28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

De vragen ....en de antwoorden.

Vanavond tv makelaar , nee niks zeggen morgen, laat me gewoon maar me in me eentje schamen ....
en de antwoorden : wie nog niks gevraagd heeft mag alsnog vragen stellen hoor dan plak ik er gewoon nog een logje achteraan ....
Klopt hij ligt er nog steeds, moet nog steeds weer verder lezen maar helaas geen tijd...
Nee doet me niks hoor dat zoveel mensen ernaar kijken whoehahaaa , ik duik onder morgen.
Enne favoriete muziek: John legend, Beyonce, Adèle, Janis Ian, Josh Groban, Paul de Leeuw....heel veel verschillende dingen, ik kan ook erg genieten van klassieke muziek .
28 kilo eraf en ik wil nog meer .... en wat ik ga verkopen ? zie je donderdag !!!
dit weekend heb ik nog gehuild met de film Hachi tranen met tuiten.....
ruzie was december en ja definitief gebroken met diegene.
Ik hoef daar niet over na te denken : Frankrijk. Ik heb er 12 jaar gewoond en het blijft trekken. Barcelona komt op een dikke tweede plek .
Met Oprah zou ik wel eens een dag willen ruilen omdat ik het gewoon een bijzondere getalenteerde vrouw vind en omdat ik wel eens een dag zo rijk zou willen zijn dat ik gewoon miljoenen kan uitdelen aan mensen die het nodig hebben.
Ik zou niet weten hoe de exheks reageerde ook niet of ze het überhaupt weet , interesseert me ook niet.
Nee die is nog niet verkocht.
Schoenmaat:40-41
Wijn: rode , witte en rose en absoluut verslaafd aan Muscat ....das zoooo lekker .
Film: Officer and a gentlemen, Pretty Woman, Sound of Music (oo wat een zoete films allemaal)
Liedje: liedjes van Paul de Leeuw , de Steen bv (& blijf tot de zon je komt halen ) en Dance with my Father van Luther Van Dross, Butterfly kisses van Bob Carlisle : daar moet ik altijd van huilen van deze nummers...
Ik zou denk ik iets kopen waar ik geld mee kan verdienen om die euro te laten vermeerderen...
Mijn grootste blunder ooit: dat ik trouwde op mijn 24e om er dezelfde nacht al over te twijfelen en bij het ontbijt te denken: wat heb ik gedaan? Uiteindelijk heb ik nog 3 maanden gewacht om het openbaar te maken dat ik me vergist had...slik. Het was een mega bruiloft met alles erop en eraan : het sprookje alleen de verkeerde man zucht...
Das een makkelijke: heel gezond oud worden met mijn lief samen .
Dat zijn we nog aan het uitzoeken, eerst notaris etc allemaal regelen...dat zijn de leuke dingen van exen etc....pffff
O ja echt wel die hebben we zeker maar die houden we even voor ons...
Haha model dat was ooit eens honderd jaar geleden , fotografie daar doe ik eigenlijk niks meer mee alleen de foto's voor mijn site dan maken maar meer niet, styliste, ik ga nu een heel mooi huis inrichten voor mensen en dat vind ik heel erg leuk en dankbaar werk, maar ik denk dat op werk gebied mijn webwinkels mij het meest aan het hart liggen .....daar kan ik alles in kwijt, fotografie/stylen en shoppen....
