28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Over Max, een ziek vrouwtje en jarig zijn.


Max is 1,6 kilo aangekomen in een week tijd.

Niet slecht dus.
Ik ben weer naar de dierenarts geweest met Max want de diaree was met de kuur precies 2 dagen weg en toen de kuur afgelopen was begon het meteen weer.
Weer andere tabletten waarvan ik niet de indruk heb dat dit het gaat worden want ik had zo'n idee dat de beste man het ook niet wist en maar wat gaf. (daar wordt je vrolijk van)
Maar goed het is een 3 daagse kuur we zullen zien.
Voor de rest gaat het uitstekend met hem, heel erg speels natuurlijk en al zeer trouw, hij volgt me op de voet. En als ie me 's ochtends boven hoort praten (iedereen is dan al beneden) dan blijft ie net zo lang aan de trap staan tot ik kom en ik word me toch een partij begroet dan...echt een feestje .

Er is weer eens shit op de hockeyclub, nu mag ik daar niet teveel over schrijven want dat vind men niet fijn daar op de club. Dus wil ik er alleen even over kwijt dat mijn assistente P weer eens de aanstichtster is van het geheel, ze kan het gewoon niet laten om zich overal mee te bemoeien, het is een ziekte denk ik , iets chronisch, kan het mens dus niks aan doen. Zielig eigenlijk dus. Het is wel vervelend dat er dan weer een hele rel ontstaat door 1 persoon, met haar gevolg of course want ze heeft er een stuk of 3-4 die altijd achter haar aan lopen. Een soort van bende is het , een gang. Jee, ik realiseer me ineens dat het wel de Amerikaanse getto lijkt hier. Brr, je zou er bang van worden.

O ja en dan nog even iets leuks: M is jarig, mijn vriendinnetje en Toet ook. Happy Birthday!!!


8 reacties:

Inge zei

Mooi dat Max wel groeit ondanks de diarree! Maar afwachten of de kuur gaat aanslaan!
Gefeliciteerd met de jarigen!

Alvast fijne Paasdagen hoor!

9 april 2009 om 11:32  
Toet zei
Soes zei

Leest P hier mee? En geef je haar hiermee stiekem een boodschap door van "Kappen nou?"

Hé, waarom controleer jij eerst de reactie hier voordat ze verschijnen? Is dat een soort van censuur?

9 april 2009 om 14:44  

Gefeliciteerd ! En wel vervelend dat Max diarree houdt .. kan niet goed zijn. Bel de fokker anders eens ..

En ik wens je een fijne avond, Elise

9 april 2009 om 15:24  
Ilse zei

@Soes: NOu die hoort hier helemaal niet mee te lezen maar die is zoooo godsgruwelijk nieuwsgierig en bezeten van mij dat ze dat dus wel doet, aargghh.;)
En ik controleer eerst de reacties omdat de ex (heks) van G constant haar gal aan het spuien was en daar had ik echt geen zin in.

9 april 2009 om 16:07  
Door zei

Sport verbroedert, toch :-)?

En beterschap voor 't hondje!

9 april 2009 om 16:19  
Soes zei
Yuen zei

Max lijkt mij een lief knuffelbeestje, hoe hij daar ook ligt op de foto... ooohh.

Sommige mensen op de hockey blijven apart, denken dat ze heel wat zijn en kijken/zijn op anderen die anders denken neer. Ook belachelijk dat je op je eigen blog je eigen mening niet mag geven.

Leuk dat mensen zo geobsedeerd van je zijn. Zegt genoeg over hoe tevreden zijn over hun eigen leven. NIET namelijk.

Enne... zeg nou zelf, je hebt een heel leuk leven, met mooie kinders, sterke lieve man, vet huis, goeie ideeën, goeie smaak en een eigen mening.

Het is bijna sadomasochisme voor die mensen als ze je blijven volgen. Zolang het maar bij lezen blijft. Niet dat ze in je tuin liggen met een verre kijker of nog engere dingen. Misschien helpt knoflook om ze van je blog af te houden. ;)

10 april 2009 om 15:04