28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Het nieuws van Nederland

De titel heeft niets te maken met de film die je hier ziet maar is om haar te steunen , lees het verhaal maar bij haar dus over het hoe en waarom.
Het nieuws van Nederland meneer mocht u dit lezen: hoeft niet te bellen hoor, ik ga toch niet luisteren en meteen ophangen, heb geen zin en geen tijd voor dat soort onzin. Neem een volkstuintje , of ga op breicursus , of ga onderstaande film kijken bent u even zoet. Dag meneer van Het nieuws van Nederland.

Prachtige film nu op DVD . 
Ik heb ook nog deze film gezien op aanraden van haar en dat is ook beslist een leuke film en het kijken waard.
klik even op bovenstaande link kan je het dansje alvast leren...

3 reacties:

Superleuke film inderdaad!!! Hebben we ook gezien.

14 juni 2009 om 08:52  

hahaha heb even bij Soes gelezen en echt te belachelijk voor woorden. Ik denk dat wij allen elk individu het nieuws van Nederland zijn, gezien elk mens heeft zijn of haar verhaal zeer persoonlijk, kan geen soap tegenop vaak! ;-)

OT, ik heb 3 jaren op blaren gezeten met een schuldsanering en dan ben je aardig gebonden in wat kan en mag, maar met vlag en wimpel heb ik het uitgezeten, einde beheer en daarmee heb ik een voordeel uren kaart kunnen aanschaffen :D Voorheen was het altijd plannen en veel heen en weer gerij voor mijn ouders en voor ons meteen een nacht blijven minimaal ook al wonen we Almere-Amersfoort maar die files juist in deze hoek enzo :-))

Bij deze, de geschiedenis is over and done with, die laat ik verder in het midden.

XXX

14 juni 2009 om 09:34  

Oh wat leuk dat je em ook gezien hebt! Lief is ie he! Slumdog vond ik ook echt helemaal geweldig, we hebben een aantal dans moves overgenomen in onze openingsdans, die je aan het einde ziet van de film. Fijne zondag!!

14 juni 2009 om 10:05