28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voetbalavond


Tja, ik heb hard geroepen niet mee te doen aan de oranjegekte maar ben gisteravond toch maar een beetje overstag gegaan.
Nee, geen oranje kleding gekocht.
Wel oranjevlaai gehaald en bitterballen.
Oranjevlaai natuurlijk omdat ik mijn Weerter roots niet vergeten ben en dat is gewoon een zwak van me die vlaai, abrikozen vlaai om precies te zijn,vandaar oranje vlaai.
Bitterballen omdat ik de weblog van Kluun heb gelezen waarin de 10 geboden van het EK voor vrouwen stonden, en er stond duidelijk in dat worteltjes verboden waren en de heren alleen maar bruin fruit wensen wat bij hoge temperaturen gefrituurd dient te worden dus vandaar de bitterballen.
Het was een geslaagde avond, Yoni had 2 vrienden van school Emre en Justin op bezoek, G zat gezellig tussen de jeugd en de meiden hebben ook nog gezellig de eerste helft meegekeken (ja je moet ze toch al laten wennen hoe jong ze ook zijn dat dit een Nederlands virus is wat geregeld terugkeert).
De eerste helft al meteen 2 doelpunten voor NL, veel geschreeuw en gedoe hier op de bank, ach het was eigenlijk beregezellig en ik denk dat ik morgen maar eens op zoek ga naar leuke oranje shirts voor de mannen en een leuke hoed voor mezelf want ja 3-0 winnen van de Italianen daar krijg ik zelfs weer hoop van.
Jaja, ik weet het ik zou niets oranjes kopen tot de finale ....ik ben ook maar een mens. En ik hou van gezelligheid !
En bitterballen.