28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voetbal
De oranje gekte gaat weer beginnen, hele straten kleuren weer oranje, de winkels liggen vol met oranje spullen (toeters/hoeden/sjaals/tshirts/vlaggen/klompen, vlechten etc)

Ik weet het niet hoor maar ik denk dat we snel weer alles kunnen opbergen en afbreken want dit oranje elftal is echt niet zo goed als men wil geloven. Elke keer weer hopen we op Nederland als Europees of Wereldkampioen maar steeds is het weer een teleurstelling. Ik stel voor dat je niets meer oranje kleurt/versiert etc totdat ze in de finale zitten, laat die duurbetaalde voetballertjes maar eens voelen dat we er niet meer in geloven en ze meer hun best moeten doen.
Ook zo leuk is dat als ze verliezen is het:  ZE hebben verloren maar als ze winnen is het WE hebben gewonnen, sneu heel erg sneu eigenlijk.
Ik geloof er niet in en koop niets wat de kleur oranje heeft (ook al vind ik dat tshirt met de tekst Voetbalvrouw wel heel erg leuk), ik doe het niet, laat maar eerst eens zien dat jullie het kunnen die weg naar de finale en dan misschien, heel misschien, ga ik lekker gek meedoen.
Of misschien als ik de eerste wedstrijd heb gezien en er in ga geloven....misschien...
Oke, mijn blog die heeft nu oranje bloemen maar dat heeft niets te maken met het voetbal....uh een beetje dan, maar het is maar een klein dingetje en niet gekocht....
Alhoewel het ook in de finale gewoon meestal misgaat want als het tot penalty's schieten komt hebben we bij voorbaat al verloren, heb je nl ooit Nederland ziek raken met penalty's schieten?? 
Mannen be real dat bestaat niet, jullie kunnen er wel weer op hopen maar het gebeurt niet.


1 reacties:

lieke zei

Mijn schat wilde zijn Audi voor de gelegenheid oranje laten spuiten....midlifecrisis??? of gewoon gek??

1 juni 2008 om 16:59