28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Jeuminee


Nou nou wat een week weer , het was hectisch en zeer druk deze week.
De kids hebben de komende week vakantie YEAH (kuch kuch) dus we hebben een week met 7 kinderen en een opname voor TV Makelaar as dinsdag.
Dan komen ze ons huis filmen voor het item Droomhuis en dat is best leuk natuurlijk ware het niet dat ik ook moet praten , HELP. (hele dag filmen voor 4 minuten op tv zucht)
Praten tegen een camera, eng ! en hoe stom klink je altijd als je jezelf terug ziet? Heel stom dus.
En dan komt er nog bij dat je op tv dus altijd 5 kilo zwaarder lijkt , wie zit daar nou op te wachten?
Pffffffffff dinsdag dus en de kids mogen dan ook nog even op tv want ze vinden het zo leuk zo'n groot gezin in beeld brengen. Hou mijn hart vast ...want het betekent ook dat je huis weer heel erg schoon en opgeruimd moet zijn en met 7 kids in huis?
Woensdag is mijn middelste jarig. Die heeft niet veel wensen, een nieuwe mobiel en heel veel geld, kind is zo bescheiden ....

Mijn twee oudsten zijn gisteren helemaal alleen met de trein vanuit Hwijk naar Weert vertrokken , ja ja , en overstappen in Utrecht.
De eerste keer alleen en met zijn tweetjes. Een beetje eng vond ik het wel maar het is allemaal goed gegaan, ze moesten een trein langer wachten in Utrecht omdat de trein vol zat, ze waren nog aangesproken door de conducteur dat een railrunner kaartje eigenlijk niet mocht.
Wat ik echt belachelijk vind want ik moet voor mijn 14 jarige zoon volwassen tarief betalen maar daar mag geen railrunner kaartje bij omdat de persoon ouder dan 18 moet zijn, nou ik vind dat ze dan ook niet als een 18 jarige hoeven te betalen . Dus ik zei tegen mijn twee bloedjes van kinderen gewoon instappen in Utrecht en laat maar lullen , je hebt twee kaartjes klaar en als er weer een conducteur komt dan bel je mij maar praat ik wel even met de man.
Niets meer gehoord dus hij is niet meer aangesproken, daarbij had oudste een 1e klas kaartje omdat ik ze in een rustige coupe wilde hebben aangezien het de eerste keer is dat ze alleen reizen.
Zondag komen ze terug en dan hoop ik dat ze er wat van geleerd hebben...keep on dreaming

Enne wie het nog niet wist : het kabinet is gevallen ...Ik mag toch hopen dat we nu niet weer CDA gaan stemmen hier in NL want het mogen toch bewezen zijn dat het niet werkt .... want wie heeft er na Balkenende nu zin in Maxime Verhagen? Ze hebben een kans gehad en die hebben ze niet waargemaakt op naar de volgende .
O, o, o, nu krijg ik natuurlijk alle CDA stemmers over me heen, keep it cool mensen, ontspan !!! ONTSPAN .... Heb u medemens lief !

Enne Harderwijkers hier , Kukelbrood , van de ouderwetse bakkerij.......DAS TOCH LEKKER !!!!
SNEL HALEN want hij maakt het alleen rond de Pasen , oooohhhhh, zooooo LEKKER !!!!!!!
KUKELBROOD !! Onthou het maar ...KUKELBROOD