28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Opmerkelijk nieuws

Goede Ouders
De politie heeft donderdag in Den Haag een wel heel erg jonge winkeldief in de kraag gevat. Familieleden lieten het 3-jarige kind samen met zijn broertjes, zusjes en een nichtje speelgoed uit een winkel smokkelen.
De volwassen familieleden zijn gearresteerd, aldus de politie vrijdag.
Winkelpersoneel betrapte de moeder van de peuter. Zij liet de vijf kinderen voor 150 euro aan speelgoed in hun zakken stoppen.
De kinderen waren tussen de drie en twaalf jaar oud. Buiten werden zij opgewacht door twee andere familieleden. De bende bleek eerder op de dag ook bij een drogisterij te hebben toegeslagen.
De vijf kinderen zijn bij andere familieleden ondergebracht, aldus de politie.

SCHEET
Een gepensioneerde Brit moet voortaan naar buiten als hij een scheet voelt opkomen. De 77-jarige Maurice Fox kreeg een vermanende brief van het bestuur van de gezelligheidsvereniging waarvan hij al ruim twintig jaar lid is.
De club in Paignton tikte de voormalige buschauffeur op de vingers na talrijke klachten. Veel andere leden stuitten de luide winden tegen de borst.
"Mijn scheten klinken hard, maar ze stinken niet", verdedigde de winderige man zich tegenover de BBC. Toch toonde hij begrip voor de maatregel, gezien de "lady's" die de vereniging bezoeken.