28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Genant


Met verbijstering heb ik gisteravond naar het interview met de moeder van Jan Smit zitten kijken.
Het hele gesprek duurde bijna een half uur en ging alleen maar over alles wat Yolanthe had meegenomen uit Jans huis wat niet de afspraak was.
Handdoeken wel 200 stuks (er lagen er nog maar 30, arme Jan nog maar 30 handdoeken hoe moet dat nou?)
Voor 2000 euro aan zijden bloemen (zijden bloemen??? jeeminee welke loser heeft daar ingericht?? ik vind niks zo erg als zijden bloemen!!)
Keukengerei, de helft mocht ze meenemen maar bijna alles was weg.
Beddengoed , Jans dekbed , hoezen, sprei alles weg.
Yolanthe mocht van Jan de witte slaapkamer meenemen (dat was een van de logeerkamers) maar nee hoor Yolanthe, dat hebberig ding heeft gewoon de halve huisraad meegenomen...
En daar kan moeder Smit niet tegen want vanaf Jan zijn elfde jaar hebben ze alles gespaard wat Jan bij elkaar heeft verdiend en nu is dat allemaal gejat door Yolanthe, de trut, en het feit dat Yolanthe op tv net doet of alles nog koek en ei is nou daar kan moeders niet tegen want dat is dus niet zo en vandaar dat ze had besloten haar verhaal te doen.
Yolanthe heeft ook een vreselijk gat in haar handen of beter gezegd geen handen (ik citeer ma Smit) want die kon geld uitgeven nou dat zijn wij hier niet gewend hoor , zo zijn wij niet opgevoed.
Moeder Smit laat dan alle foto's zien van voor en na Yolanthe, dus je ziet "mooie" ingerichte ruimtes voor en na die ruimtes die helemaal leeg zijn nadat Yolanthe is geweest op een paar prullaria na...
En het was me toch lelijk ingericht mijn god wat een kitsch, die jongen heeft me echt nodig, om zijn huis in te richten dan hè bedoel ik want nee die inrichting sloeg echt alles. En gedaan door een binnenhuisarchitect nog wel , nou die wil ik wel eens zien, zeker ook uit Volendam.
Ma Smit heeft ook alle rekeningen onder de arm als ze het gesprek doet want ze heeft dagen en nachten alles uitgezocht met de rekeningen in de hand om te kijken wat deze vieze sloerie zonder handen allemaal had meegejat.
Ma Smit is boos , heel erg boos, Jan niet die wil door en heeft zijn schouders ervoor opgehaald, paar concerten meer had ie gezegd en dan was dat geld weer terug.
Jan wil door met zijn nieuwe liefde met kind en niet achterom kijken maar ma Smit die is er nog niet klaar mee , die is nog steeds pissig.

Ik vond het een grote genante vertoning, Ma Smit had een koortslip en ik zag alleen maar die koortslip de hele tijd en dacht had er even wat camouflage overheen gegooid....pfff .
Ik zou me dood schamen als mijn ma zich zo op tv zou uitlaten over theedoeken, handdoeken etc, regel dat binnenshuis maar toch niet op tv zeg bij shownieuws.......
Ma Smit moet nu naar de markt want anders kan Jan zijn handen niet eens meer wassen....


24 reacties:

Nou inderdaad, ik vond het ook een beetje sneu.
Vooral toen ze zei dat het geen goedkopen dekbedhoezen waren, maar dezelfde als prins willem-alexander en maximan, hahahaha om je rot te lachen.
T'is misschien niet zoals het hoort, maar ik vind Yolanthe wel lef hebben, zijden bloemen weghalen en plastic plantjes van de Xenos er voor terug zetten.
Is toch gewoon 1 grote (paling)soap? (of zou de zeepjes ook meegenomen hebben???)

15 juli 2009 om 09:18  

Ik heb er een klein stukje van gezien en vond het hilarisch! 200 Handdoeken? Tja, dat is ook niet veel hè? En als je als moeder alle bonnetjes nog hebt van de spullen van je zoon...nee dat spoort niet helemaal lijkt me. Maar het zal wel normaal zijn in Volendam. Zag je hoe ze zich op de vlakte hield over die nieuwe vlam van Jan? Let op mijn woorden: die mag ze niet!

15 juli 2009 om 09:34  

Oh my god, die soap blijft maar door gaan! Ik heb het niet gezien, kan het vast wel terug vinden op internet. Maar aan jou verhalen te horen, is het te genant voor woorden, snap ook echt niet waarom ze het allemaal zo op tv gooien. Alleen is dat ook van beiden kanten. Ik heb wel altijd het idee gehad dat Jan gekker op Yolanthe was dan andersom, maar ja kan mij ook vergissen, ken ze natuurlijk niet persoonlijk, hihi! Enne ben trouwens wel benieuwd naar de inrichting van dat huis.