Nou de buurman die zie ik zelden meer, hij woont er nog wel tezamen met nog heel veel mensen want hij heeft een een groot gedeelte van zijn huis verhuurd en verder heb ik dus weinig tot geen last meer van hem... Het programma ken ik hahaa nou daar zie ik ons nog niet in verschijnen hoor...
Nou ik zal je zeggen ik heb het er even met G over gehad , er is eigenlijk weinig tot niets waar ik me voor schaam , errug hè? Ik weet wel dat ik me doodschaamde die keer dat de kinderen het maandverbandje van onze loopse hond Bettie bij de deur hadden laten liggen en de postbode mij aankeek met een blik van "wat een smerig wijf ben jij zeg..." en ik begon te stamelen dat dat niet van mij was maar van de hond en hij mij totaal niet geloofde want geen hond te bekennen natuurlijk die lag te maffen , dat was echt een mega schaam moment !
O ja en vanavond wellicht bij de tv makelaar dat wordt ook vast een schaam moment , ik kraam denk ik heel veel onzin uit , en jezelf horen praten is 1 maar jezelf zien praten is helemaal errug.
Ik woon hier omdat G hier woonde toen ik hem leerde kennen en omdat hij zijn kinderen om de week had en mijn ex niet ben ik verhuisd. Wat mij het minst bevalt hier ? Ik denk dat ik de Limburgse gezelligheid een beetje mis....voor de rest is het niet veel anders dan in Limburg, vergeleken met Frankrijk waar ik 12 jaar gewoond heb: mis ik de ZON , ja absoluut de zon , zelfs in de winter is het daar koud maar zonnig , dan sta je heel anders op !!!!
Ja ik ga het netjes houden : mijn favoriete plek is de woonkamer, lekker in mijn loveseat voor de kachel, liefst als er geen kinderen zijn en dan genieten van de rust !
Het allerbelangrijkste in mijn leven: echt ik kan niet 1 ding noemen dat zijn er absoluut twee: mijn kinderen en mijn lief .
Sex, ja sorry kan het ook niet helpen , en kroketten ja daar mogen ze me ook voor wakker maken , en filet americain (net gemaakte van slager van de Beek) , en een massage , en als ik de staatsloterij gewonnen heb mogen ze me ook wakker maken voor de rest wil ik gewoon niet gestoord worden in de nacht.
Het mooiste boek van de laatste jaren is Duizend Schitterende Zonnen (Khaled Hosseini, die ook de Vliegeraar heeft geschreven wat ook mooi was maar niet zo mooi als deze) , dat vond ik echt een prachtig boek ,werd er compleet in meegezogen en kon niet stoppen met lezen.
De verborgen geschiedenis van Donna Tart ook heul mooi maar dat is al een ouder boek.
De boeken van Kluun vind ik mooi, de serie van Stieg Larsson , haar naam was Sarah, de boeken van Sophie Kinsella oa. Shopaholic (grappig), eigenlijk vind ik zoveel boeken mooi ....
Nou hierboven kan je lezen hoe we hier terecht komen, ik woonde in Weert , mijn ex woont daar nog steeds en dus moeten we naar Weert eens in de twee weken om ze naar hun papa te brengen , hij brengt ze dan op zondag weer terug naar Hwijk.

