28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Drukkers opgelet


Ik snap niet dat er nog geen drukkerij is die aanbiedt dat ie een boek maakt van je blog.
Kijk, ik zou best een boek van mijn blog tot nu toe willen hebben.
Lijkt me leuk voor later want stel dat deze blog ineens door een of andere storing weg is?
Dan baal ik als een stekker.
Maar heb ik hem al als boek ergens kunnen bestellen dan is het iets wat toch altijd blijft, leuk voor de kinderen voor later.
Nou ik heb me rot gezocht , de enige die het aanbiedt is Web-log voor de mensen die daar een log hebben lopen maar ja daar staat mijn blog niet.
Dus drukkerijen van NL: een gat in de markt , heel NL blogt, iedere blogger wil het denk ik wel op papier hebben als een aandenken.
Hier valt dus geld te verdienen.
Sta op en meld je.
Ik wil natuurlijk wel aandelen aangezien ik hier een goudmijn aanboor.
;)

7 reacties:

Ik moet dat nog 'ns uitzoeken van weblog. Wat ik trouwens wel doe is van elke maand een kopie maken, die plaats ik dan in word en die mail ik naar mijn hotmail-account. Zo heb ik toch nog de teksten van alles wat ik geproduceerd heb (helaas niet de reacties, maar je kunt natuurlijk niet alles hebben).

9 april 2009 om 21:21  

bestaat wel hoor!!!
en al heel lang
Ik weet alleen niet of blogger geintegreerd is. Pivot en blog lines enzo wel.
Ben al een jaar bezig met een boek en het is er nog steeds niet... Het zijn altijd van die projecten he!! Je kunt ze daar ook nog verkopen.

zie blurb.com

groetjes

9 april 2009 om 23:44  

Ik heb een vriend die een hoge functie heeft in een drukkerij, ik zal eens vragen hoe het zit .. maar mijn hele blog hoeft van mij niet, maar het is wel een grappig idee. Een soort van jaarboek he.

fijne avond, Elise

10 april 2009 om 00:08  

Jaha. Wat een goed idee! Ik wil dat namelijk ook. Een boek.

10 april 2009 om 02:15  

Ja das idd een goed idee! Ik ben ook iedere keer een back-up aan het maken in word, zodat ik het toch nog heb. Super tip trouwens van droomfotograaf, ga ik zeker een keer gebruiken :)

10 april 2009 om 08:09  

Gewoon per maand uitprinten en in een ordner stoppen. Heb zo al 3 jaar bij elkaar en ben daarom niet meer bang voor storingen.

10 april 2009 om 09:15  
Door zei

Ik typ eerst mijn logje in een Word bestand, alvorens ik het op mijn blog plaats. Zo kun je ook eerst even de spelling check erover laten lopen (hint haha). En zo heb je dus ook altijd een back up. Wanneer je echt een boek(je) zou willen, print je alles uit en laat het even inbinden bij Multicopy (of zoiets).
Idee?

10 april 2009 om 17:50