28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sneeuw en zo


Buiten ligt sneeuw , heel onwerkelijk voor mij want ik heb de lente al in mijn hoofd dus dat strookt totaal niet met wat ik buiten zie.

Koud heb ik het dan ook de hele dag door. En ik heb de nastuipen nog van mijn maandelijkse ongemakken, een soort van naweeën zal ik het maar even noemen.
Verder ben ik weer heel erg druk met van alles en nog wat maar komt er echt niets concreets uit mijn handen op de een of andere manier. En ik heb altijd heel veel moeite met beslissingen nemen in mijn rode week van de maand, dan kan ik niet beslissen welke kleur verf ik nou moet nemen of wat de goede kleur vloerbedekking is. Beslissingen worden dan ook niet echt genomen deze week. Maar ik moet wel van alles doen voor het huis en dat schiet zo niet op natuurlijk.
Maar de ervaring leert dat dingen die ik beslis in de rode week altijd de verkeerde zijn.
Jarenlang kocht ik dan bv kleding in die week die nooit gedragen werd want het was achteraf nooit goed , iets wat ik nooit in een normale week gekocht zou hebben.
Inmiddels doe ik dat niet meer , ik vermijdt de winkels en koop niets waar ik later spijt van heb. Dus doe ik dat nu ook niet met het huis , volgende week ga ik beslissingen nemen, nu oriënteer ik me alleen maar. En dat is ook tijdrovend , je oriënteren... Maar van veel oriënteren weet je het op den duur ook niet meer. We hebben nu al op zoveel bedden gelegen dat ik echt niet meer voel wat nou een betere matras is.... 
Hoe het komt weet ik ook niet maar in een zaak met 50 bedden kom ik altijd (er zitten geen prijskaartjes aan) op het duurste bed uit, grrrrrrrrrrr !!!!!! 
En nee ik wil geen bed van Ikea want die maken alleen maar standaard maten en wij willen een bed van 220 cm lang en van 200 breed... Een lekker royaal bed waar de kleintjes heerlijk bij je kunnen kruipen en je zelf ook nog comfortabel kan liggen.
Lampen, ik heb lampen nodig, heeft iemand een idee waar ik die kan vinden??? Liefst een grote zaak ........... met aparte mooie lampen , niet de Lampenier of zo daar vind ik niks aan.
4 reacties:

Yuen zei

www.moooi.com
www.damad.nl
www.eigenstijl.nl
www.studio40.nl

En ben laatst in een gaaf lampenwinkel geweest in Amsterdam (stond ook op de woonbeurs). Weet niet meer de naam. Erg mooie lampen! Als dit nog te binnenschiet, laat ik het je nog weten.

4 februari 2009 om 17:23  

De rode week, leuk bedacht!

4 februari 2009 om 18:29  

kom ik weer bij auping. die van mij is ook dat formaat!! lekker man!!

4 februari 2009 om 21:18  
Anoniem zei

Ja erg he iets moois zien wat dan ook meteen het duurste is wat er in die winkel te vinden is ( of wijde omtrek).
Moet je naar iets op zoek wat er op lijkt maar dat is het dan net niet.
Wij moeten ook nog op zoek naar een bed slapen nu nog steeds op een zelf in elkaar getimmerd bed.
fon

4 februari 2009 om 23:31