40 reacties:

Anoniem zei

leuk! ik heb het ook ooit (heeeeel lang geleden gedaan), maar was `zo lang bezig met het logje met antwoorden, dat doe'k nie weer hahaha!
maar nu eerst applaus, 28 kilo eraf!!! wow. echt. wat een prestatie.
en niet te geloven maar dus wel gemist hè, zet je de uitzending hier nog online #pleasepleaseplease?
en muscat, dá's lang geleden, mmm, lekkerrrr...

je antwoord op mijn vraag had ik wel verwacht denk ik hihi, en zal je niet verder laten (dwingen om te ; ) kiezen!

Inge

30 maart 2010 om 14:04  
Anoniem zei

Leuk om dit allemaal over jou te lezen. En morgen och het zal allemaal wel mee vallen. Volgens mij word je zo langzamerhand een BNer.......Lieve groet Leni.

30 maart 2010 om 14:04  
Anoniem zei

Leuk om dit allemaal over jou te lezen. En morgen och het zal allemaal wel mee vallen. Volgens mij word je zo langzamerhand een BNer.......Lieve groet Leni.

30 maart 2010 om 14:04  
Anoniem zei

Ik ben weer een stuk wijzer :-)!
Natasja

30 maart 2010 om 14:06  

Jeetje 28 kilo, wat heb je laten staan??? Maar waarschijnlijk heb ik van alles gemist, dus niet gelezen, mag ik het nog lezen??
En waar dan???
Ik plak aan de buis vanavond;)

groetjes
Hermine

30 maart 2010 om 15:45  

Jaha, duizend schitterende zonnen is dus ook echt mijn lievelingsboek, ik vond het zo mooi!

30 maart 2010 om 15:45  

Jaha, duizend schitterende zonnen is dus ook echt mijn lievelingsboek, ik vond het zo mooi!

30 maart 2010 om 15:45  

Jaha, duizend schitterende zonnen is dus ook echt mijn lievelingsboek, ik vond het zo mooi!

30 maart 2010 om 15:45  

Hi Ilse, wat heb je laten staan om 28 kilo af te vallen?
En vanavond zit ik met grote oogjes naar je te kijken hoor.

Groetjes
Hermine

30 maart 2010 om 15:47  

Knap inderdaad hoor om 28 kilo af te vallen, vond de vragen en antwoorden leuk om te lezen.
Vanavond voor de buis bij de TV Makelaar.
Jij sterkte hihih.
Groetjes Madelon

30 maart 2010 om 15:59  

ben wel benieuwdhoe hoe je die 28 kilo eraf hebt gekregen. misschien heb je tips voor me?Ik vind t knap hoor.Hahahah maar vanavond pak ik ook ene bak vol chips! want ik kijk iedere week, maar nuis t natuurlijk extra leuk! ben wel beneiuwd hoe je het zelf uiteindelijk vindt de uitzending! zal vast wel leuk worden!

30 maart 2010 om 16:08  

Lieve Ilse,
wat leuk al je antwoorden, wat boeken, muziek en films betreft lijken we wel op elkaar.
Ik kom eind mei bij je langs en wil je dan ook wel even ECHT zien maar vanavond zit ik voor de buis...en 28 kilo, hoe heb je dat gedaan!!! Je mag wel supertrots op jezelf zijn.
Groetjes Jolanda

30 maart 2010 om 16:19  

Na al deze vragen én antwoorden te hebben gelezen heb ik écht geen vragen meer. Wel heel leuk om te lezen allemaal. Kan vanavond helaas niet kijken maar gelukkig is er dan nog uitzendinggemist. Want ik wil het absoluut zien!
En wat ontzettend knap van je dat je er zoveel kilo's af hebt gekregen. Bewondering!
Ook ben ik erg benieuw naat je nieuwe webwinkel....nog 2 nachtjes slapen.

Goed van je hoor, zo'n vragenlogje. Wie weet ga ik dat ooit nog eens doen... moet ik eerst zien dat ik wat meer lezers krijg hahaha.

lieve groetjes

30 maart 2010 om 16:36  
Anoniem zei

Hai Ilse,

Chocolade is al in huis, manlief gaat heerlijk sporten...dus vanavond ongestoord genieten van de tv makelaar!! enne ik vind je heeeeeeeeeeel dapper.

Liefs Esther

30 maart 2010 om 17:54  

Nou meid, je hebt er werk van gemaakt! Nog 1 1/2 uur......spanuhnd!
Zennnnnnnn
Karin

30 maart 2010 om 19:02  

Jee... wat een vragen en antwoorden!! Morgen komt mijn antwoord op jouw vraag....: Hoe was de uitzending van de TV makelaar?
Ik zit klaar voor de start!!!!! ;-)

30 maart 2010 om 20:22  

tadatadaaaaaa.....jullie zitten vast klaar op de bank met bibberende handjes van wat komen gaat ;)

30 maart 2010 om 20:23  

ps, volgens mij is het lievelingsboek van Ciska: 1000 schitterende zonnen.... Wahahahahaha

30 maart 2010 om 20:23  

Ik zit al klaar voor de teevee, heb zelfs gtst opstaan...om maar niks te hoeven missen van TvMakelaar. En dat kijk ik dus normaal NOOIT.

