28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weekend


We hadden een best wel saai weekend voor ons doen.(voor ons doen zeg ik omdat we altijd wel iets leuks proberen te plannen in het weekend maar dit keer zaten we vast aan tijden en afhalen en brengen)
Het was een druk kinderweekend met weinig tijd voor jezelf of tijd om echt leuke dingen te gaan doen.
Dat kwam door alle verplichtingen die de kinderen hadden.
Yoni ging bij Diede zijn vriendin slapen vrijdag, en was een beetje moe zaterdag.
Zaterdag werden we opgeslokt door hockey tot half 2 ongeveer stonden we aan het hockeyveld, toen naar huis en om 15.15 Levi naar de hockey gebracht die een teamuitje had en met het hele team naar Eemhof ging waar ze zich kostelijk geamuseerd hebben tot 10 uur 's avonds.
We zijn om 4 uur even de stad in geweest met de 2 kleinste meiden , terrasje gepikt en toen weer naar huis want er waren 6 exemplaren die honger hadden, koken dus en eten.
's Avonds voordat de laatste dan in bed ligt is het al gauw half 11 en dan ben je zelf eigenlijk ook gewoon moe, geen leuke film op tv, geen zin in scrabble, te moe voor een goed gesprek dus maar naar bed andere dingen gedaan die wel heel erg leuk waren en ontspannen.
Zondag om 9 uur moest Kyla alweer op hockey zijn voor een slotdag die tot half 4 duurde.
Sam ging om half 3 survivallen in Almere wat een klein beetje modderig was (zie foto, links zit Sam). Prachtige foto overigens...en ze hebben zich buitengewoon goed vermaakt.
Ik heb boek uitgelezen, buiten gescrabbeld met mijn lief, kids ijs laten halen, hond wandelen, kortom voor je het weet is het dan 5 uur, kids wegbrengen, pizza's bestellen, eten en dan de 3 overgebleven kids in bad of douche stoppen en naar bed.
Zondagavond was voor ons, een heerlijke rustige romantische avond, om 9 uur was het stil in huis, we hebben genoten!