28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Trouwen


Vriendin 1 heeft net gehoord dat haar ex weer gaat trouwen.

Wat ik daar van denk? Tja een beetje hilarisch vind ik het wel want de ex in kwestie is nou niet bepaald Bratt Pitt en kent de nieuwe 'vlam' net een maand of 5. En de ex heeft (veel) geld dus in hoeverre is de nieuwe vlam echt in ex geinteresseerd of toch misschien meer in zijn portemonnee? De nieuwe vlam is ook nog zo'n 14 jaar jonger dus wat doet zo'n jong ding met zo'n narrige oude man?? Maar ex is veranderd schijnt want doet nu dingen die hij nog nooooit met vriendin 1 heeft gedaan. Tja, kan ook dat het echte liefde is natuurlijk maar waarom dan zo'n haast? O, nieuwe vlam wil ook een baby want die heeft nieuwe vlam niet. Leuk als ex dan in de VUT zit is kind nog niet naar de middelbare school. Ach heeft ie ook tijd zat om met het huiswerk te helpen. Vriendin 1 vind het maar bizar want dacht niet dat ex nog zou trouwen maar dat denken er wel meer natuurlijk.

Ex is in ieder geval gelukkig, denkt hij, alhoewel ik denk dat het geluk niet lang zal duren want ex is de vrolijkste niet en is zeer dominant dus of nieuwe vlam dat lang leuk gaat vinden?

Vriendin 1 is succesvol intelligent en mooi en heeft een zeer lieve leuke man gevonden (ooit dacht ze dat dit haar nooit zou gebeuren) , dus het kan ook zijn dat ex dit niet kan verkroppen en dus haar voor wil zijn, want zo kinderachtig is ex wel dat hij als 1e een nieuw huwelijk wil , gelukkig heeft vriendin 1 geen huwelijk nodig om een sterke relatie te hebben of te laten zien dat ze een goede relatie heeft, ze heeft het niet nodig schrijf ik, maar dat wil niet zeggen dat ze niet wil natuurlijk. Dit keer heeft ze echt het grote geluk gevonden en is gegroeid in alle opzichten. You go girl.