28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

K.LAAS



K.laas
Dit moet ik even met jullie delen dit verhaal van K.laas.
K.laas is de meneer die Izzie van ons heeft gekocht , een van de pups.
En we houden nog regelmatig contact met de nieuwe baasjes om te weten hoe het met de pups gaat.
Vrijdagavond kregen we ineens allerlei mails binnen van K.laas.

Het begon met Er is een RAMP gebeurd.
Nou je begrijpt dan schrikken we toch wel enigszins want je wil natuurlijk dat het goed gaat met de pups. Hij vervolgde zijn mail met de zin dat izzie een cherry eye heeft en dat ie , ik citeer:

ik, hebben op dit moment heel veel verdriet, nu bijkt dat izzy hond met een stamboom, een "Cherry Eye" heeft, ik probeer morgen een afspraak te maken met mijn dierenarts, om te vragen naar een onderzoek, daarvan wil ik een rapport, wij zijn op dit moment woest en radeloos, moeten wij een operatie, weer veel onkosten ophoesten, daarbij, nu hebben wij weer een lief hondje, waar we stapeldol mee zijn, en nu dit weer, ik K.laas 120 kg. grote kerel, klein hartje, geloof mij, mijn weekend is al helemaal vergalt.
En ik zeg het eerlijk, ik ga indien noodzakelijk, er een rechtzaak van maken, ik mag izzy wel goedkoper hebben gekregen, maar dan nog moet het hondje wel gezond zijn, en geen afwijkingen,
wij zullen nu ook nooit meer een nestje van haar mogen nemen, omdat het vererfelijk is.

Met zulke mails kan ik dus niks, ik word meteen bedreigt met een rechtzaak zeg. Ik was dus echt super pissig.
Enfin enkele minuten later volgt een mail van zijn vrouw of we even willen bellen want K.laas is WOEST en helemaal over zijn toeren.
Pffffff lullo denk ik nog als je nou eens normaal doet dan heb ik ook zin om te bellen maar nu niet he?
Enfin liefie belde hem maar even en maande K.laas tot kalmte.
Een cherry eye is niet erfelijk, kan ook binnen een dag tot 3 weken vanzelf weer wegtrekken en als dat niet het geval is is het een kleine ingreep .
Lief blijft altijd kalm in dit soort situaties en daarom belde hij ook .
Ik zou hebben gebeld en gevraagd waarom die 120 kilo me bedreigd en denkt dat wij hem een zieke hond hebben aangesmeerd? en dan zou ik hem eens goed de waarheid hebben gezegd wat ik dacht van zijn dreig mail en dat ik daar niet van gediend ben , wat denkt ie wel dat brok vlees?
Maar goed K.laas kon gaan slapen, zijn woede was gezakt en we gaan maar eens bellen binnenkort hoe het met het oog van Izzie is . Arme Izzie woont bij een hysterische brok vlees van 120 kg.
Vererfelijk is geen woord K.laas, verachtelijk wel en dat was die mail vond ik.

Fijne zondag mensen ....Er is een ramp gebeurd !