28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Geen zonnige zondag.


Wat een dag zeg.
Ik heb het even helemaal gehad.
De kids , hallo mensen 7 stuks hè?, die hebben me gesloopt vandaag.
Het begon vanochtend al, manlief gaat trainen 3 gaan er mee. Twee oudsten hadden geen zin dus ik zeg dan kunnen jullie mooi gaan leren dat uur is lekker rustig dan in huis , nou ik heb nog nooit 2 jongens van geen zin in heel veel zin zien veranderen want ja alles beter dan leren tuurlijk. Dus uiteindelijk gingen er 5 mee.
In de sportschool trekt de een, terwijl de ander aan een apparaat hangt en beide armen dus in de lucht heeft, in een volle sportschool zijn broek incl onderbroek naar beneden, lachen natuurlijk,  behalve voor degene die daar dus in zijn nakie staat midden in de zaal.
De een vlucht naar buiten de ander erachter aan en mept er even vrolijk op los.
Thuis gekomen , vliegt alles weer richting kamer, alles weer naar beneden gehaald, verhaal doen en ruzie uitvechten.
Twee oudsten uitleggen dat het toch ook al heb je geen huiswerk voor maandag wel handig is als je alvast begint te leren voor je proefwerkweek volgende week. Zucht en kreun.
Dan gaan de hongerige wolven eten en ligt de hele bak vol bordjes, bekertjes en het aanrecht vol kruimels alsof er iemand een zak paneermeel geleegd heeft.
Ik roep : Ik ben Fatima niet , hierkomen en opruimen. Zuchten en kreunen maar ze doen het wel. 
Ik ga in bad , even rust voor mezelf.
Ja dacht je , om de haverklap staat dochter voor de deur want ik had beloofd dat ik haar teennagels zou lakken, ja straks zeg ik , maar nee of straks kent zij echter niet en elke 10 minuten komt ze drammen.
Ik ben aan het lezen en raak behoorlijk geïrriteerd.
Eenmaal uit bad , zit ik nog uit te blazen beneden maar daar is ze weer, drammen , nu meteen moet het gebeuren en ik doe NOOIT iets wat ik beloofd heb, bla, bla, bla.
Ik word boos,  zeg dat ik het wel doe maar dat de dag nog lang is . Kind gaat naar boven stuurt me in 10 minuten : vijf mails en twee smsjes over je raadt het al: nagels lakken en wat voor een stomme moeder ik ben ik doe nooit iets met haar en ze wil als ik dan geen nagels wil lakken NU scrabbelen.
Komt tig keer naar beneden, hangen, drammen, zeuren, zieken, loopt al stampvoetend meerdere keren naar boven en stampt de hele zolder bij elkaar.
Ik ben het zat en besluit geen nagels meer te lakken vandaag bij zulk gedrag.
Ja, en dat heb ik geweten......DRAMMEN tot en met en gewoon doorgaan met vreselijk zijn, deuren slaan, naar buiten lopen, weer naar binnen , drammen en dit herhaald zich zo'n 5 tot 10 keer.
Op een gegeven moment staat ze achter me te drammen en ik haal uit naar achteren, klets, oef meteen heb ik spijt maar het kind maakt me echt razend, ik voel een migraine opkomen.
Ik stuur haar naar haar kamer maar ook dat is een strijd van dik een kwartier.
Anderen zijn ook weer thuis, die zet ik ook meteen aan het werk, alles opruimen heren, rotzooi achter jullie kont opruimen! Kleintjes komen binnen willen een ijsje, nee dames het is 19.45 uur we gaan douchen en naar bed. Die twee over de rooie. Kan er ook nog wel bij hoor.
9 uur ligt alles erin, ik ben gesloopt en vraag me af wat was er nou leuk vandaag? 

De zon die me gisteren beloofd was kwam ook al niet. Stomme zon. Stomme zondag.
Ruilen Soes? Lijkt me heerlijk die twee schatjes die Nel en Piet zingen...hemels.

