28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Happy saturday


9.12 uur 
Kijk ik ben er gek mee met mijn nieuwe baby hond maar waarom is hij in hemelsnaam iedere ochtend om half 7 wakker?
En niet om kwart over 6 of kwart voor 7, nee stipt om half 7. 
Je kan geen betere wekker hebben.
Dan begint ie te springen en te piepen alsof ie geslacht word , ik moet hem dan pakken anders slaapt niemand meer en meneer gaat dan (jaja ik weet het) bovenop me liggen in bed en maft verder. Ja hij slaapt in een grote doos in zijn mandje (volgens mijn man een bontmuts)  naast ons bed , hij is anders zo verdrietig, zo lief en zo schattig .
Ik slaap niet met Elvis bovenop me , ik doezel wat maar slapen ho maar want ik krijg een stijve nek van het stil liggen om meneer niet te wekken. En om half 8 sta ik dan maar op, met heel veel pijn in mijn nek en gebroken.
Dan ga ik naar beneden , honden eten geven, andere hond begroeten, rust in huis denk je dan , niets ervan: de monsters kinderen zijn ook wakker en we krijgen nog HEEL VEEL regen denk ik want er is alleen maar ruzie.
Dus die ruziënde kids om half 8 aan mijn kop maakt dat ik rond half 9 al knallende koppijn heb.
Dus ik mopper, blaf wat (ja kan ik ook) en denk om 9 uur al na of ik ze misschien ergens kan dumpen vandaag? (Kinderkennels moeten er nodig komen.)
Maar dat gemopper en geblaf heeft geen zin ze worden er niet gezelliger op dus laat dat onweer maar komen kan de zon doorbreken en zijn we hier ook weer vanaf.
Ook goedemorgen!

11.21 uur 
Nu zit ik achter de computer , Elvis die ligt op schoot, die slaapt alweer , hij volgt me de hele dag en is echt mijn baby. Ik had nooit gedacht dat chihuahua's zo leuk waren ! Het is echt niet te vergelijken met welke andere hond dan ook.
Ik heb de kroost naar boven/buiten gebonjourd en de woonkamer is leeg op mij en de honden na en ik hoor de vogeltjes fluiten. 
Ik lees de berichten even van twitter, hyves en blog en merk op dat mensen veel met Michael Jackson op hebben, ik niet , ik vind zijn dood niet erger dan die van een ander , ik vond het een rare snuiter, die gek doet met kinderen, zijn kinderen van 8 hoog aan een balkon laat bungelen, zijn kinderen een doek over hun hoofd gooit als ze naar buiten gaan. Hij maakte lang geleden toen ik nog jong was en strak en fruitig goede muziek maar de laatste jaren is ie alleen maar raar, hij leek niet eens meer op zichzelf hij leek op zijn zus Latoya. 
Dus die hysterische MJ toestanden zijn niet aan mij besteedt. Wat erg is dat hij nog niet eens onder de grond ligt en er al gevochten wordt om zijn kinderen , dat is pas erg. En ook erg is Rene Froger die beide ouders moet missen in zo'n korte tijd.

Ik ga nog maar eens een kop koffie nemen en genieten van de rust, jaja het is nog steeds rustig al 15 hele minuten...benieuwd hoe lang het nog duurt...9 reacties:

Zara zei

Jij blij dat jehondje Elvis heet en geen Michael! Kinderen zijn leuk, maar ze zouden intern moeten kunnen. Ergens. Als ze elkaar uit proberen te moorden en boos op mama zijn...

27 juni 2009 om 12:07  
Soes zei

Farrah Fawcett is gisteren ook overleden. Vink veel erger... mijn jeugdheldin.

27 juni 2009 om 12:40  

Ben nooit een echte fan geweest, het is idd raar dat MJ anderen overstemt en zoals ik al op log liet blijken, waarom is hij belangrijker dan waar die ambulance heen ging hier in de buurt niet eens wetende wat voor leed zich dicht bij huis afspeelt, of andere onbekende families.

Ik hoop dat de rust blijft voor jou en de hoofdpijn zakt, geniet van je baby ;-)

XXX

27 juni 2009 om 12:49  
Repel zei

Lie-hief!! Ook ik word 's ochtends uit bed getimmerd door de poezels. Maar wat zou het leven zijn zonder huisdieren? Mijn huis is kapot als er niks rondloopt op harige pootjes.

27 juni 2009 om 13:19  

Heerlijk, die rust!! Hoop dat het lang duurt voor je! Hier is de rust niet te vinden het weekend.... Maar ja, volgend weekend beter, zullen we maar zeggen!!

27 juni 2009 om 13:28  
Inge zei

Sinds pas een half jaar slaapt Boris ook pas uit in het weekend hoor, volgens mij kreeg hij het toen door dat de 6de dag een vrije dag was en dat hij dan ook uit mocht slapen! Dus er is nog hoop voor je, hahahha!

Fijn weekend verder hoor!

OT: die jij nog steeds "vreemde" dingen op mijn site? Jij was namelijk de enigste die met "klachten" kwam.

27 juni 2009 om 17:58  

Wat jij nou zegt van Michale Jackson heb ik ook, waarom dat gejank om die vent .. Hij rommelde met kinderen en veel presteren deed hij de laatste 10 jaar ook niet meer ...

Wat schattig zo'n hondje, net een baby haha.
Meis, wens je een fijne zondag, Elise

27 juni 2009 om 20:31  

Oh, is het een chihauhau? Dat ik dat toen niet gezien heb.

Heel waar je laatste stuk over MJ en René Froger en zo.

27 juni 2009 om 21:25  
Door zei

Ik moet gewoon even lachen om dat plaatje!

28 juni 2009 om 00:34