28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Het is weer maandag...

Men ik heb knallende hoofdpijn (zo werd ik wakker) en toen ik op de wekker keek besefte ik ook meteen dat het maandag is.
Bah maandag.
Het weekend was relaxed. Vrijdag werden de kids opgehaald en toen zijn we er mee begonnen.
En zaterdag zijn we naar de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur  Friese Paarden geweest want mijn zusje deed mee en ze werd 4e en dat was echt mooi om te zien.
Ten eerste zijn die paarden geweldig mooi en mijn zusje die was helemaal in tenue , prachtig gewoon.
En toen gingen we eenmaal thuis ook gewoon er mee door.
En zondag  hebben we het de hele dag gedaan , wat vragen jullie je nu af, nou helemaal NIETS.
We hebben helemaal NIETS gedaan het hele weekend.
Een beetje films gekeken, heel veel geslapen, in bed en op de bank zomaar in de middag, veel in het zonnetje gezeten en alleen het hoognodige.
Resultaat gisteravond: keuken die eruitzag of er 10 pubers in huis waren geweest , ja echt, maar dit keer waren we het zelf dus dat hebben we wel even opgeruimd tuurlijk voor het grut thuis kwam.
We waren zeer relaxed bezig geweest. Het was nodig, even een weekend gewoon helemaal niks doen , lekker aan fröbelen .
En nu is het maandag, pfff, ik snap er niks van, ik werd wakker met een knallende hoofdpijn (na een zo'n ontspannen weekend), schonk de yoghurt in mijn koffiebeker en de koffie gewoon regelrecht op het aanrecht want was de hele beker er vergeten onder te zetten.
Maar goed het is goedgekomen , ik zit nu met koffie en yoghurt achter de pc me af te vragen waarom ik niet gewoon die bank inplof met een stevige brufen en er een film in knal.
Nou omdat ik ten eerste geen film heb (en de videotheek om 13 uur pas open gaat) en ten tweede en die is niet geheel onbelangrijk: moet ik werken.
Dit weekend hebben we 2 films gehuurd: Marley & Me en nog eentje waar ik de laatste helft niet meer van gezien heb  want als er buitenaardsgedoe in voorkomt haak ik af en val ik meestal in slaap.
Ik hou niet van buitenaardsgedoe, doe maar normaal , al die flauwekul.  Marley & Me gaat over een hond, een labrador, een gekke hond die niet luistert , op zich is het geen hoogdravende film hoor maar ik heb me toch een partij zitten janken op het einde....
Verder benik in 3 boeken begonnen, Maagdelijk Blauw, wat ik even heb weggelegd omdat het even TE was voor mij, Een nieuwe wereld van Eckhart Tolle, wat ik ook even aan de kant heb gelegd want ik snap het niet, en nog een boek waarvan ik even de titel niet weet waar ik maar 1 bladzijde van gelezen heb want toen viel ik in slaap.
Gaat lekker met mij en de boeken op het moment...wel heb ik heel veel tijdschriften gelezen.
De wensballon is er nog , die moet nog worden opgelaten maar we vonden het toch eigenlijk wel leuker om dit met de kids te doen...dus deze week ...

8 reacties:

Zo, dat klinkt lekker zeg! Zo'n weekend wil ik ook!!

21 september 2009 om 09:12  

Klinkt wel een beetje als mijn weekend, eigenlijk als al mijn weekenden. Ik doe nooit meer dan het hoognodige op die dagen en ben ik moe dan ga ik slapen. Ik heb zaterdag middag de deuren open gezet en ben heerlijk in slaap gevallen in de zon op de bank ..

Zalig de weekenden en idd, de ontgoogeling maandags is erg .. gelukkig ben ik nog vrij maar morgen begint het harde leven weer .. zucht.

gr. Elise

21 september 2009 om 10:15  

Ik ben voor: 'we slaan de maandag voor altijd over' Al moet het kabinet ervoor door een crisis: ik heb ook een hekel aan de maandag. Het is altijd verrot druk in het gesticht op maandag. En ben gelukkig niet de enige, jij doet dus ook mee. Mooi zo.

21 september 2009 om 17:09  

Ik begreep het ook niet. Je moet gewoon opnieuw opnieuw opnieuw totdat je het snapt. En dan ben je in een keer van al het gezeik af;-)
Als het mij lukt lukt het iedereen.

21 september 2009 om 18:17  

Lekker weekend dus. misschien te relaxed en heb je daardoor nu hoofdpijn?
Een boek van Eckhard Tolle? Nou succes hoor. Ik las De kracht van het nu en vond het reuze ingewikkeld (en ook niet echt boeiend op den duur).

21 september 2009 om 19:53  

Vorig weekend was zo'n weekend. Veel slapen en niets doen. Dit weekend was zo druk dat ik er vandaag chagerijnig van was. Blèèèh!

21 september 2009 om 20:19  

Marley and Me... ik heb tot schamens toe zitten snotteren, inclusief trillende lip. Je wordt vernaggeld door de voorstukjes. Leuk denk je dan ´een lachfilm´. Helaas... Maar ik hoop dat je hoofdpijn nu wat weggezakt is?

Groetjes, Francis

21 september 2009 om 20:28  

Inmiddels is het woensdag en lig ik dubbel om je "ik schonk yoghurt in de koffiekop en koffie rechtstreeks op het aanrecht". Wat een week Ils, wat een week.

23 september 2009 om 21:00