28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mannen


Ik lees nu al heel wat blogvrouwen maar eigenlijk geen enkele man.
Hebben mannen niks te melden? Is het iets typisch vrouwelijks dat bloggen?
Enfin ik mis het niet hoor bloggende mannen want ik amuseer me rot met de blogvrouwen.
Alleen bloggen die vrouwen het meest over hun kinderen en zelden over hun man.
Ik vraag me wel altijd af wie er nou bij die blogvrouwen horen, meestal zie je wel foto's van de kids maar zelden van de man. Sommige vrouwen hebben manlief er wel bij staan, sommige plaatsen af en toe eens een foto van hun wederhelft en er zijn enkele die hem angstvallig geheim houden.
En dan begin ik te fantaseren wat zou er nou voor man bij die vrouw horen?
Kijk van haar weet ik het natuurlijk gewoon was vanmiddag nog op haar verjaardag .
Zij houdt hem angstvallig verborgen, noemt hem de melkboer maar ik heb zo'n flauwvermoeden dat de man niets met het woord boer te maken heeft, ik denk dat het gewoon een adonis is die ze niet wil delen, misschien wel George Clooney, heej ze woont niet voor niets in the States? Of een zongebruinde Italiaan , wel een zuunige want nog steeds geen ring gehad en hij heeft een zwakke rug. 
Ik denk dat zij een hele lieve goeduitziende man heeft want het is zelf ook een lief ding.
En zij heeft denk ik een zakenman.
En zij,  ja wat zij nou voor man heeft ik vind het moeilijk, een blonde reus denk ik , type Viking.
En zij  en zij hebben een stoere man met een stoer beroep maar dat is niet moelijk want daar lees ik vaak over en krijg ik foto's van te zien.
En zij heeft een man een NLer die een beetje joods is geworden vandaag en die denk ik veel lol heeft met haar, beetje type lief en trouw.
Zij heeft denk ik een man die verzorgend is, ook een echte familieman met een drukke baan schat ik in.
Zij heeft een hele mooie lieve man jammer dat ie niet bij haar is.
Zij heeft een stuk van hier tot , nou ja kijk zelf maar ze zijn net getrouwd en jong en shiny.
Zij heeft een man die tja ik weet het niet, die wel van uitgaan houdt want zij ook en voor de rest is ook deze man een mysterie.
En dan hebben we haar natuurlijk nog die denk ik een hele lieve verzorgende man heeft die veel doet met vrouw en kinderen en nog steeds helemaal in love is met zijn vrouwtje.
Haar man is ook voor mij een mysterie hoe die nou zou zijn, het enige dat ik kan bedenken is dat ie van toetjes houdt en dan van 1 in het bijzonder?
Maar goed ik kan hier wel raden,  vertel zelf eens wat voor man je hebt? Dames?
Of een blogje morgen over je man? Voor 1 keer?
18 reacties:

In ons geval is de logger nou juist degene die niet te zien is...het schijnt ook dat het zeldzaam is dat HIJ af en toe op mijn log reageert....wellicht komt dat omdat ik soms een log schrijf als hij er niet is. En omdat ik weet dat hij toegang heeft tot internet kan ik hem met woord n beeld laten zien wat er thuis speelt...maar als er echt iets is laat ik dat niet zien....hij kan er toch niks mee...

15 juni 2009 om 21:51  

Wat een leuk logje Ilse!
En nu is het de bedoeling dat ik m'n vent hier het web opgooi? Je had het goed geraden hoor, dus wat dat betreft vind ik het knap dat je het dus goed hebt ingeschat. Het is een schat, en dat al vanaf 1985 hè?! Het typje dat álles voor me doet en pas gelukkig is als ik het ben. Stuurt me verplicht 1x per jaar op vakantie en als we straks van de zomer met het gezin op vakantie gaan naar Frankrijk, kookt ie elke avond. Meer vertel ik niet, anders staan er hier morgen allemaal smachtende vrouwen voor de deur, die 'm ook willen! ;o) Als je 'm wilt zien, dan moet je ff m'n foto's op hyves bekijken, maar dat heb je volgens mij allang gedaan...ik ken je langer dan vandaag.....;)

15 juni 2009 om 21:54  

http://toetje.punt.nl/?id=438229&r=1&tbl_archief=&

at your service madam! ;-)

En damn, nou ben ik dus wel mooi te laat voor mijn voornemen om voor twaalven in bed te liggen!! ;-)

16 juni 2009 om 00:35  

Oei.
Een logje over mijn man...

Ik zal eens kijken of ik dat deze week kan maken.. leuk!

