine schatjes hoor!

Dag fijn weekend!

13 november 2009 om 19:11  
Inge zei

Enne.....jouw foto in de Ariadne valt wel mee hoor.....mooie foto's staan erin....lief....

13 november 2009 om 19:15  
lia zei

Hoi Ilse,

Wat een dotjes zijn het, en gelukkig dat Bettie er nu naar omkijkt. Dat maakt het weer iets rustiger voor jou.

En die reportage is helemaal goed. Jullie staan er mooi op. En de kinderen ook, leuk dat ze dat ook wilde. Een leuk stel zijn jullie samen. Je mag er trots op zijn.

groetjes Lia
fijn weekend.

13 november 2009 om 19:21  

Gelukkig doen de hormonen bij Bettie hun werk. En zeven kinderen kunnen best acht honden uitlaten. Geen probleem. Fijn weekend!

13 november 2009 om 19:32  

En schrijft in agenda: Ariadne kopen!

13 november 2009 om 19:33  

he gelukkig, ik ben heel blij voor je en voor Betty: gelukkig, gelukkig, alles werkt..

13 november 2009 om 19:45  

Zucht het zijn schatjes, ik zou ze ook met pijn in mijn hart weg doen! Zucht..... zo schattig als ik er morgen 1 mocht kiezen zou ik ook niet weten welke? hahahaha...

Hoop dat jullie weer wat meer nachtrust krijgen en gelukkig is Bettie op weg naar een goede moeder: toch nog!

13 november 2009 om 20:16  

Als jij ze zometeen nog maar kwijt wilt!

13 november 2009 om 20:35  

Daarom wil ik ook geen nestje. Ik zou het vréselijk vinden om afscheid van ze te nemen.

En, als ik het zo lees, wil ik er ook niet zo druk mee zijn.

Mijn meiden balen er wel van, die zouden dolgraag een nestje willen. Maar ik begin er mooi niet aan.

Fijn dat Betty nu toch nog moedergevoelens krijgt!

13 november 2009 om 20:58  
Anoniem zei

Als eerste gefeliciteerd met je kleinkids,
Als tweede het is ook niet niks zo een keizersnee ik denk dat ik de eerste dag ook eff niks wil weten van me kleintje (geen ervaring dus ik denk het he!)
Als derde hoop ik dat je weer een beetje bij kan tanken met lief.. want ooo wat heb ik een bewondering voor jullie..
Als vierde op de eene of andere manier is mijn blog helemaal pleite..(Ik ben het karin van BIJMIJ.)
Als vijfde haal ik net in alle enthousiast de verkeerde at home...Balen balen en nog eens balen er staat toch echt 11 november op...
Als zesde, het zijn echt alle zes heerlijke scheetjes, die kleine pootjes, baal ook wel een beetje dat je ze voor ons verstopt volgende week, waar je natuurlijk helemaal gelijk in heb.
Als zevende, Ik zou in tranen zijn als ik er eentje moest loslaten, gewoon houden dus, of je er nou twee hebt of negen, draai jij toch niet je handen voor om. toch!!
nou tot volgende week en hier heb ik nog een oppeppertje voor je.
JE KAN HET HE!! ZET M OP!! GO GO GO GO....ETC....YOU GOOOO GIRL!!!!..

grtxjes karin

13 november 2009 om 21:16  
Anoniem zei

Oooooh, wat een schattige pups! Maar het is meer werk dan een baby begrijp ik! Veel sterkte met de kleintjes en met moeders zelf!
En wat een mooie reportage in de Ariadne, een prachtig huis en een heel mooi gezin!
Groet, Anetta

13 november 2009 om 21:23  

Net even je logjes van de laatste dagen gelezen. Proficiat met de hondjes maar vooral ook sterkte. Mijn god, dacht ik dat ík een kutweek had.. dit is helemaal stress.... STERKTE!

En misschien kan ik volgende week toch komen, ik krijg die papa maar niet terug.. (logje volgt nog)

13 november 2009 om 21:36  

Jongens wat ik even zeggen wil: Petje af voor jullie! Gut wat een gestress, gelukkig lijkt alles goed te komen!
En de reportage vind ik super!! Wat een heerlijke foto's, dat echte familiekerstfeest gaat vast lukken dit jaar, jullie zijn een leuk gezin!! In een prachtig huis! Groeten, Corine

13 november 2009 om 21:48  

Hoi! Joeltje komt ook volgende week! (daar ga ik voor 't gemak maar even van uit)
FIJN dat Bettie snapt dat het haar kinderen zijn en haar verantwoordelijkheid... Ik hoop dat je vannacht wat langer kan slapen en morgen ga ik de Ariadne halen!

13 november 2009 om 22:06  

Blijft nog maar een vraag: hoeveel houden jullie zelf en welke???

14 november 2009 om 01:13  

Oh pfff ik denk dat je nog even bij moet gaan komen van dit gebeuren. heel vermoeiend, maar ja, het is niet anders. Wel weer een ervaring rijker!!!! mooi

14 november 2009 om 05:16  

dat jullie in coma geraken is niet zo gek natuurlijk, ook deze tijd gaat voorbij en geniet er toch maar van.

Ze zien er zo lief uit, en fijn dat Bettie zich over hen gaat ontfermen, echt heel fijn om te lezen.

De Ariadne, zal weleens even bij de Bruna gaan kijken dan ;-)

XXX

14 november 2009 om 09:29  

Ligt de Ariadne ook al in de winkel??? Of komt ie daar later te liggen??? Ik ga straks even kijken, hoor!!!
En wat een schatjes zijn het zeg.... Kijk dan naar die ene die op z'n ruggetje ligt te slapen.... geweldig!!

14 november 2009 om 13:22