28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

DoodstrafDie lul die Milly heeft vermoord was 's avonds nog gewoon biertjes aan het drinken met zijn vrienden.
Het huis waarin hij woont woonde jaren voor hem een vader die zijn eigen kinderen jaren misbruikt heeft.
De snackbareigenaressen waar de broer van de dader werkt was zo overmand door emoties dat ze een hartstilstand heeft gehad en in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt en ws sterft.
De lul heeft haar ws ook nog verkracht voordat ie haar vermoordde.
Zijn vriendin was al weg bij hem omdat de relatie op springen stond.
Nu hoor je ineens dat de lul een asshole was om mee te werken.
Dat als de politie METEEN een speurhond had ingezet ze Milly gevonden zouden hebben.
Ik word er misselijk van, kotsmisselijk, als ik denk aan dat meisje die daar helse uren heeft beleefd in de wetenschap dat haar ouders maar twee deuren verder waren. Er zit maar 1 tuintje tussen de plek waar ie haar begraven heeft en haar ouders...
Ik vind het zo erg , zo vreselijk erg , voor het kind, haar ouders, broer, zus en familie, vrienden......
Het is zo onbegrijpelijk , zo verschrikkelijk onbegrijpelijk.
Walgelijk.
Kijk in dit soort gevallen ben ik dus gewoon voor de doodstraf, een heel langzame pijnlijke dood, tergend langzaam en wens ik dat er een hel is , een vreselijke hel voor die lul.
In de gevangenis weten ze ook wel raad met dit soort mannen , kinderen zijn heilig bij de meeste criminelen en dan is ie ook nog agent.......ik zou zeggen gewoon loslaten in de grootste gevangenis waar de grootste criminelen zitten op de binnenplaats en het personeel vrijaf geven, camera's uit.22 reacties:

Anoniem zei

...ongeloofelijk is dit gewoon. Onvoorstelbaar, ja inderdaad walgelijk.

18 maart 2010 om 08:52  

Het is vreselijk en ik voel me weer helemaal boos worden als ik jouw logje lees. Ik kan maar 1 ding zeggen: MEE EENS!!

18 maart 2010 om 09:42  

Wat een vreselijk drama he, en wat een impact. Een politieagent te zot voor woorden. Kan het zelf ook niet loslaten. BAH
Groetjes Madelon

18 maart 2010 om 09:53  
Zara zei

Het ergste is dus dat kinderen in hun eigen huis tegenwoordig ook niet meer veilig zijn. Waar we gaan we heen op deze aardkloot?

18 maart 2010 om 09:59  

Ik KAN dat dus niet.... Ik wil soms wel zo volledig kunnen haten als jij hier doet. Maar ik kan het niet.... Ik denk aan wat die man te wachten staat als hij overlijdt (wat echt eens zal gebeuren)en hoe hij dan volledig verantwoordelijk wordt gehouden voor wat hij heeft gedaan, hoe hij een leven heeft afgebroken en hoe dat leven had kunnen zijn als hij niet op deze manier had ingegrepen. De pijn, het verdriet van alle mensen die hierbij betrokken zijn (en zijn we dat niet allemaal min of meer?) zal in de volle omvang over hem heengestort worden zonder genade... Als ik daaraan denk, weet ik dat het rechtvaardig is. Dan hoeft hij voor mij niet zo snel nu dood of zo. Wel lijkt het me handig dat hij uit de weg is, dat hij NOOIT meer zoiets zal kunnen doen. In die zin zou ik misschien toch voor de doodstraf zijn. Ons rechtsstelsel kent alleen voor oorlogsmisdadigers echt levenslang. Zo dus.....

18 maart 2010 om 10:10  

En dan tegen je kinderen zeggen, als er wat gebeurd dan ga maar naar de politieman in de straat, daar ben je veilig...

Maar ik heb hetzelfde als Baasbraal. Ik zou 'm wel willen haten, maar kan het ook niet... Het is en blijft een mens, hoezeer ik 'm ook zou willen haten. Laten we hopen dat zo'n monster nooit, maar dan ook nooit weer vrij komt...

18 maart 2010 om 10:29  

Gooi in ieder geval de sleutel van zijn cel weg!

18 maart 2010 om 11:03  

Helemaal mee eens !!

18 maart 2010 om 11:30  

Ik vind het zo ontzettend erg, ik ben er helemaal van slag door. En aan de ene kant heb ik hetzelfde als wat Janneke al schreef dat die kerel uiteindelijk, zonder genade, verantwoording zal moeten afleggen van wat ie gedaan heeft. Maar wij, als mensen willen hem gewoon zien lijden hè, nog erger dan wat hij Millie heeft aangedaan.

