28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Laatste bevruchtingspoging


Daar gaan we weer:  de laatste zaadtoedracht van onze Bettie en na 4x moet het toch wel gelukt zijn zou je zeggen?
Nou ja we zullen zien want het is net als met mensen het kan net het verkeerde moment zijn geweest of ze raakt gewoon niet makkelijk zwanger,  dat kan allemaal.
In ieder geval is mevrouw behoorlijk humeurig (dat is dan ook net als bij mensen , hè dames? tijdens onze "happy" period zijn we nooit allemaal erg happy)
Mevrouwtje bijt als we haar slip willen aantrekken , dat wil ze niet. de kleur staat haar vast niet aan maar ja er viel niets te kiezen zwart was het en meer niet, en dat kleurt haar niet dus ik begrijp haar wel, geen kantje niks, geen Marlies Dekkers, Marie Jo
En ze ligt maar te liggen de hele dag, de puf is er uit, ze is depressief, slechtgehumeurd en haar frutje is een dikke opgezwollen pruim (daar zou ik ook slechtgehumeurd van worden, dat hebben vrouwen dus weer niet gelukkig, dat de boel opzwelt, dit even ter info voor de heren).

Morgen vertrekt mijn jongste op kamp, 2 dagen, met de fiets. En  sinds vrijdag is ze me al aan het aansporen of ik haar tas ga inpakken...wat dus eindelijk vandaag gaat gebeuren. Dan vertrekt dinsdag G's jongste  en woensdag de middelste.... Kan dat niet allemaal tegelijk denk ik dan,  dat is wat overzichtelijker hier in huis. (ik weet heus wel waarom ze dat zo doen en dat dan juist overzichtelijker is voor de school maar hier even niet)
Enfin dat wordt weer leuk , krijg vast weer een doodmoe kind terug die dan lekker vroeg naar bed kan woensdag.  

O enne hadden jullie Gooische vrouwen gezien? Zou die kleine Morero verzopen zijn in  de badkuip? Gruwelijk .
Elvis is zojuist in bad geweest, hij vond het niet echt leuk maar ook niet echt erg, hij ruikt weer heerlijk...het was zijn eerste badje...schattig toch?
Zo nu ga ik hier even de schoenen/tassen kasten van de kinderen inspecteren die ze hebben moeten schoonmaken vanochtend van mij kilo's papier,  sokken (weten we ook waar die allemaal gebleven waren ) en zooi , en dan gaan ze naar Walibi de oudsten ...
Herr Inspector komt eraan...9 reacties:

Door zei

Ik wens jullie een vruchtbare dag!

13 september 2009 om 11:44  

Volgens mij is Remy Morero kassiewijle hoor, ik hoorde nog 'blub' toen Claire weer een glas wodka naar binnen goot.
En meestal kleed zwart wel lekker af dus Bettie moet niet zeuren, ze is deze week 4x aan haar trekken gekomen, dat kan niet iedere vrouw zeggen, toch? ;o)
Het is ook weer niet te hopen dat ze nu 8 puppy's krijgt...ben je ook weer druk mee.

13 september 2009 om 12:48  
Kari zei

Het recept zit in manlief zijn hoofd.zal het een keer opschrijven,maar geloof me je bent er de hele dag mee bezig...hou erg van koken,maar dit gaat mij te ver...
succes met je bevruchtingen he...

13 september 2009 om 12:49  

Ach die Bettie, het is te bidden dat het gelukt is, anders moet ze hier nog een keer doorheen. Elvis in bad: dat zouden meer mannen moeten doen!

13 september 2009 om 13:03  

Ik ben weggelopen bij de badscene..dat kan ik niet aan... ik ga dan op afstand kijken. (schaam schaam)

13 september 2009 om 14:04  

Ik vond het zo'n gruwelijke rotscene! MEt die blub-blub geluiden erbij. Ik denk niet dat ik wil kijken volgende week, ik laat Manlief kijken (hij vindt het ook een leuke serie) en dan hoor ik het wel. Wat een muts ben ik he...

13 september 2009 om 15:27  

Nog geen aflevering gezien van de vrouwen, ik hoop dat Walibi leuk was en sterkte met de kampen!

XXX

13 september 2009 om 19:48  

Tuurlijk is Remy Martin (wat een naam!!!) niet verdronken. Waarschijnlijk komt Cheryl of Martin net op tijd binnen.
succes met de kamptoestanden, wel lekker rustig! ;-)

13 september 2009 om 19:59  

He, ik kan dus helemaal niet mee praten, want geen Gooische vrouwen. En ik kan wel iets gaan vertellen over bevruchtingspogingen en zaadtoedracht, maar ja, daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten... ;-)

14 september 2009 om 02:47