28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maatjes
Vriendlief en ik zijn lovers en wat misschien wel nog belangrijker is: maatjes.
Wij hebben het heel fijn met elkaar en denken over zowat alles hetzelfde en houden van dezelfde dingen. We zijn gezelligheidsdieren en graag samen. Vaak hebben we aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. We genieten beide van de kinderen maar net zo goed van onze weekenden samen en onze reizen. Reizen is een belangrijk deel van ons en we kunnen echt genieten van een stedentrip en of een nieuw land samen ontdekken.
Mijn ex schoonmoeder (moeder van Laurent) was laatst op bezoek hier bij ons op de camping en na een dag met ons te hebben doorgebracht hadden we het over relaties etc. Ze zei: ‘als ik jullie zo zie is de liefde wel heel erg groot ook omdat 7 kinderen echt een heleboel is en alle tegenwerking en jaloezie die jullie hebben en gehad hebben is niet makkelijk, dan moet je echt wel veel van elkaar houden wil je dat allemaal zo doorstaan en zo close zijn’. En daar heeft ze wel gelijk in, dacht ik naderhand, daar denk je nooit zo bij na maar als iemand anders het dan benoemd…..
Wat wij hebben zit diep en is intens. Toen we elkaar tegen kwamen was het ook meteen goed, een gevoel van thuiskomen, zo van hèhè ben je daar eindelijk, daar heb ik nou mijn hele leven op gewacht, waar was je al die tijd?? We wisten meteen, wij blijven bij elkaar .
Geluk hebben noemt men dat want er zijn mensen die vinden het hun hele leven niet.
Zekerheid heb je nooit en je weet niet wat het leven je nog brengt maar nu is het goed en we kunnen alleen maar hopen dat dit zo blijft en ons best doen voor elkaar.
Hou van je, maatje van me!!!

1 reacties:

Anoniem zei

Dat zie je ook aan jullie als jullie samen zijn en ik zie jullie natuurlijk vaak samen.
Groetjes Mo

30 juli 2007 om 11:54