28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn hemelNou hier nog even meer mening van moi ...
Die Jack , is een publiek figuur, dan moet je je ervan bewust zijn dat niets privé is . Dus niks, dit is privé.
En ik vind dat een man, welke man dan ook, zijn kleuter in zijn broek moet houden bij andere dan zijn vrouw en als ie die behoefte al heeft dan moet ie EERLIJK zijn en het bespreken (met zijn vrouw niet met het NLs publiek natuurlijk) ! Er voor uit komen en niet stiekem doen . BE A MAN !
En als je een publiek figuur bent en je denkt dit stiekem te kunnen doen, ben je dom !
Want alles komt een keer uit , zeker als je zo in de schijnwerpers staat , dan ben je dom te denken dat jij dat beter kan dan de rest dat het jou vast lukt om dit allemaal geheim te houden .
Dus niet zeiken , dat vind ik .

En voor de rest , pff ben ik danig onder de indruk van de vliegramp en word er diep diep droevig van . Al die mensen die iemand kwijt zijn geraakt, complete gezinnen, ouders die hun kinderen verliezen en dan Ruben , arme jongen, wat in dat hoofdje moet omgaan....
Ik kan er niet over uit dat het kind zo gefilmd is in dat ziekenhuis dat er nog een arts foto's van hem aan het nemen was, laat het kind met rust , dat kind vecht voor zijn leven, heeft zijn ouders en broer verloren , ligt daar in de meest kwetsbare positie die een mens maar kan meemaken en die beelden gaan de wereld over....
En dan die commentaren op tv , soms heel erg, gisteren hoorde ik een journalist zeggen het feit dat het Nederlanders zijn maakt het wel erg, Oh dus als het Belgen of Duitsers waren geweest was het niet zo erg?
En die lul die bij DWDD Hugo Borst

Borst: Waan van de dag regeert

AMSTERDAM - Hugo Borst wilde in De Wereld Draait Door niet lang praten over de vliegramp maar snel overgaan tot 'de orde van de dag': Giovanni van Bronckhorst stopt met voetballen...

Ik heb er geen woorden voor..............


11 reacties:

Anoniem zei

oooorghh niet te geloven he...wat ZIJN dat voor mensen.

13 mei 2010 om 18:05  
Juud zei

Je hebt groot gelijk hoor wat de vliegramp betreft.. ik ergerde me 's morgens la bij de start van koffietijd toen quinty zich uitliet over dat t zo erg was dat er mogelijk 1 Nederlands kind t overleefd had..er was nog niet van alles bekend en gelukkig besloot de ander dat er nog niet te vroege conclusies getrokken konden worden.. Het is toch altijd vreselijk dat er mensen sterven door een ramp ongeacht waar ze vandaan komen...of t nu kinderen betreft of volwassenen. de familie van de slachtofferszal zonder hen verder moeten en dat is voor een ieder op aarde vreselijk.
Bah en dat voetbal belangrijker gevonden wordt.. wat een idioot. gelukkig heb ik dat stuk niet gezien.

13 mei 2010 om 18:36  

Ik ben het zo met je eens..
Ik heb op mijn blog een kaars aangestoken ...
mediacircus, dat is het.
En dan Hugo Borst, wat een ...
Bij sommige draait alles maar om 1 ding, voetbal.
Groet, Cobi

13 mei 2010 om 18:48  

Ik heb het zelf niet gezien maar m'n dochter kwam helemaal boos naar beneden.
Sommige mensen zijn niet te begrijpen, het valt me zeker bij deze bizarre ramp weer op, de manier van vragen en wat ze laten zien....bedenk dat er nabestaanden en vrienden zitten te kijken op zoek naar een sprankje nieuws. En laat deze mensen de komende tijd aub met rust, we zitten hier niet op te wachten. Laat ze hun verdriet verwerken zonder camera's en media.
Ben het dus weer helemaal met je eens ILse!
Fijne avond, Jolanda

13 mei 2010 om 19:24  

Ik vind Hugo al een griezel om te zien, en dit maakt het niet veel beter!! Brrrr.... weardo
De vliegramp is echt verschrikkelijk... Ik kan er niet over bloggen, echt... Toen ik in de 5e klas zat is er een klasgenootje omgekomen in Tenerife... Het hele gezin! Op de oudste zoon na.... Die bleef thuis vanwege eindexamens... Dat film je toch niet...? *snik*

13 mei 2010 om 20:37  

Tja, media media. Die hebben veel en veel te veel macht. Ik vind het maar eng. En diep en dieptriest wat er nu allemaal gebeurt daar in Libië, met dat manneke.

13 mei 2010 om 21:31  
Anoniem zei

Die Hugo kan alleen maar over voetbal praten de ... hannes, laat ie op zondagavond fijn de boel terroriseren met z'n voetbalgezwets.
In Libie schijnt de wet op de privicy anders te liggen ws.
Tijdens zijn opleiden ook geen stukje psychologie gehad.
Arme ventje, wordt er heel verdrietig van.
x Fon

13 mei 2010 om 22:02  

Typisch een voetbalfannaat, altijd klagen en alleen aan zijn eigen kleine wereldje denken en zakken vullen.
LOMP!!
Dit is toch zo intens verdrietig. Ook al is het voor mij geen persoonlijke ramp, ook de kids moesten slikken en waren er stil van. Er kunnen niet genoeg kaarsjes opgestoken worden.
Goed gesproken, Ilse.
Groetjes, Margot.

13 mei 2010 om 23:55  
Zara zei

Ja een man moet z'n leuter niet achterna lopen en als ie het al doet dan graag alleen richting z'n vrouw/ vaste partner! Maar omgekeerd ook hoor, ik kijk alleen maar in het rond nu maar zal het toch niet in m'n hoofd halen...!!!
En ach, vreselijk die vliegramp: wij moeten nog terug maandag en dat voelt toch een stuk minder makkelijk nu. Als we eerst maar geland zijn...

14 mei 2010 om 08:10  
inge zei

daarom kijk ik weinig nieuws. mss te weinig, want die jack? wie wat waar? (echt.)

14 mei 2010 om 10:05  

Echt vreselijk he, heb die LUL ook gezien bij de DWDD, echt niet te geloven! En ook ik snap er echt helemaal niks van dat ze die jongen zo gefilmd hebben, dat kan toch niet!?

14 mei 2010 om 10:47