En leuk log idee, ga k misschien nog ´s overnemen.

30 maart 2010 om 20:25  
inge zei

ik zit voor de tv!!!

30 maart 2010 om 20:37  
Anoniem zei

Hartstikke leuk de tv makelaar ! Je hoeft je zeker niet te verstoppen want je ziet er goed uit ! Super mooi, jullie huis !

Groetjes,
Maartje

30 maart 2010 om 20:56  
inge zei

wat leuk =) en wat wonen jullie daar nog veel meer geweldiger dan je op de foto's al kunt zien!!! helemaal leuk! kom maar weer uit bed, je hoeft je nergens voor te schamen hahaha!

30 maart 2010 om 20:56  

Ja, gezien zojuist. Wat een prachtig huis! Maar ja, dat wisten we natuurlijk al. Jullie zagen er allemaal hartstikke leuk uit joh. Supertof om jullie in levende lijve te zien.

Alleen dat blauwe trekkertje in de douche? ;-)

30 maart 2010 om 20:56  
Toet zei

Ik had je vorige blogjes allemaal even gemist. Maar wilde even reageren op de uitzending (waar ik speciaal voor ben op gebleven!! :-) )..

ToetTwit
@ilsevdmeerakker Ik ben nog steeds hartstikke jaloers op dat mooie huis van je. Verder gezien: Leuke man, cute kids. en (zie volgende tweet)
2 minutes ago via web


ToetTwit
@ilsevdmeerakker wat heb jij een rustige uitstraling. Wauw!! :-) Leuk je gezien te hebben. Hopelijk snel irl al kan ik helaas 28-29 mei niet
half a minute ago via web


@ilsevdmeerakker En ook nog: bedankt voor je vrolijke kaartje vandaag. Leuk! En dan mag ik nu eindelijk naar bed. Poppetje gezien ;-)
less than 5 seconds ago via web

30 maart 2010 om 21:02  

Nu ook nog even je logje gelezen. Ik ga ook maar 'ns Muscat proberen.

En oh je, ik bedoelde niet Janneke, maar Astrid. Ik vond dat zo'n leuke vraag.

Nog een vraagje trouwens: hoe vond je de uitzending zelf?

30 maart 2010 om 21:09  

En nog iets: Duizend schitterende zonnen is prachtig. Maar wil je echt een mooi boek lezen: ga dan voor De Boekendief. Zo ongelooflijk prachtig!

30 maart 2010 om 21:10  
Anoniem zei

Nou, ik vond dat je het hartstikke goed deed op tv...en als de tv dikker maakt...hoe slank ben je dan in het echt?? Oei dat klinkt slijmerig, maar zo bedoel ik het niet ;-). Ik had je alleen niet zo serieus verwacht, meer extravert zeg maar! Maar nogmaals: ontzettend leuk!

30 maart 2010 om 21:13  
Anoniem zei

Hi Ilse, dat heb je leuk gedaan, al die vragen eerst en dan de antwoorden. Heel leuk om te lezen.
Ik vond je en je lief erg leuk op tv, mooi huis de zevende hemel, mag je met recht heel trots op zijn en heel terecht dat je dat allemaal aan ons laat zien.
Bravo en van harte gefeliciteerd daarmee hoor.

30 maart 2010 om 21:32  
Anoniem zei

Nou ik vond het helemaal geslaagd.
en wat zijn jullie ook leuk,
Van mij mocht het nog veel langer, want die makelaar van die barbie en robert verpest de rest van het programma.

Maar wat vind ik je ook leuk, je heb ook zo een leuke stem.
Echt helemaal leuk!

