28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ben ik weerDaar ben ik weer !!!
Ik had verdorie gewoon sinds gisteravond geen internet .
Ik en geen internet dat is net zoiets als een broodje kaas zonder kaas.
Ik ben gewoon onlosmakelijk verbonden met het net.
Op het net speelt mijn halve leven zich af.
Daar werk ik op , mail ik op , blog ik op, mijn agenda staat erop , mijn boekhouding , mijn halve leven dus.
En hoe kwam dat nou?
Omdat we gisteren een mail kregen van onze provider dat we gehackt zijn of zoiets , de een of andere malloot/bedrijf verzend enorme data vanaf ons adres. Normaal is 3 Gb per dag en nu zaten we op 80 Gb , das heul veul meer .
Dus nieuw wachtwoord en de hele rataplan.
En toen deed boven de computer van zoonlief het niet , en dat schatje (ja het is een schatje hoor normaliter , kuch kuch, ik zou niet anders durven zeggen ;) kuch ) zou zijn internet probleem wel even oplossen , en deed iets in de meterkast waardoor helemaal niemand meer een signaal had .
En we konden het niet vinden wat het nou was, want hij zei dat ie nergens aan had gezeten ( duh)
Enfin vanochtend met een computernerd van onze provider gebeld en nadat ie alle mogelijkheden met ons had doorgenomen en we nog steeds geen internet hadden en toch al een dikke twee uur verder waren inmiddels , kon het volgens hem maar 1 ding zijn.......
Een kabeltje (wat zoonlief dus echt niet eruit had getrokken) zat verkeerd. En dat had hij niet gedaan natuurlijk en ook niet in een ander gaatje weer teruggestoken , kuch kuch......zei hij de avond ervoor immers nog toen we hem er nog specifiek naar gevraagd hadden.

Toen onze ict-er van 14 dan eindelijk uit school kwam hebben we hem even haarfijn uitgelegd dat ie voortaan met zijn klauwen poezelige handjes van onze meterkast moest afblijven en al helemaal van de router en het modem !
Want dit was dus een hele ochtend de je reinste tijdverspilling !
Maar ik ben dus weer online nadat ik sinds gisteravond 10 uur gewoon afkickverschijnselen kreeg en bijkans aan de beademing moest vanochtend.

Verder bedankt iedereen voor alle lieve reacties !!! Mijn blogje was weer in een opwelling geschreven natuurlijk en ik had gewoon eergisteren duidelijk mijn dag niet , alles ging mis, totally opgefokt door de bijna ongesteldheid hormonen en dan krijg je dat hè ? Ik ben een gevoelsmens hahahahahahahaaa . Maar vandaag gaat het stukken beter mensen behalve dat ik dus geen internet had en zo'n 4 liter vocht vasthoudt en we er net achterkomen dat we dan wel internet hebben maar geen tv ..... we gaan weer bellen.

14 reacties:

Oh ja! Hahahaha! Dat roepen ze (lees: kinderen) ook altijd dat ze niets aangeraakt hebben en het dus niet aan hun kan liggen! Never a dull moment met die koters van ons!
Maar dat is knap waardeloos natuurlijk als je geen internet hebt, heb je inmiddels wel tv of komt dat helemaal nooit meer goed?

15 april 2010 om 18:34  

Maar zo ken ik je weer: beide logjes passen bij je....en zo heb ik je graag!

leef ze uit met internet vanavond, je hebt toch geen tv....

15 april 2010 om 18:48  

Oh gelukkig! Ik begon je al te missen. Handig kind heb je ware het niet dat ie het stekkertje in een verkeerd gaatje stak, da's minder handig. En nu snel achter de tv aan want da's bijna net zo belangrijk!

15 april 2010 om 19:34  
inge zei

ik kan prima zonder internet. als ik dat bedenk. als het internet het voor mij bedenkt, minder hè ; )
welkom terug en ach, je zoon had vast de beste bedoelingen want die wou natuurlijk ook gewoon keigraag weer online!

15 april 2010 om 19:54  
Kari zei

Gewoon weer lekker verder gaan.
Iedereen moet gewoon lekker zijn ding doen,mensen zeggen nu eenmaal eerder dat je er slecht uit ziet,dan dat je er fantastisch,s uit ziet,kortom commentaar geven zit bij de meeste in hun genen.

15 april 2010 om 19:57  

Ha, je bent er weer! Dat doen die van mij ook altijd, nergens aanzitten en het toch slopen. Wonderbaarlijk!

15 april 2010 om 20:39  
lia zei

Ja, ik zou eigenlijk ook niet echt zonder internet kunnen. En wij hadden eens GEEN internet en toen weer wel maar geen mail meer. KPN hé. Dus mijn oudste toen zo kwaad dat hij een gat in een gipswand sloeg. Dus zonen en internet, kan nog erger. Nu kan ik er om lachen, maar toen.....

Hoop dat de tv het nu weer doet.

15 april 2010 om 20:46  

Internet dat niet werkt, dat zou verboden moeten worden!
Blij dat je weer wat blijer bent.

15 april 2010 om 20:54  
Anoniem zei

Ik heb geen man! Die zit vast op een luchthaven, dat is pas erg!
Groetjes, Marga

15 april 2010 om 22:49  

He, he gelukkig.
Ik heb voor onze zoon al een weekendbaantje geregeld bij een plaatselijk sloopbedrijf. Hij is nog wat te jong, maar over een paar jaar mag hij daar de boel gaan vernielen! :o))
Grts, Karin

16 april 2010 om 10:22  
Toet zei

Beter geen t.v. dan geen internet! ;-)

Blij dat je er weer bent. Internet zonder Ilse, is voor mij als een kopje thee zonder chocolaadje. Best leuk, maar niet echt leuk. Met Ilse is het pas echt leuk dus!

16 april 2010 om 21:24  

Kinderen en techniek .. gelukkig heb je weer internet.

Nu die tv nog.

fijn weekend, Elise

16 april 2010 om 21:41  

O man... Geen internet... Nachtmerrie! Ik moet er echt niet aan denken zeg, dankzij internet kan ik naar 'buiten' zonder dat ik afhankelijk ben van anderen. Nou ja... ben dus wel afhankelijk van de internetmensen, maar zolang die hun werk goed doen, ben ik tevreden. Hoop dat het bij jullie allemaal goed blijft werken nu en dat zoonlief luistert wat betreft afblijven!

17 april 2010 om 18:10