28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HoofdpijnStel je eens voor:

De buitenschilder is de hele dag met 2 man aan het schuren (elektrisch jahaaaa  dat maakt meer lawaai) aan de kozijnen, je hebt 8 kinderen in huis (1 vriendinnetje en die van onszelf) .
Dus je hoort dat geschuur de hele godsganselijke dag aan je hoofd, dan een middelste die (ik had echt te vroeg gesproken bij de vorige blog) zich verveelt en meent dingen te moeten verzinnen die minimaal zo'n 50 euro per dag kosten , als dat dan niet mag zeurt, zeikt , ziekt mevrouw lekker door. Als je zegt dat ze naar boven moet gaan dan blijft ze armen over elkaar midden in de woonkamer staan (al lachend ). ik heb dan moordneigingen geloof me, met die uitgestreken smoel van d'r
Dan hoor je nog Mam mam mam mam mam mam mam mam mam  mam mam mam 387.368 keer per dag. Dan de kleintjes die constant vragen hebben en in en uit lopen.
Jongens die af en toe eens deuren smijtend binnen komen , je koelkast leegplunderen, een aanrecht vol broodkruimels achterlatend .
En in de steeg hier wordt gezaagd, bij de buren wordt geschuurd (alsof die schuurmachines van onze schilders niet genoeg herrie was) , kinderen die krijsen, boodschappen die geplunderd worden en dus weer bijgehaald dienen te worden waarom eten,drinken, snoepen die lui zoveel en dat heet dan VAKANTIE.

VA KAN TIE ??? Dit is strafkamp, dit is afzien, dit is overleven.
Niks vakantie dit is survivallen, geestelijk en lichamelijk.

En dan vinden jullie het gek dat ik HOOFDPIJN HEB %$@$%^&*( ?????

Ik verlang naar Door,  haar Frankrijk, haar camembert, haar roseetje, haar oord waar kinderen zichzelf vermaken en je ze de hele dag niet ziet, ik snak naar RUST mensen....
Gillend gek word ik hier echt.
Zo ik ga nu de fiets op en ontvlucht hier de hele mikmak.8 reacties:

Oh dat heb jij dus ook, dat er áltijd broodkruimels op het aanrecht liggen en dat altijd álles op is in de vakantie? Echt, het lijkt dan wel of ik 3 sjoelbakken in huis heb, die 8 weken (ja op het VO hebben ze 8 weken vrij!!!) lang echt álles met een rotgang naar binnen schuiven! En ik maar heen en weer naar de winkel voor een nieuwe voorraad 'maakt niet uit wat als het maar eetbaar is.'
Weet je wat je doet? Deur op slot en vlug wegwezen naar het strand bij H'wijk! Dan kun je bijkomen en hoor je je schilders niet schuren en je kinderen niet zeiken.
Maar ondertussen heb ik echt met je te doen!

14 juli 2009 om 14:56  

Och, arme jij! Ik zou er ook van vluchten!

14 juli 2009 om 15:20  
Toet zei

Vanaf donderdag is ons huis leeg (en eventueel meelezende boeven en schurken, jammer maar helaas, er valt hier niets zinnigs te lezen). Je mag hier gerust een week logeren. Maar vrees dat het niet aan jouw eisen voldoet ;-)

14 juli 2009 om 19:01  

Haha... pure frustaties in dit blog! Veel sterkte wens ik je toe! :)

14 juli 2009 om 20:00  

O god.. dit is pas de eerste week.. Ik zeg: seresta, anders kom jij de komende weken niet meer door.

14 juli 2009 om 21:03  

Ach joh, waarom tot morgen wachten met die dropping? Nu kan toch ook al?

14 juli 2009 om 21:05  

Ik nog steeds niet aan de wijn 's avonds? Neem daarbij iets rustgevends en dan 3 dagen lang slapen. Ik ben in vakantie periode's als deze soms gewoon blij dat ik werk en maar 3 dagen thuis ben. Net genoeg om niet over de rooie te gaaan. Alhoewel: die van mij komen pas rond het middaguur uit hun coma. Da's ook wel prettig.

14 juli 2009 om 21:32  

Staat er ook nog iets leuks te gebeuren deze vakantie of....?

15 juli 2009 om 08:58