28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Druk en bevrucht


Maandag .
Gisteren was het maandag.
Rendag.
Het begon allemaal met een kop koffie .... juist ja,  anders begint er namelijk helemaal niks bij mij.
En toen die op was en ik een blogje had geschreven terwijl ik aan mijn koffie zat en ik nog even snel andere logjes las want een mens heeft een tweede bak koffie nodig, begon ik met de race tegen de klok.
Ik had dan wel alles gefotografeerd mensen maar de woonkamer leek nog steeds een slagveld want de spullen die ik gefotografeerd had stonden er nog , dwz van alles 1 stuk.
Pff en dat moet ook weg natuurlijk. En snel want ik hou van opgeruimd.
Ik begon met mijn bureau omdat ik soms dingen koop die ik dan zelf ook wil hebben .
En zo ook dit keer de geweldige bureaulampen staan inmiddels te prijken op mijn bureau evenals organiser kastje waar je lekker veel spullen in kwijt kan en de kussens liggen in de bank. 
Daar was ik dus al snel een kleine twee uur druk  met mijn zooi uitsorteren en opruimen.
Toen moesten er nog pakketten worden ingepakt, kadobonnen worden gemaakt (ja die moet je toch een beetje leuk inpakken met een leuk kleinigheidje erbij, tip voor de kadoronde van Cisca; kadobonnen van Ilse :))))))  Nee Wondelgijn jij krijgt geen bon jij krijgt een kadootje), administratie worden gedaan, pakketten naar postkantoor brengen voor 6 uur etc
Enfin toen dat ten einde was moesten we naar onze oude buurvrouw die jarig was om daar net een uurtje te kunnen blijven en toen snel naar Leusden met onze Bettie alwaar zij bevrucht werd met een rietje. De sloerie vond het nog lekker ook. Ik ga er hier verder niet over uitweiden maar ik vond het toch een bizarre vertoning.
En toen moesten de kinderen aan de boterham met een eitje erbij (dat dan weer wel) maar we hadden geen tijd meer om nog te koken want toen was het acht uur 's avonds en ach van een keer boterhammen gaan ze niet dood toch?
Dan denk je nou rustig avondje , nee hoor , G en ik hebben nog tot half 12 gewerkt voor de winkel, genoeg te doen. Toen ploften we ons bed in , en nu zit ik enkele uren later weer aan mijn Mac met mijn kop koffie en begint het weer want ik ben nog lang niet klaar.........
Nu ga ik de tweede kop koffie pakken en de rest even bijlezen.
O en mensen het word geweldig mooi weer , hoogstwaarschijnlijk de laatste echte warme dag dit jaar dus geniet er van !!!

O enne even een bedankje aan Inge ik luister nu al dagen naar Christine K (wide awake) en het is heerlijke muziek ik word er zo heerlijk ontspannen van...

10 reacties:

Maar áls het dan weer opgeruimd is, geeft dat ook weer ruimte in je hoofd, vind je niet?
Jammer dat Bettie zo'n losbollig sletje blijkt te zijn...opvoeden die hap! ;o)
Ik ga nu éérst wat doen, voordat ik aan de koffie ga, bij mij werkt dat andersom en ook maar 2 of 3 koppen op een dag...
Fijne dag en geniet van het zonnetje! Wát een cadeautje dit weer hè?!

8 september 2009 om 09:17  

Hahaha, 'die sloerie vond het nog lekker ook'.... Whoehahahaha. Tja, if your not getting any.......

8 september 2009 om 09:38  

Oké, ze leek het lekker te vinden.. maar hoe en wanneer weet je nu of het ook goed ging? Succes met opruimen, als het zo'n bende is heb je wel eer van je werk als je klaar bent! Groeten, Corine(THUIS)

8 september 2009 om 10:17  

LOL om de sloerie haha, ik zie het bijna voor me EEEWW. Maar goed de kussens zijn echt mooi ook al ben ik niet dol op zwart (het IS toch zwart anders ben ik kleurendoof)ze zijn echt mooi. Kom snel weer eens bij je winkeltje kijken.Moet toch ff al je harde werk bewonderen. En de koffie? Ik word wakker met koffie, ga naar bed na de laatste kop en tussendoor leef ikmet koffie bij gebrek aan wat anders, lol ;)

Groetjes.... van Marian.

8 september 2009 om 10:30  
Ilse zei

@Princess of pink: zwart? ik zie geen zwart alleen maar grijs en zilver en wit......????? computer opnieuw instellen misschien?

8 september 2009 om 10:48  
Ilse zei

@Princess of pink: zwart? ik zie geen zwart alleen maar grijs en zilver en wit......????? computer opnieuw instellen misschien?

8 september 2009 om 10:48  

jaja, misschien de laatste echt warme dag hier, maar ik zit donderdag om half 10 op Rhodos en dan kan het me allemaal helemaal niets meer schelen LOL

Hoop dat de bevruchting succesvol is, is toch altijd even afwachten.

groetjes
Brigitta

8 september 2009 om 11:49  
kwan zei

Met een rietje??
Hoe is dat spul eigenlijk in het rietje gekomen??

Weet je wat, ik wil het volgens mij helemaal niet weten ook!!!

:-)

8 september 2009 om 17:54  
Zara zei

Beter iets dan niets moet Bettie gedacht hebben. Geen krikje... dan ben je al blij met een rietje of een opblaashondje. Arm schaap.
En, doe mij maar een kadobon van je winkeltje, ik moet nl een kado sturen naar iemand uit Harderwijk... Whahahaha. Weet je zeker dat jeiets leuks krijgt!

8 september 2009 om 18:58  

Die Bettie, straks helemaal onbevlekt ontvangen!
Cadeautje bijna af en gaat morgen op de post.

8 september 2009 om 21:03