28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondag

Zo ligt ie de hele dag bij me te slapenIk heb uitgeslapen.
Tot 9 uur vandaag dames, jawel jawel.
Ach wat een lieve man heb ik toch , hij heeft Elvis gepakt is naar beneden gegaan en heeft mij laten slapen.
En ik had het me een partij nodig ook , ik kon gisteravond mijn ogen niet meer openhouden bij Lost (hadden we opgenomen).
Mijn man heeft ondertussen ook de machines was aangezet, de monsters van ontbijt voorzien en de vaatwasser uitgeruimd.
Kijk dat is nog eens wakker worden.

Ik heb hier twee meiden startklaar zitten al een half uur omdat ze om half 12 bij een vriendinnetje gaan zwemmen. Ze vonden half 11 een betere tijd haha dus ik zeg nee afgesproken is half 12 en nu zitten ze buiten op het ligbed tassen helemaal klaar naast zich te wachten tot het half 12 is. Zo lief...

De jongens zijn voetballen buiten en mijn middelste had gisteren een kinderfeestje bij 2 vriendinnen en iedereen bleef slapen dus die komt vandaag pas weer thuis.

Het is nu dus heerlijk rustig hier, Elvis ligt weer bovenop me te slapen, hij heeft geen mand nodig hoor want ik fungeer gewoon als hondenmand heeft ie besloten.
Hij slaapt of op of naast mij dus tja die mooie design hondemand die komt er voorlopig niet of zou hij juist daar op wachten ? Dat ie zich toch echt te goed voelt voor zo'n normale mand dat ie denkt ik wacht gewoon op dat blitse ding ? Zou dat het zijn??
Hmmm misschien is dat het wel?? Ja toch dames?? (manlief schudt nu nee en roept " dat is het niet jij wil dat stomme ding hij niet hoor, hij wil jou" )
Nou ik weet het niet hoor,  voor de dames die niet weten over welke mand ik het heb,  hier is ie nog een keer....

20 reacties:

hahahaha wat een mand!!! lekker ding, maar ik zou ook zo gek zijn idd :-))

Wat een schatje is het toch, ja had het allemaal wel bijgehouden tussendoor, dit zou je toch de hele dag in een draagzak stoppen... de kat wil hier niet en ik wel op zijn tijd, hahaha ooit, wie weet ooit, ga ik toch nog voor zo'n klein onweerstaanbaar ding...

OT, de schets op de bank? Uhhh dat past niet, hahaha, schets staat er al zijn er al veranderingen aangebracht, de verf zou er op kunnen maar daar is het mij nu te warm voor.

Geniet van je zondag, met name de RUST en al je kids zo heerlijk bezig, mijne ligt een dvd te kijken, sisterhood of pants 2, aanrader, incluis de boekenserie aanrader.

XXX

28 juni 2009 om 11:19  

oooooooh styllistisch hel verantwoord, die mand! n wat maakt het uit dat het beessie (lieve foto!) bij jou ligt: leeg is de mand ook heel mooi om te zien :-)))))))

28 juni 2009 om 11:40  

Elvis is een man toch? Dan wil ie JOU! Geen twijfel mogelijk... Dus, snel die mand kopen anders kom je nooit meer los van die hond.

28 juni 2009 om 12:56  

Hahahaha! En ze zet er nog maar eens een foto van de mand bij! En ik moet niet teveel naar Elvis kijken, ik zou er zo eentje bij willen, wat een scheet zeg! Maar onze honden zijn 11 en bijna 9 dus die hebben de meeste brokken wel op ondertussen en als ze krak zeggen, willen we geen honden meer...nou ja, het is verstandiger als we dan geen honden meer nemen, maar ik blíjf er helemaal gek van, helemaal zo klein en handig. Ze poepen en plassen nooit hè, die kleintjes?

28 juni 2009 om 15:08  

Whahaha die Mar: nee ze gaan op de kattenbak! Het is idd een scheetje. Onze hond is bijna 2 jaar hemelwaarts en we doen het niet. Geen hond meer. Alleen, dit kan je toch nauwelijks 'hond' noemen? Toch?

28 juni 2009 om 20:01  
Ilse zei

@Madelief: hoe je niet uit te laten joh zo handig kan je gerust nemen.
@Nicolette: pardon???

28 juni 2009 om 20:06  
Door zei

Ik lag me rot om jou, nog een keer die mand! Koop 'm toch joh, van de kinderbijslag!
Het is toch voor je baby?
Wat een heerlijke foto trouwens, die eerste....

28 juni 2009 om 20:15  
Ilse zei

@Door: van de kinderbijslag?? hahhaha lachen jij die kinderbijslag die vliegt er in een dag doorheen hier ....

28 juni 2009 om 20:18  

Ik bedoel(let op, leg het maar 1x uit): we nemen geen hond meer, maar als je Elvis' ras geen 'hond' kan noemen dan kan ik wel zo'n klein snoezeltje nemen. Toch? Hebben we geen hond, wel iets wat erop lijkt...

28 juni 2009 om 20:20  

Elvis verzuipt in die mand! Toch?

28 juni 2009 om 21:11  

Klein en slapend zijn ze schattig, wacht maar tot ie GROOT is, dan wordt het pas echt een monster!!

28 juni 2009 om 22:46  
Soes zei

Kijk. Dat is nog eens een man. Hulde voor G.

28 juni 2009 om 22:57  

ahh, lief, lekker toch zo'n lief hondje. wat een schatje is het trouwens zo op die foto. geniet er maar van, het opvoeden komt er al snel aan. onze teun is zo'n lieve hond geworden, zo makkelijk in de omgang. hetgeen ik voor ogen had is gebleken, zo fijn. nu nog de kinderen.

29 juni 2009 om 00:43  

Goedemorgen ilse, toevallig zag ik ergens jou berichtje, je blijft me verbazen, je huis en nu je blog ook al zo gezellig.
Wat betreft de hondemand ik neem hem zo van je over...geweldig! bovendien kan ik die van mij ...echt niet op mijn schoot houden...dan ben ik eindelijk zo dun als ik zou willen zijn...lol
Fijne dag groetjesss

29 juni 2009 om 09:12  

hmm ik begrijp dat ik nu als picasa zomaar je priveblog binnen stap..mijn excuus..ik hou me heel stil oke..

29 juni 2009 om 09:15  
Toet zei

Lang leven aardige mannen in de ochtend. Ik heb niks met honden, sorry, maar deze lijk wel cute :)

Succes met je mandenmissie!

29 juni 2009 om 09:26  
Toet zei

Lang leven aardige mannen in de ochtend. Ik heb niks met honden, sorry, maar deze lijk wel cute :)

Succes met je mandenmissie!

29 juni 2009 om 09:26  

Zou dat het zijn?? Op deze vraag krijg je alleen maar een antwoord als je de maand koopt. En dan even afwachten wat Elvis gaat doen.

29 juni 2009 om 09:55  

En wat nu als je die schitterende 'mand' koopt en Elvis besluit nog steeds om op je te blijven slapen....?? Dan heb je wel een crisis denk ik.... ?? Mag je hem niet lenen?? Om te kijken of Elvis en de bank bij elkaar passen????

29 juni 2009 om 21:35  

En wat nu als je die schitterende 'mand' koopt en Elvis besluit nog steeds om op je te blijven slapen....?? Dan heb je wel een crisis denk ik.... ?? Mag je hem niet lenen?? Om te kijken of Elvis en de bank bij elkaar passen????

29 juni 2009 om 21:35