18 maart 2010 om 12:00  
giensie zei

Ik wil hem wel, samen met een bot (!) scheermes.....

18 maart 2010 om 12:07  
Anoniem zei

En dat is dus het probleem, die komt zo vrij. Hij was ten tijde niet toerekenings vatbaar dus wordt de eis; PBC en een taakstraf

18 maart 2010 om 12:14  

Nou ik haat hem wel, heel verschrikkelijk erg zelfs, geen woorden voor.
Maar langzaam dood martelen, wie moet dat doen dan? Zou jij dat kunnen? Ik niet, ik zou me net zo erg voelen als die enge viezerd.

De ouders van Milly zijn hun kind kwijt en daar huil ik om, wat een verdriet.
Het is onbegrijpelijk.

Hermine

18 maart 2010 om 12:34  
Door zei

Ik sluit me aan bij Baasbraal. Ik wordt veel geconfronteerd met psychische ziekten en dan ga je toch anders tegen dingen aan kijken. Begrijp mij goed, ik vind het afschuwelijk en walgelijk wat er is gebeurd, maar weet ook dat er mensen met 'stemmen' en psychoses zijn. Hoe afschuwelijk dat is, wil je niet weten.
Natuurlijk moeten mensen die een gevaar zijn voor de samenleving daarvan afgezonderd worden, dat staat buiten kijf. Voordat er hier een discussie losbarst; ik weet natuurlijk niet of het bij deze man het geval is of niet. Maar het kan en daarom zeg ik het. Mijn gedachten zijn bij Milly en de kring om haar heen.

18 maart 2010 om 12:38  
Femke zei

Ik ben het wel eens met Door en baasbraal, dat je inderdaad niet kunt weten wat er achter zit. Maar....als het mijn kind was geweest dan had ik gewacht tot ie zijn straf had uitgezeten en hem 5 minuten van het idee laten genieten dat ie weer vrij was, en dan zou ik hem hartstikke dood schieten. Sorry, ik heb er geen andere woorden voor.

18 maart 2010 om 13:08  

Wij kunnen ook niet weten wat hier achter zit, we weten alleen hoe vreselijk het is voor de ouders en familie van Milly Voor deze daad is geen enkel exuus je moet met je poten van kinderen afblijven wie of wat geeft jou het recht zoiets te doen?? Sorry maar ik heb zelf een kleindochter van 10 jaar!!!

18 maart 2010 om 13:55  
inge zei

ik ben niet voor de doodstraf, echt niet, maar als me zoiets zou overkomen, mijn kind, mss dat ik dan al mijn principes ook wel overboord zou gooien, zo ineens. ik kan me er nu al wat bij voorstellen..

vreselijk is 't. te erg voor woorden.

18 maart 2010 om 14:39  

Tja ,,,hier is geen kruit tegen op gewassen.
Niet met vreemden meegaan,,je moet dus zeggen niet met bekenden mee gaan.

18 maart 2010 om 14:50  
Soes zei

Ik lig wakker om de ouders. Ik keek uit het slaapkamerraam en beeldde me in dat mijn dochter 2 tuintjes verder lag.
Wat een hel.
Die ouders komen hier volgens mij nooit overheen.

18 maart 2010 om 15:49  
Anoniem zei

Het zal je zoon maar zijn! Het is afschuwelijk maar haat verteert alleen jezelf.

18 maart 2010 om 17:06  

Ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurd is. En ik denk oprecht dat die man hartstikke ziek of gek is. Omdat het, als hij bij zijn volle verstand is, nog moeilijker te verteren is wat hij gedaan heeft. Ik zou echter niet willen leven in een maatschappij van oog om oog, tand om tand. En ik zou zeker niet willen dat mijn kinderen in zo'n maatschappij opgroeien. Omdat ik wil dat ze leren wat compassie is. Laat ik trouwens wel voorop stellen dat ik vind dat mensen die deze verschrikkelijke dingen doen opgesloten moeten worden om vervolgens nooit meer vrij te komen. Want ik geloof wel dat het onze plicht is om onschuldigen te beschermen. Ik heb weinig vertrouwen in het TBS-systeem. Dat dan weer wel. En ik geloof ook wel dat ik Marianne Bachmeier heel goed zou begrijpen. En misschien, misschien zou ik zelfs doen wat zij deed als het mijn eigen kind betreft. Maar nu, nu zou ik toch graag nog enig vertrouwen hebben in de mensheid.
Misschien een wat warrige reactie, maar goh, zijn we allemaal niet wat warrig en ondersteboven als het om Milly gaat?

18 maart 2010 om 20:12