15 juli 2009 om 09:49  

Dit heb ik niet gezien dus, maar ik lig in een deuk hiero, het is Te erg voor woorden dat ma Smit zich hierover uitlaat terwijl ik Jan idd ergens tijdens het zappen heb horen zeggen, een paar concerten meer en het is goed....

Maja... touwtjes in handen houden he? Stel je voor dat zoon een eigen leven op gaat bouwen zonder ma...

OT, de 9 straatjes zijn ook mooi, heel mooi, dat is normaal waar ik ook vertoef ;-)

XXX

15 juli 2009 om 10:01  
Iben zei

Ma Smit lijkt me echt de schoonmoeder from hell. Ik ben benieuwd wat Jan hiervan vindt. Ik zou toch niet amused zijn als mijn moeder zo de vuile was buiten zou hangen. Yolanthe en jan was natuurlijk disaster waiting to happen. Die Jan moet gewoon lekker zo'n Volendams meisje trouwen. Zoals dat hoort.
Ik geef Yolanthe groot gelijk. Ik zou ook gecompenseerd willen worden voor in Volendam wonen en zo'n schoonmoeder.

15 juli 2009 om 10:16  

Die moeder van Jan Smit heeft ook het IQ van 'n paling dus vandaar dat ze uit Volendam komt. Die vrouw is zo dom, die heeft haar twee hersencellen nodig om in en uit te blijven ademen. En om koortslippen te kweken. Wàt een dom mens.

En Jan? Die zal 't geen hol boeien. Die ligt al lang ergens op één of ander wijf te ramptetampen en trekt zich 's goed af of de herinnering aan Yolanthe. Die bevuilde lakens laat ik daarna door z'n moeder wassen.

Ik heb het niet gezien maar ik wist al genoeg toen ik op nu.nl de aankondiging las. Als ik zin heb om me 's boos te maken zal ik 't stukje van internet gaan plukken. Vooralsnog weet ik dankzij jou genoeg, lieve Ilse.

En die inrichting daar? Volgens mij staan er wielen onder de "Volendamse Villa", dat kan haast niet anders. Wat een troep!

15 juli 2009 om 11:30  

Ja, inderdaad Iben! Ma Smit mag blij zijn dat ze er nog zo goedkoop van af komen. 200 handdoeken lijkt me niets te veel.

Ik zou me doodschamen als mijn moeder me dit op tv flikte!! Wel toevallig dat Jan zelf in alle talen zwijgt......

15 juli 2009 om 11:37  
Inge zei

Nahhh, Jan z'n moeder heeft ook lekker de vuile was buiten gehangen! O, nee.....dat heeft Yolanthe natuurlijk meegenomen! Hahahaha!

15 juli 2009 om 13:01  

haha, heb het niet gezien maar nu wel gelezen. Zo hilarisch dit. Het zal je moeder maar zijn.

Ben nu overigens ook wel heel benieuwd naar dat spuuglelijke interieur... al kan ik me er al wel een voorstelling van maken. Met al die zijden bloemen en 230 handdoeken.

En Jan die dan een verse moeder van haar man wegplukt. Manman, heerlijk heerlijk allemaal.

15 juli 2009 om 14:34  

Zo, ik heb het weer 'ns gemist. Maar als ik dit zo lees, dan was het gruwelijk genant. Oudste schaamt zich nu al regelmatig voor mij, wat moet Jan dan wel niet doen?

15 juli 2009 om 14:42  

Ja Ilse, maar toch... Ik ben als een razende al het speelgoed van mijn jongens gaan fotograferen want de meiden staan hier aan de deur te dringen. Ze komen met 1 onderbroek (als ze die overigens nog aanhebben) en gaan met 2 vrachtwagens vol weer weg. Ik snap haar wel... Whahaha. Het is toch vreselijk. Geef jij maar snel je link van je 'Tutter'door want dan knapt zijn huis tenminste op, ik zou mn hond nog niet eens loslaten daar hoe het was. (Die vreet zijden bloemen en is dol op nieuwe handdoeken en witte slaapkamers) O sorry, onze hond is dood. Whatever...

15 juli 2009 om 14:42  
suzan zei

"Yolanthe heeft ook een vreselijk gat in haar handen of beter gezegd geen handen (ik citeer ma Smit)"
Hahaha!

15 juli 2009 om 15:22  

@Nicolette: "ik zou m'n hond niet eens loslaten hoe het daar was". Whoehahahaha! Ik rol zowat van de bank het lachen. En ik lag er al vanaf na Kikker's log van vanochtend. Wat 'n lol.