30 maart 2010 om 21:36  

Nou Ilse je zag er echt lekker uit hoor en die vent van je is ook een leukerd. Een beetje nerveus was je wel (denk ik) maar dat mag. Jullie wonen wel in een super huis hoor en je hebt het met stijl ingericht, helemaal goed.

Groetjes
Hermine

30 maart 2010 om 21:36  
Anoniem zei

prijsvraag!!
Hoe vaak zeg ik het word 'leuk' in mijn reactie hahahaha, hoe bedoel je enthousiast haha

30 maart 2010 om 21:53  

O jeutje Ilse, heb het net even gekeken via de site van Tv makelaar ;-) dat het een groot huis was dacht ik al wel, maar zo in een filmpje kwam het helemaal groot op me over!!
De vraag die bij mij op kwam was: hou je dat allemaal in je eentje schoon??

Enne, leuk filmpje hoor, leuk om je te horen en zien praten enzo, en natuurlijk om je mooie huis te zien!

30 maart 2010 om 22:06  

Hey Ilse, hartstikke goed gedaan!!
Leuk om jullie zo te zien met z'n allen. Supergaaf huis heb je!
Groetjes Hennie

30 maart 2010 om 22:10  

Heb natuurlijk de uitzending gezien en echt... je kunt onder die steen vandaan komen hoor. Je komt over als iemand die bij haar volle verstand is en je bent mooi slank. Mooie man heb je ook!

Had nog niet meegedaan aan de vraagjes... wat ik wel zou willen weten: wat als je 1 ding aan je leven van dit moment zou mogen veranderen (dus niet je uiterlijk, maar je leven zelf) wat zou je dan kiezen?

Nog een vraagje: vind je zelf niet dat je altijd zo veel moet van jezelf... volg je me nog :-)

Geniet van het leven... en niet met mate :-) Groetjes Claudia B.

30 maart 2010 om 23:06  

Hoi Ilse,

Heb jullie gisteravond gezien bij de TV Makelaar. Niks om je voor te schamen, in tegendeel juist. Echt een pracht huis hebben jullie en vooral een heel erg leuk gezien. Vind wel dat je op TV lekker "zacht" overkomt. Vond ik erg leuk om te zien, zeker omdat jij je op de blog soms lekker kan afreageren. Vooral blijven doen, vooral lekker jezelf blijven. En gewoon snel trouwen met die mooie kerel van je!

Lieve groet,
Claudia

31 maart 2010 om 07:22  

Hé BNer, wat leuk om je op TV te zien!Dat je huis zo prachtig is wist ik al natuurlijk maar ik vond het juist zo leuk om het hele familieplaatje erbij te zien..wat een leuk groot gezin.
Je deed het goed hoor(geen rare trekjes gezien.. haha)

grtjssss

31 maart 2010 om 09:15  
Anoniem zei

Wat een joetsjhuis zeg, je woont nog mooier dan prinses Maxima, het had wel iets weg van de sound of music, al die kinderen...en dan is het huis ook nog zo netjes.
Groetjes, Marga

31 maart 2010 om 09:42  
Anoniem zei

Leuk huis ik had je veel drukker en extravaganter verwacht en niet zo rustig

vraag waarom staat jullie huis zoveel in bladen en vinden jullie kinderen het wel leuk dat ze daar voor op de foto/tv moeten

gr Cobi

31 maart 2010 om 10:06  
Anoniem zei

Wat leuk om te lezen en wat heb je het leuk vormgegeven zo met oorspronkelijke vraag enantwoord: wat een werk!!

Moet nu eten: ga morgen uitgebreider reageren...

31 maart 2010 om 17:48  

Leuk leuk leuk om alle antwoorden te lezen en meid wat ben jij afgevallen, wat een kilo´s zeg! Daar mag je super trots op zijn!

Ik ga donderdag even neuzen in je webwinkel. Het is toch geen 1 april grap he? :-)

31 maart 2010 om 21:28