28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Losers


Ik heb niks met zwakke mannen, losers, sukkels, eikels maakt niet uit hoe je ze noemt.
Een man moet een man zijn en hij mag best een keer janken of zo, dat is niet wat ik bedoel, maar een man moet wel zichzelf bij de ballen pakken en ergens voor gaan.
Een man moet gewoon stoer zijn op zijn tijd , actie ondernemen en initiatief nemen, een man met een mening, een man mag ook gevoelig zijn en zijn vrouwelijke kant laten zien dat is dan weer sexy maar het moet ter aller tijden een man blijven. Een vrouw moet op een man kunnen leunen en als ze dat niet kan dan is er iets goed mis, hoor ik nu alle feministen opstaan??? Rustig, rustig maar,  ik bedoel een man moet ook op zijn vrouw kunnen leunen dat moet wederzijds zijn maar het moet niet zo zijn dat de man een soort eerste/tweede/derde/vierde etc kind van de vrouw is.
Hoe kom ik hier nu op? Ik ben begonnen en ook alweer gestopt in het boek "Mijn vrouw heet Petra" , de hoofdpersoon Peter is een sukkel. Zo'n sukkel van het kaliber:  kwijlen bij een vrouwelijke collega, ermee flirten en dan denken dat zij ook helemaal into hem is (not dus), een obsessie hebben voor Chantal Janzen, een man die sex met zijn vrouw een heel gedoe vind, kortom een loser....die alleen maar DROOMT dat ie ooit nog eens een vrouw met geweld op de tafel gooit om haar eens flink te grijpen.
Nou, zo'n sukkel . 
Ik kan niet eens eens verder lezen in dit boek omdat ik me zo erger aan die eikel.
"Ben eens een vent" heb ik de hele tijd zin om te roepen. "Stand up, stand straight".
Dat zwakke, laffe gedoe, bah. En het maakt niet uit hoe ze eruit zien je hebt ze in alle vormen en maten schijnbaar.
Meestal zijn dit soort mannen ook flink onderdrukt door hun vrouw,  hah,  niet verwonderlijk ook. Hij zegt overal ja en amen op en stottert als het hem te heet onder zijn voeten wordt.
Ik gruwel ervan,  van dat soort.
Zo'n soort Adje maar dan echt , kijk die Adje vind ik ook een grote irritatie, ik kan er niet om lachen, maar goed HIJ speelt dat ie zo is (hoop ik toch) maar dat heeft ie ergens vanaf gekeken hoor daar kwam ie niet zomaar op,  dus ik bedoel maar,  die types lopen in het echt rond.

GO GET SOME BALLS....


7 reacties:

Anoniem zei

Walgelijk mannetje, die Adje, is één van redenen dat ik niet meer naar PdL kijk. En sukkel die zichzelf zo voor lul zet, nee ik geef je gelijk..mannen die geen mannen zijn, bah !

Fijne zondag, Elise

1 maart 2009 om 11:20  
Anoniem zei

Walgelijk mannetje, die Adje, is één van redenen dat ik niet meer naar PdL kijk. En sukkel die zichzelf zo voor lul zet, nee ik geef je gelijk..mannen die geen mannen zijn, bah !

Fijne zondag, Elise

1 maart 2009 om 11:20  

Die Adje in inmiddels wel verantwoordelijk voor nogal wat politiek gedoe in Tilburg. Er sneuvelen wethouders door z'n persoontje. Niet bepaald een mietje zonder ballen dus.

1 maart 2009 om 19:30  
Anoniem zei

Ha,ha, dat boek gaan we niet lezen dus. Bedankt voor de tip. Ik hou ook wel van het type "echte man".

1 maart 2009 om 22:31  
Anoniem zei

Adje speelt inderdaad dat ie zo is, maar het zou hem niet helpen in zijn geloof in mij als hij mijn vriend zou zijn.... IEKKKKKKKKKK!!!!!!
Nee, geef mij inderdaad maar zo'n stoere vent, zo'n man waar je op kunt leunen, die galant de deur voor je open houdt, voor je vecht als iemand je iets aandoet... (Zou dat de reden zijn dat ik met mijn stoere militair ben getrouwd?? Die ook nog een officier is??? Zoals... the officer and a gentleman?? Wahahahahaha)

6 maart 2009 om 09:21  
Ilse zei

Jee dat meen je niet .....is ie je ook in uniform de fabriek komen uitdragen???
zwijmel zwijmel

6 maart 2009 om 09:23  
Yuen zei

Ik heb een keer in een interview gezien toen hij 'gewoon' zichzelf was. Echt onwerkelijk! Hij kan toch normaal zijn, gelukkig voor hem.

Snap niet wat en waarom hij bij Paul doet.

8 maart 2009 om 00:49