15 juli 2009 om 15:59  

Ik heb me alleen al om het voorstukje kapot gelachen. De domme muts zei: " Ze heeft voor een HEEL GROOT bedrag gestolen. Misschien nog wel meer."

Ja ja, voor meer dan een heel groot bedrag mensen!

Arme Jantje, met zo'n moeder.

15 juli 2009 om 17:40  

Ik heb het ook gezien, hilaricsch. Vroeg de interviewer waarom dat Jan zich niet druk maakt over de "gestolen" goederen. Antwoord van de moeder: Misschien omdat Jan ze te makkelijk verdient!!!!!!
Dat is waarschijnlijk het enige zinnige dat ze in dat gesprek heeft gezegd.

15 juli 2009 om 18:01  

Ik heb neit gekeken, zou mij enorm ergeren aan een moeder die zich met dit soort dingen bemoeit .. mens laat gaan. Die Lisa wil echt niet tussen Yolanthe haar troep zitten ..

Ze zet zichzelf echt te kakke en die Jan erbij .. vreselijke Volendamse KAK

Groetjes Elise

15 juli 2009 om 20:29  
Anoniem zei

Geen paniek,
als iedereen bij de komende concerten washandjes, handoeken, badlakens, dekbedhoezen. zijden bloemen, konijnenvelletjes, vaatdoekjes, dweiltjes en andere prularie richting podium gooit zit Jantje zo weer in zijn spullen.
Kan ma het weer fijn in de kasten stoppen en is dat probleem ook weer opgelost en het kost niks.
x fon

15 juli 2009 om 20:57  
Yolanthe zei

Ja dat was dan mijn schoonmoeder ... zit nu lekker in de zon in Madrid en kan de hele zooi naar de kringloop brengen want mijn kabouter heeft zelf genoeg spullen ;)

15 juli 2009 om 21:32  

Gerda zei: ze heeft ook losse handjes. Ik dacht: jemig zou ze Jan in elkaar geslagen hebben.
Daarna zei Gerda, of beter gezegd helemaal geen handen.
Oke.
Lijkt me ook lastig met verhuizen, vandaar die 11 man sterk natuurlijk.

16 juli 2009 om 00:45  
inge zei

hahaha heb er niks van meegekregen, behalve dit logje. en dan heb ik er 't beste van meegekregen denk ik want ik heb erg hard gelachen =)

16 juli 2009 om 15:03  

Ik heb het niet gezien, wél in geuren en kleuren gehoord op de radio vanmorgen. Jeetje, wat een gedoe om een paar handdoeken, beddengoed, meubels e.d! Die moeder is echt niet boos om dit soort dingen, hoor! Ze is gewoon woest dat 'haar' Jantje in de steek is gelaten! (ze vergeet voor het gemak maar dat het eigenlijk andersom is...) Echt, dit is dus zo'n protovoorbeeld van: weard mother in law.... YEK!

16 juli 2009 om 21:37  
Anoniem zei

Als dit zo doorgaat dan gaan we een grote hekel krijgen aan Volendam. Wat een aandachttrekkerij en wat onfatsoenlijk allemaal. Zo breng je andere artiesten veel schade toe.
Mevrouw dient zichzelf te beheersen en Yo...mag naar het buitenland vertrekken en die Wes...moet zich schamen...maar ach: het is toch maar voor eventjes allemaal...en die Jan kan beter niet aan een vrouw met een man beginnen want gaat zijn knap smoel er aan...Heb je dan ook Yo gezien hoe ze op tv die Wes zat op te hemelen: welke jonge zelfstandige vrouw praat nu ZO over een volwassen man, die haar bovendien nog n...ook....

Zo kan die wel weer.
Ook een fijne dag verder, Ilselekker zeg, even "skolden"..
je leerst me heel snel kennen zo, toch..

17 juli 2009 om 15:03  
Anoniem zei

En even ook nog een tip voor Nicolette, die ik zooo goed kan begrijpen. Bravo, opletten geblazen. Nieuwe gezichten in de vriendegroep ? naam en adres noteren, anders zijn even later de mobieltjes ook verdwenen ! Vooral een meid die een nieuwe knul meebrengt! Opletten dus...succes ermee. En o ja, laat je oorbellen niet slingeren...

17 juli 2009 om 15:07  
Anoniem zei

o jee, Yo...reageert ook...ga niet te hard op die kabouter van je zitten, meid..nu begin ik het bange vermoeden te krijgen dat jullie allemaal in Volendam wonen of gewoond hebben....enfin...het is toch waar van die hekel krijgen aan die Volendammers...

17 juli 2009 om 15:09