28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maagzuur


Ik heb me gisteren zoooo boos gemaakt dat ik er weer eens zoveel stress van had dat ik weer de hele dag en avond met maagzuur rond liep.

Dus niet alleen ga je dan niet fijn slapen met een brandende slokdarm maar ik stond ook nog eens heel vervelend op, mijn hele rug zit vast tussen mijn schouderbladen.
Weken geen last van gehad dus ik wijt het maar even aan stress.
What happened?
De schilder die al vorige week zaterdag dacht het helemaal af te hebben riep om 13 uur doodleuk : "Ik ga naar huis."
WAT?
DACHT HET NIET.
(Jullie moeten weten nl dat er nog HEEL VEEL niet af is en heel veel afwerkingen moeten er gebeuren) 
Meneer had geen verf zei hij. Nee,  idd had hij geen verf want ik roep al weken dat ie me dat een week van te voren moet melden of op zijn minst 3-4 dagen van te voren , dat is nl kalkverf en die moeten ze in die grote hoeveelheden bestellen,  ze hebben alleen maar een paar 1 liter potten staan nl. 
Nou meneer meld het mij de dag dat ie de laatste druppel op de muur smeert en dus kon ie niet verder en ging naar huis.
NIKS DAARVAN. 
Ik veranderde in een soort van schreeuwende ma Flodder,  in no time. (opgebouwde stress/ergernis) en gilde dat ie kon fluiten naar zijn geld als ie nu vertrok en somde zo 50 dingen op waar ie dan mee verder kon die nog niet af waren of overnieuw moesten.
Pislink (meneer heet L***) riep ie al zijn mannen weer naar binnen (iedereen stond buiten met jas en sigaret aan) en begon. Met heel veel tegenzin.
Maar het maakt me niet uit,  het moet af en die afwerking is minstens net zo belangrijk als het hele andere werk.
Dus bleef ik zitten in het midden en hield alles in de gaten 4 uur lang,  want als ik weg zou gaan wist ik,  zou de vogel gevlogen zijn.
Vandaag komen ze terug zei hij , half 10.
En ik zit er weer,  alle dingen controlerend en ze in de gaten houdend want ik wil een mooi afgewerkt huis en geen half werk.
Het zijn vaklui dat moet ik zeggen alleen hebben ze geen enkele structuur, geen organisatie talent en springen van her naar der maar eens naar me luisteren ho maar.
Ik,  die mevrouw Organised herself is , ik zou het zo in goede banen kunnen leiden en dan zou iedereen binnen no time naar huis kunnen en klaar zijn maar nee Linka wil alles zelf beslissen en doen , dus duurt het allemaal langer.
Ik heb het een paar dagen los gelaten maar dan is het nog erger, gebeurt er nog minder. Linka is nl de hele week alleen maar aan het klagen hoe moe hij is en doet geen fuck, ja sigaretjes roken , en zijn mensen commanderen maar zelf staat de baas de hele dag te lanterfanteren. Ik riep al eens ga slapen dan ben je morgen tenminste productief maar nee hoor gewoon doorgaan met klagen en niksdoen, arrgghh.
LUILAK.

7 reacties:

Je komt in ieder geval goed voor jezelf op! Het klinkt als een afschuwelijke schilder. Ik snap zulke mensen niet: hoe kun je je beroep nou zo laks uitoefenen?!

10 april 2009 om 14:00  
Door zei

Zo! Dat is eruit, of niet? Haha, volgens mij schrijf jij zoals je praat. Ik begrijp dat je in een vervelende situatie zit, dat wil ik ook niet bagatelliseren hoor, maar het leest wel lekker :-)
Sterkte!!

10 april 2009 om 17:52  

Ben ik even blij dat ik niet de vrouw van meneertje Linka ben. Zou ik het weer moeten bezuren! ;-)
Zonder gekheid: je hebt groot gelijk.

10 april 2009 om 20:12  
Toet zei

Oeh men, die verbouwing is ondertussen alleen maar een stressfactor geworden he? Sterkte en succes. Hopen dat je toch een leuk paasweekend hebt!!!

10 april 2009 om 22:15  
Toet zei

Oeh men, die verbouwing is ondertussen alleen maar een stressfactor geworden he? Sterkte en succes. Hopen dat je toch een leuk paasweekend hebt!!!

10 april 2009 om 22:15  
Soes zei

Dat heet: cultuurverschil.

11 april 2009 om 01:02  
Ilse zei

@Nicole: dat snap ik ook niet, als je iets doet doe het dan goed of doe het niet.
@Door: idd ik schrijf zoals ik praat, kan het bijna niet anders ook. (met spelfouten ook nog)
@ Toet: weekend klussen en poetsen. Geen paaseieren voor mij (dieet hè??)
@ Soes: zou dat het zijn?

11 april 2009 om 08:20