28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wereldburger


Ik ben een wereldburger hoorde ik laatst iemand zeggen. 

Oh, en hoezo dat dan?
Nou ik wil geen Nederlander meer zijn, teveel geneuzel in de politiek, te veel domme regeltjes, te veel files, te veel belasting, TE TE TE  van alles.

Ja daar heb ik eens over lopen nadenken en eigenlijk is dat zo gek nog niet maar ben je het dan wel eens met wat er allemaal in de wereld gebeurt? Ik bedoel maar.... of dat allemaal zo lekker loopt. Als je heel goed na gaat denken dan vraag ik me af, waar je nog wel zou willen bijhoren, bij welk land?

Ik kan zo gauw geen land bedenken waar ik nu graag naartoe zou willen emigreren op pure sociale politieke redenen dan. Kijk,  landen genoeg waar je wil wonen omwille van het klimaat en manier van leven maar als je dan eens verder gaat spitten dan zit er ook in die landen dingen goed fout, politiek gezien.

Moeilijk hoor, als iemand een land weet, hoor ik het graag...

Kunnen we niet een land beginnen ergens, een land waar geen discriminatie is, een land waar men elkaar respecteert, waar alleen leuke/goede/lieve mensen binnen mogen die de regels ook na kunnen leven van dit land (tja dan ben je alweer meteen aan het discrimineren eigenlijk), waar geen belasting is, waar geen files zijn, geen zinloos geweld, geen oorlog,waar men een psychologische test moet ondergaan alvorens er te mogen wonen dus geen mentaal gestoorden meer, waar het altijd mooi weer is en nooit eens grauw en grijs, waar je in de winter een zonnetje hebt met 20 graden,  geen moord, geen heksen, geen oproerkraaiers, geen stress, geen geloof (want hier komt ook nl altijd ellende van), maar vooral een land waar geen ziektes bestaan, waar men oud word en gezond blijft en van elkaar kan genieten tot je samen in een slaap overlijdt zo rond je 95e na een heel gelukkig en vol leven, ja dat zou mooi zijn, zo'n land..........


3 reacties:

lieke zei

Happy Land, kan je me de weg wijzen??

1 juni 2008 om 16:58  
Borg zei

http://www.andrehazes.nl/page/jukebox/12/audio_hi/

7 juni 2008 om 00:49  
kyla zei

leukevrije mooie grote coole natuurland

7 juni 2008 om 19:20