16 juni 2009 om 09:06  
NOVY zei

En je vraagt je dus helemaal niet af wie mijn man is? :)

16 juni 2009 om 09:12  

whaaaaaaaaahaaaaaaaahahahaha mijn Lief wil niet met zijn kop op het internet, dus ja dat heb ik dan maar te respeceren? Uhm, ja, wel schrijf ik over mijn Lief, zie categorie M&M maar ook Rosa's Wereld, lol... en zie wat voor een Lief ik heb, de rest mag je zelf uitzoeken, laat ik het zo zeggen, Hij is lief voor mij, en mijn geliefden als Hij ze tegen komt, verder een vrije Stier die mij aardig in het gareel weet te houden, exact wat ik nodig heb!

Wijs als een uil, voor mij dan, en mijn beste 2 vriendinnen zijn ook best gek op Hem :O

XXX

16 juni 2009 om 09:44  

Was hier nog niet eerder, maar moet wel lachen om dit logje! Het is wel wáár wat je zegt, het lijkt wel of veel mannen stiekem worden weggestopt =)
Ach, die van mij staat er soms wel op. Is een gewoon lief meestertje!

16 juni 2009 om 11:01  
Inge zei

Arme ik.....ik schrijf regelmatig over mijn lief op mijn blog, en hij wordt niet eens vermeld op jouw blog? :(

16 juni 2009 om 11:35  

@ Ilse ; hiervandaan. http://cakefantasie.webs.com/

Maarre ik weet niet woher jij ergens woont, beetje surfen op google levert vaak adresjes in de buurt op (al is deze dame heel goed)
Zo. En nu ga ik ik eens kennismaken, dus je log lezen!

16 juni 2009 om 11:40  

Ja leuk, dat heb ik mij ook wel is afgevraagd! Goed verzonnen, nu hopen dat iedereen zijn mannetje laat zien, die van mij ken je wel al :)

16 juni 2009 om 13:03  

Mijn man is blijkbaar geen mysterie?

Nou ja, ik log ook wel eens over hem, natuurlijk.

16 juni 2009 om 15:22  
Door zei

HAha, grappig logje. Mijn lief is liever niet op mijn log met naam en toenaam en al helemaal niet met foto. Neem van mij aan dat het een leukerd is, lang, donker haar en blauwe ogen, baan in de financiele wereld en een geweldige vent en papa. Ik ben nog steeds heel verliefd op hem. Hij is rustig, betrouwbaar, reislustig, houdt van het goede leven, geen uitslover en heeft humor. Ik ben blij met hem!

16 juni 2009 om 16:04  

Klopt als een bus Ilse. Daarnaast heeft hij nog vele talenten. ALs je hem wilt zien moet je maar goed zoeken op mn hyves...

16 juni 2009 om 17:17  

Hahaha, mijn stoere man snapt er nu niets van dat ik zo hard zit te lachen! ;-)

16 juni 2009 om 19:55  

Mijn vent is geweldig. Groot, breed, sterk, verzorgend, lief, houdt niet van ruzie maken (vind ik soms wel jammer) en ik heb diverse logjes aan hem gewijd (zie rubriek familie).

16 juni 2009 om 21:06  

Haha, lachen!
Hé, maruh, vertel jij eens iets over jouw man dan?

17 juni 2009 om 04:06  

Hahaha leuk logje dit. En zeker waar hoor, waar zijn de meeste mannen in logjes? Maar goed, ik schrijf zelf weinig over mn kids en al helemaal amper over mn hubby. Ze willen nl ook geen van allen met naam en foto op mn blog dus dan houdt t al snel op he.

Maarem, er zijn logsters bij die ergens in t begin weleens n foto van hun man plaatsten, ik weet daardoor van een paar die jij noemde, wel hoe hun partner eruit ziet, dus als ze die foto's niet hebben weggehaald, zou je nog even kunnen zoeken :0)

17 juni 2009 om 09:01  
Yuen zei

Ja, nu je het zegt...
Vroeger... toen ik nog een space had, waren er wel mannelijke bloggers en elke keer kwam ik bij hen om te kijken wat ze nu weer beleefd hadden.

Maar ik mis iets bij mannelijke bloggers. Dat is om precies te zeggen, onzekerheden, bloopers. Het is niet echt missen, maar ik kan mij beter verplaatsen in een vrouw. Dat neemt niet weg dat mannen blogjes niet leuk zijn. Ze zijn vaak grappig en logisch.

Toen ik mijn vriend vroeg of hij geen blog wilde, antwoorde hij, waarover moet ik schrijven dan?

Tja. Mannen lezen en volgen ook geen blog. Toch?

18 juni 2009 om 13:32