28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gefrustreerde vrouwen


Ik heb me gisteren echt rot gelachen over de reacties die 1 stukje teweeg brengen.

Ik heb HEEL VEEL reacties gehad , ook anonieme reacties . 
Jammer dat men dan wel van alles durft te roepen maar niet de kracht/moed heeft om dan ook zijn/haar naam eronder te zetten.
Kijk,  ik schrijf ook niet anoniem , durf ook gewoon voor mijn mening uit te komen.
Er zit me toch een jalouzie/ frustraties/gebrek aan zelfvertrouwen/wanhoop in die reacties ongelooflijk.  dat is te mooi voor woorden.
Deze reacties zeggen dan ook meer over de personen zelf dan over mij.
Ik heb gewoon besloten dat ik het niet publiceer dan moeten mensen maar de naam eronder zetten.
Ik heb geen last van hun,  zij hebben last van zichzelf .


4 reacties:

Anoniem zei

Weetje dat zijn nou idd gefrustreerde vrouwen, die verdragen geen bovenbuurvrouw. Als een ander het beter voor elkaar heeft dan hun zijn ze jaloers en gefrustreerd. Meestal wordt je door dit soort vrouwen ook bedonderd, zijn niet te vertrouwen. Ze gaan verbitterd door het leven, zoeken problemen, zijn nooit tevreden. Sneue gevallen zijn het je moet er medelijden mee hebben want die vinden het geluk nooit en als ze het hebben maken ze het kapot, omdat ze nu eenmaal nooit tevreden kunnen zijn.

23 september 2008 om 11:42  
Yuen zei

Reacties over hockey ouders bedoel je? Had de reacties wel willen lezen haha! Ik vind sommige hockeyouders ook irritant! Heb er ook eens een logje over geschreven... even opzoeken... stuur je het zo via pb.

23 september 2008 om 14:29  
Anoniem zei

Ohhoohhh wat een valse wijven zeg. Ik denk dat het de heks is en die ene je weet wel die miss limburg is geweest ooit eens in een heel heel ver verleden haha.
Laat ze lekker frustie zijn joh , is alleen maar jalouzie, niets anders.

23 september 2008 om 15:51  
Anoniem zei

Nou die hebben het vanmorgen druk gehad tijdens de sherry en de wijn.
Misschien is er een "helder" lampje geweest die toch nog tot de konklusie is gekomen dat Sultana's geen vlekken geven, ja kruimels maar daarvoor zijn er stofzuigers toch, of een vast barrooster niet zo'n raar idee is, maar waarschijnlijk durf niemand z'n kop boven het maaiveld uit te steken anders lig je er natuurlijk uit.
Sneu volk.
groetjes Fon.

23 september 2008 om 21:40