28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Goedemorgen


Maandagochtend, ik zit aan mijn 2e kop koffie bij te komen van de nacht.
Men wat was het weer een onrustige nacht.
Eerst werd ik wakker met buikpijn rond 3 en toen 4 en toen 5 uur  , ja ik had al 2 dagen een dikke pukkel op mijn kin dus ik had het kunnen weten. Altijd leuk midden in de nacht .
Elvis vond het om 6 uur hoogste tijd dat ie eens bij mij in bed kwam dus ik heb hem even boos toe gesproken dat baasje moe is en nog wil slapen en hij echt niet om 6 uur uit zijn bed wordt gehaald, ik heb ook een leven ...
Nou dat vond ie meteen goed nadat ik het zo'n 8 keer gezegd had en ging weer slapen.
Nou toen kon ik dus niet meer slapen.
Enfin om 7 uur toen ik dus net weer in diepe slaap lag begon ie weer , als ie kon praten had ie vast gezegd: en nu dan mag ik er nu dan wel uit?
Maar hij kan niet praten en dus zei hij niks maar sprong heel blij, ja wie wordt er nou niet blij als ie mij ziet, begrijpelijk dus.
Nou hond dus in bed (op een kleedje dat dan weer wel) en samen met hond nog drie kwartier geslapen toen moest ik er ECHT uit, kids hadden al ontbeten, man stond klaar voor vertrek en mama komt met een gekreukeld hoofd, dikke ogen naar beneden gestrompeld, altijd leuk zo'n fris en vrolijk gezicht in de ochtend.
Nu is iedereen weg en ben ik aan het bijkomen, Elvis slaapt (in zo'n klein bontmandje wat toch eigenlijk niet kan maar ja ik mag die mand niet kopen van manlief) , Bettie slaapt (in een rieten mand , zo 1998,  arme hond) , het is hier een herrie van jewelste want de schilder is bezig de kozijnen/deuren buiten aan het schuren. 
Dus de hele dag heb ik een  geluid aan mijn kop alsof ik bij de tandarts zit en hij flink aan het boren is , ik krijg er spontaan kiespijn van.
Ik moet van alles doen maar ja dat zijn stad dingen en kan pas als de winkels open zijn natuurlijk.
Dus ga ik deze maandagochtend even relaxen,  genieten van mijn zwarte koffie (na een maand went het maar cappuccino blijft toch echt veeeeeel lekkerder)
En de blogvrouwen even lezen...
Soes om hulp vragen want ik heb dringend advies nodig.


10 reacties:

hihi kan me er helemaal iets bij voorstellen..neem je zwarte koffie omdat je geen melk mag??
Cappuccino blijft voor mij ook altijd de lekkerste koffie,alleen als mensen een senseo hebben neem ik zwarte koffie...
En winkel ze stx...
fijne dag nog groetjes Karin

29 juni 2009 om 11:29  

zie ook net dat we allebei het zelfde boek net uit hebben.Heb van de week de verfilming van zijn eerste boek gekeken,het boek is veeel leuker...

29 juni 2009 om 11:32  

Oh...zó'n maandag is het dus bij je. Nix ff lekker bijkomen van het weekend, maar meteen weer een schilder (toch geen Pool hè?) die je aan het werk moet zien te houden. En wat een feest, met Elvis zeg! Ik weet al waar dat eindigt: Man in de hondenmand 's nachts en Elvis op zijn plek... zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb hè?!

29 juni 2009 om 12:02  
Inge zei

Nou, ik had daarentegen juist een actieve ochtend! Ik heb veel gedaan en nu zit ik achter mijn lappie (in de tuin) om oa jou te bezoeken! het is nu ook heerlijk weer, dus ik ben blij dat ik mijn klusjes gedaan hebt!

Heb toch een fijne maandag verder hoor!

29 juni 2009 om 14:03  
Ilse zei

@Kari:ben op dieet, zielig he?
@Madelief: nee geen pool haha een Hollander, nee van manlief moet Elvis over een paar weken gewoon naar beneden 's nachts in een bench als ie gewend is, sneu hè?

29 juni 2009 om 14:34  

Offtopic: Volgens mij heb je er geen last meer van he? Ik zie niks verkeerds iig.

29 juni 2009 om 15:08  
Zara zei

En? Groeit Elvis al?
Trouwens... het is een MAN en die kan geen puppy's baren! Dag droom...
Schattig dat ie eerst mag wennen voor ie in the middle of the night alleen in een bench gaat.

29 juni 2009 om 18:43  

Koptelefoontje op met leuke muziek. Meteen geen last meer van de herrie!

29 juni 2009 om 19:42  

Zal ik van die oordopjes aan je opsturen, die de F16 piloten (en het grondpersoneel) dragen?? Dan hoor je gegarandeerd niets meer!!!

29 juni 2009 om 21:38  

ach ja, huisdieren, probeer eens een kater van ruim 7 kilo die in de vroege morgen OF doodleuk gaat kokken op je slaapkamer op het enige kledingstuk wat per ongeluk nog op de grond ligt OF over je blaas heen loopt omdat je per ongeluk even op je rug terecht komt ;-)

De buikpijn is een stuk minder maar gelukkig gaat dat ook voorbij.

XXX

29 juni 2009 om 23:39