Nu ga ik naar bed, moe, niet voldaan want ook al de hele avond NIKS lekkers gehad en waar heeft een vrouw zin in na zo'n dag ? juist ja : chocolade/patat/kroket/chips/nootjes/wijn/veelwijn/kaas/ijs/wijn/nog meer wijn maar heb het niet gedaan hoor, pluim voor jezelf Ilse. 
Morgen komt iemand een waardebepaling doen voor ons huis, de schilder (kom ik net achter, ik vergeet echt alles) begint morgen met de buitenkant dus ik doe even alle gordijnen dicht kan ik morgenochtend gewoon met mijn zombiekop naar beneden komen zonder dat die man van de ladder valt van de schrik , is mijn vriendinnetje jarig (iedereen even feliciteren vind ze leuk) en ga ik eens even achter een opleiding aan, ik wil iets gaan leren en ben er nog niet uit of dat grafische vormgeving of webdesign gaat worden maar het moet iets zijn wat ik kan combineren natuurlijk met de rest.
Tips zijn altijd welkom.
12 reacties:

Ik heb zo hard zitten lachen van die aktie in de sportschool dat m'n hechtingen opnieuw aangetrokken moeten worden! Maar dat was dan ook het enige grappige aan gisteren zeg, wat een rotdag. Daar moet je er niet teveel van hebben. Weet je wat je doet om je uit die giga dip te halen? Bestel gewoon die hondenmand, dan ben jij blij én je hond! Ennuh...duw die schilder niet van zijn laddertje hè?....

15 juni 2009 om 09:16  

Oh sorry Ilse, ik weet best hoe dat is zo'n zondag, of je er nu eentje hebt die dramt de hele dag, of 7 stuks, ik denk dat het idem is alleen wat drukker maar eentje kan weer echt haar wereld jouw wereld doen worden wat je ook doet :S

En ik ken een gezin van 6 waar ik zelf met regelmaat de nummer 7 van werd in vroegere tijden ;-) hahahaha, maar tis niet leuk natuurlijk! Het gaat iets beter nu maar geloof mij ook hier is de maandag een grote favoriet en dan werkt de mijne nog op zaterdag middag/avond en de zondag zwemt ze nog van 18.00 tot 21.00 uur... half 10 op zijn laatst pas thuis...

Toch die maandag, die energie die ik dan voel! En geniet lekker van de komende week, de zaterdag it is!

~gaat nu vriendin van Ilse even feliciteren~

XXX

15 juni 2009 om 09:16  

Oh meid ook ik meot erg lachen hoor haha, Pff ik ben zo blij dat ze volwassen zijn .. die vervelende weekenden met moeie kinderen en gedram en gezeur ..ben ervanaf..

Succes en een leuke dag vandaag, Elise

15 juni 2009 om 10:17  
Inge zei

Pffff en dan heb ik er maar 2 waarbij! Ik heb resepect voorje hoor meid! Heb je al een kamer gereserveerd in een verzorgingshuis? ;)

Fijne dag hoor!

15 juni 2009 om 12:51  
Froukje zei

Kan je ze niet terug brengen? De kinderen? Of ben je de bon kwijt?

15 juni 2009 om 12:59  
Soes zei

Whoehaaa. Wat erg.
Tijd voor de nanny.

15 juni 2009 om 15:26  

Whahaha, leuk hoor in de sportschool als die 2 er ook zijn!
Wat een rotdag verder zeg. Hier aan zee hadden we wel zon, maar daar heb jij nix aan. Echt zo'n dag dat je zou willen dat je ze zou kunnen 'uitzetten' ofzo of op Marktplaats wil zetten...

15 juni 2009 om 16:36  

Wat een geweldig t-shirt!!! Uit het hart gegrepen!

En dank voor je medeleven. Dat doet goed!

15 juni 2009 om 17:33  

Soms zou je ze gewoon bij het grof vuil willen zetten. Of is dat dan weer een beetje te?

15 juni 2009 om 19:35  

Dan kun je ze beter op Marktplaats zetten, leveren ze nog wat op.... :-)

15 juni 2009 om 19:37  

*gaat zich acuut laten steriliseren voor dat het te laat is en ze ineens ook nog 6 kiendjes baart*


Mijn god Ilse.. wat 'n dag. Ik wil niet met je ruilen, ondanks dat wij omkomen in de diarrree en de kots. Ik ben er acuut heel blij mee. Pff.. respect!

15 juni 2009 om 20:09  
Yuen zei

Heerlijke bloedzuigertjes zijn het. Ik ben soms moe van één... . 1/7e weet ik was je doormaakt. OEFFF.

15 juni 2009 om 21:43