28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nog vragen?
Ohhh het is weer eens zover hoor.
Ik ben in een pokkehumeur, en dat niet alleen, ik ben ook nog eens depri, huilerig , zielig, en kan niks hebben.
En ik kan er *&^%$#%^&*() niks aan doen want ik heb dat 1x per maand en zeggen dat het daardoor komt haalt het niet weg dus ik moet er doorheen , ALWEER !
En ik BAAL ervan want ik moet al door zoveel de laatste tijd en kan dit er gewoon EFFE niet bij hebben.
En altijd als er wat is hier word ik (*&^%$#$%^&*() ongesteld. Das toch niet normaal mensen.
Afgelopen 6 maanden even , de Ariadne kwam fotograferen: ik was ongesteld.
De mama kwam fotograferen: ik was ongesteld
De Stijlvol wonen kwam fotograferen : ik was ongesteld
We hadden een paar kinderloze heel romantische weekenden: ik was ongesteld
Ik ben )*&^%$#$%^*&()_(*&^%$ altijd ongesteld lijkt het wel.
En nu komt TV Makelaar en what happens?
Ik word ongesteld.
Ohhhhh en dat heet een dikke pukkel ergens in mijn gezicht, een pens van hier tot Tokyo, 3 liter vocht wat ik vasthoudt , en OF een pokkehumeur OF ik barst in tranen uit om het minste of geringste (tranen doen het goed op tv ik weet het maar niet in een programma als de TV Makelaar ).
En vandaag is de voorbode van dit alles, vandaag ben ik depri, kan geen kind verdragen (etterbakken zijn het : ALLEMAAL) en ik jank, ik jank omdat ik mijn teen stoot, ik jank om, om, om.... alles eigenlijk.
En dit soort dagen wil ik het liefst naar een onbewoond eiland , rust, waar de zon schijnt, waar chocola niet dik maakt en in overvloed aanwezig is, waar ik de hele dag gemasseerd word, complimentjes krijg, en ik me niet fatsig en ellendig voel.
En wil ik geen gezeik aan mijn hoofd van 120 kilo vet (die we overigens net gebeld hebben en de volgende dag was het cherry eye van Izzie helemaal weg , niks aan het handje , ook fijn dat die vethoop dan even belt , NOT , nee dan hoor je ze niet , TSSSSSSSSSS EIKEL)

Ik ben zooo ziehielig ..... (allemaal zelfmedelijden , ik weet het)

K.LAASK.laas
Dit moet ik even met jullie delen dit verhaal van K.laas.
K.laas is de meneer die Izzie van ons heeft gekocht , een van de pups.
En we houden nog regelmatig contact met de nieuwe baasjes om te weten hoe het met de pups gaat.
Vrijdagavond kregen we ineens allerlei mails binnen van K.laas.

Het begon met Er is een RAMP gebeurd.
Nou je begrijpt dan schrikken we toch wel enigszins want je wil natuurlijk dat het goed gaat met de pups. Hij vervolgde zijn mail met de zin dat izzie een cherry eye heeft en dat ie , ik citeer:

ik, hebben op dit moment heel veel verdriet, nu bijkt dat izzy hond met een stamboom, een "Cherry Eye" heeft, ik probeer morgen een afspraak te maken met mijn dierenarts, om te vragen naar een onderzoek, daarvan wil ik een rapport, wij zijn op dit moment woest en radeloos, moeten wij een operatie, weer veel onkosten ophoesten, daarbij, nu hebben wij weer een lief hondje, waar we stapeldol mee zijn, en nu dit weer, ik K.laas 120 kg. grote kerel, klein hartje, geloof mij, mijn weekend is al helemaal vergalt.
En ik zeg het eerlijk, ik ga indien noodzakelijk, er een rechtzaak van maken, ik mag izzy wel goedkoper hebben gekregen, maar dan nog moet het hondje wel gezond zijn, en geen afwijkingen,
wij zullen nu ook nooit meer een nestje van haar mogen nemen, omdat het vererfelijk is.

Met zulke mails kan ik dus niks, ik word meteen bedreigt met een rechtzaak zeg. Ik was dus echt super pissig.
Enfin enkele minuten later volgt een mail van zijn vrouw of we even willen bellen want K.laas is WOEST en helemaal over zijn toeren.
Pffffff lullo denk ik nog als je nou eens normaal doet dan heb ik ook zin om te bellen maar nu niet he?
Enfin liefie belde hem maar even en maande K.laas tot kalmte.
Een cherry eye is niet erfelijk, kan ook binnen een dag tot 3 weken vanzelf weer wegtrekken en als dat niet het geval is is het een kleine ingreep .
Lief blijft altijd kalm in dit soort situaties en daarom belde hij ook .
Ik zou hebben gebeld en gevraagd waarom die 120 kilo me bedreigd en denkt dat wij hem een zieke hond hebben aangesmeerd? en dan zou ik hem eens goed de waarheid hebben gezegd wat ik dacht van zijn dreig mail en dat ik daar niet van gediend ben , wat denkt ie wel dat brok vlees?
Maar goed K.laas kon gaan slapen, zijn woede was gezakt en we gaan maar eens bellen binnenkort hoe het met het oog van Izzie is . Arme Izzie woont bij een hysterische brok vlees van 120 kg.
Vererfelijk is geen woord K.laas, verachtelijk wel en dat was die mail vond ik.

Fijne zondag mensen ....Er is een ramp gebeurd !