28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Doodeng doodgaanIk moest net even iets opschrijven en terwijl ik aan het schrijven was zag ik het ineens.
Een pen van de DELA.
Ik zit (*#^&*(()&^%$%^&* te schrijven met een pen van de DELA.
En als ik iets niet wil, is het iets met de DELA te maken te hebben.
Ik wil namelijk al heel mijn leven NIETS met de dood te maken hebben .
Doodgaan vind ik eng.
DOODENG ("leuke" woordspeling).
Ja mensen ik ben bang voor de dood en niet bang het te zeggen.
Kijk ik wil graag geloven in een paradijs na je dood of een beter leven na je dood of reïncarnatie of wat dan ook , als het maar beter is hè mensen, beter dan nu.
Want waarom zou je anders nog dood willen als het slechter zou worden?
Maar zolang niemand nog is teruggekomen uit de dood die ik persoonlijk even kan spreken en die mij weet te overtuigen met behulp van bewijsmateriaal in de trant van foto's , dvd, of iets anders dat het echt beter is aan de andere kant of dat er überhaupt een andere kant is , geloof ik het gewoon niet, en dus vind ik doodgaan eng. Ik vind dode mensen al een stuk minder eng want ja als je er maar vaak genoeg mee geconfronteerd wordt ...maar het dood zijn op zich vind ik gewoon eng. Kijk als je elkaar straks weer tegenkomt daarboven in de hemel, hoe zit dat dan met stellen die bv na het overlijden weer hertrouwd zijn? Krijgen die dan mot daarboven? Gaan die vrolijk met zijn drietjes verder? Ik snap er geen bal van hoe dat dan zou gaan en al die mensen waar je het hier op aarde niet mee kon vinden moet je die daarboven dan ook weer zien? Wie heeft daar nou zin in? Ik vind het dood zijn eng .
En daarom wil ik dus ook geen pen van de DELA. Hallo mensen, een pen van de DELA .
Het is ook niet gebruikelijk natuurlijk dat je een pen van de DELA hebt toch? Die heb je alleen maar als je met de DELA te maken hebt gehad en ook daarom wil ik gewoon niet met dat stomme ding schrijven want ik wil er gewoon niet steeds aan moeten denken aan de DELA.
Genoeg DE.LA reclame trouwens .
Ik vind trouwens dat ik wel genoeg mensen heb zien doodgaan de laatste jaren , dus God als je bestaat God, dan stop er maar eens mee voor de komende jaren !

Verder valt mijn haar nog steeds met bakken uit en heb ik nog haar, maar heul weinig en ik maak me zorgen en slik me ziek aan de Hairevit die ik op aanraden van F heb gekocht en hoop ik elke dag dat de hairevit gaat helpen. En ik kan wel gillen/schreeuwen van angst voor kaal worden maar blijf rustig want stress is natuurlijk niet bevorderlijk voor mijn haaruitval en stress is dus ook gewoon de oorzaak van mijn haaruitval en stress mijn god ik heb zoveel stress...................

Oh enne ik krijg net een award van Femke, lieve lieve Femke, je leest hier ik weet al niet hoelang mee en je reageert ik weet niet al hoelang , en ik lees je nooit. Waarom ? Omdat ik er nu pas achter kom dat jij een blog hebt en ik snap niet dat ik het niet wist, of niet las bij je , ik ga je nu linearecta toevoegen aan mijn blogs en je volgen en bij deze bedank ik je voor de award , ik klaagde vandaag nog dat ik ook een award wil maar er geen krijg en hup kijk eens aan: een award (op mijn wenken bediend) ! THNX !!!!
Oh inmiddels kijk ik op je blog en zie dat je nog maar net blogt dus geen wonder dat ik het niet wist want ik was natuurlijk niet zo aanwezig de afgelopen tijd. Maar dat gaat dus helemaal goed komen vanaf nu.