28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Druk


Ik heb gewoon geen tijd mensen

Geen tijd om bij jullie te lezen
Het komt echt, ooit, het komt ergens weer .... het is dus geen desinteresse echt niet !
Ik loop nu gewoon een week achter met de winkel en daar ben ik nu dus druk mee want ik wil mijn klanten niet teleurstellen en ik moet veel nieuwe dingen fotograferen etc.
Dan is er nog heel veel achterstallige mail te beantwoorden.
Heb ik nog kinderen uh sorry monsters die ook moeten eten en die schone kleren nodig hebben dus gewassen moet er ook nog en gestreken.
En dan manlief die aandacht nodig heeft natuurlijk.

Ik kan wel even vertellen dat Elvis, je weet wel die kleine schijtmachine die hier mijn hele tapijt volscheet elke dag......nou die kleine Elvis, die is dus gewoon vanaf dag 1 zindelijk daar he, daar in zijn nieuwe huis.
Meneer doet alles , ALLES, in de kattebak , het kleine rotmormel.
Hersenen zo groot als een erwt maar zo verduveld geslepen die kleine .
Enfin ik ben blij, ik denk dus dat Elvis niet gelukkig was hier en dit deed uit gebrek aan aandacht of rebellie......en daar is ie gelukkig want hij loopt die kleine van 1 de hele dag achterna en eet alles op wat die kleine laat vallen . Verder mag ie in bed bij die mensen slapen, eet mee aan tafel 's avonds.......
Elvis is een prinsje geworden en dat bevalt hem dus wel dat leven en dus schijt ie in de kattebak.
Zucht.

Oh enne die monsters van mij die weten nu dat ik niet meer tolereer dat ze elkaar de huid vol schelden de hele week , als ze dat doen gaan ze naar papa het weekend. Dat heb ik met ex afgesproken en dat is geen straf voor hun dat ze naar pa moeten maar om mij te ontlasten want ik kan er niet meer tegen dat die twee oudsten schatjes van me de hele week ruzie maken.
En het helpt tot nu toe want het is een stuk rustiger.....want naar papa is wel leuk maar elk weekend is minder zeker als de kids van G wel gewoon hier zijn daar willen ze bij zijn en dus is dit een goede vondst geweest. Ook hebben we gezegd dat ze van Harderwijk naar Weert met de trein moeten dan , ALLEEN , met zijn tweetjes en dat , denk ik , maakt ze bang.
Goed zo , rust in huis denk ik dan maar....

Deze week cito toets voor mijn meisje , die die niet wil leren , die geen nerd wil zijn, die het nut er niet van in ziet dat je geschiedenis leert omdat het toch geweest is.... nou die meid is niet zenuwachtig , heeft nergens last van, omdat ze alleen maar ziet dat ze NA de citotoets gaan bowlen en dat is pas belangrijk, donderdag bowlen , en ja dat je daar eerst 3 dagen citotoets voor moet doen is een nare bijkomstigheid maar donderdag...dan gaan we bowlen , that's FUN !!! En je mag kauwgom eten tijdens de citotoets dat is COOL...
zucht
dit beloofd !
17 reacties:

he daar, ja dat zal wel even druk zijn, de emoties van afgelopen week en die nog komen gaan, en dan nog al het achterstallige werk,.denk dat iedereen dat wel begrijpt.

snap jij nou dat kauwgomverhaal van die citotoets? heb het nooit begrepen, lijkt me echt bloedirritant al dat gekauw om je heen als je je moet concentreren.

en,...ik ben blij dat elvis gelukkig is, dat was de bedoeling toch ook?

succes met alle drukte!

2 februari 2010 om 20:30  

Heerlijk Ilse om van je te horen! Geeft niet dat je geen tijd hebt om bij ons te lezen, ik ben blij dat ik wat van je hoor. Ik heb van Tuttemerul een mail gekregen, maar ik kan de foto's niet openen. Is dat omdat jij ze nog moet maken?
WAT een dondersteen die Elvis!!! Ik denk inderdaad dat hij bij jou niet gelukkig was en een manier had gevonden om aandacht te krijgen. Je moet rekenen: hij moest concurreren met 7 kinderen, 6 andere honden en een zaak aan huis! Nu is hij de prins en hij krijgt alle aandacht waar hij (vindt hij) recht op heeft! We horen wel weer van je, liefs

2 februari 2010 om 21:14  

Rustig, rustig, rustig: take a deep breath and let it out...pffft....
Ik word al moe als ik het lees.
Denk aan jezelf!!
En neem die CITO toets met een grote korrel zout, het komt allemaal goed!
Sterkte:) Jolanda

2 februari 2010 om 21:24  

Nou, gelukkig weer een logje. Ik dacht laatst al hoe gaat ze dat allemaal redden, een aantal dagen eruit geweest en dan toch nog de bestellingen verwerken en zo. Neem je tijd zou ik zeggen.
Verder zie ik toch vooral weer veel heerlijke Ilse-humor terug in je logjes. Gelukkig maar.

2 februari 2010 om 21:25  

Hoi Ilse

Je klinkt weer lekker druk.............hahahahah!!
Wilde net aan je vragen of je even langs wilde komen ben ook een blog begonnen,maar doe dat maar als je weer eens tijd hebt !!
Ik hoop dat het verder weer een beetje gaat daar ! loop jezelf niet voorbij hoor!!

Ik heb in mijn allereerste post (doodeng!) aan jouw gedacht ! kijk maar eens...........

Nou meid doe rustig aan ,geniet van alles!!

En oja je pakje zag er geweldig uit !! echt superrrr!! binnenkort zal ik de spulletjes showen op mijn blog gelijk weer reclame voor je maken !!

Groetjes Ria

RUST !!! RELAX !! (Moet ik zeggen,BEN ZELF OOK ZO'N BEZIGE BIJ !!)

2 februari 2010 om 22:24  

Nou het is je vergeven hoor Ilse, zorg jij maar lekker voor je winkeltje en de rest, en als dat weer bij is kom je weer gezellig op visite. En tot die tijd komen wij gewoon bij jou langs, hier of in je winkeltje.
Nou die Elvis zeg, die heeft het in ieder geval naar zijn zin. Hij heeft de rust gevonden zo te horen, prins pffff. Misschien duurt het even voordat hij zijn nieuwe baasjes een peopie laat ruiken. Nou meid, werk ze, succes met de kibbelende oudsten en de jongste.......daar ga je vast je handen ook nog vol aan krijgen hihi.
Groetejs, Karin

2 februari 2010 om 22:53  

Jeetje meis, wat ben je alweer druk bezig zeg. Wel fijn om weer iets van je te lezen...

De nieuwsbrief zag er trouwens weer prachtig uit met veel leuke spulletjes. Maar goed dat ik mijn bestelling vlak daarvoor al geplaatst had, anders had ik nog meer uit te leggen aan manlief...;-)

Sterkte met de kids. Hoop dat ze een beetje rekening met jou en met elkaar houden.

2 februari 2010 om 23:56  

Ren jezelf niet voorbij! Rustig aan, de wereld vergaat niet als je een dagje (of 5...) later bent met de dingen! Moet de cito nog beginnen?? Jeetje, ik dacht dat dit altijd in januari was... Heel veel succes voor je dochter dus!! (en daarna lekker bowlen voor haar! Hahahaha)

3 februari 2010 om 06:40  

ps wat een kreng is die Elvis, zeg!! Wahahahaha

3 februari 2010 om 06:40  

OH dat mormel zeg, die Elvis! En voor die mensen is het handig hè, een lopende stofzuiger die alles op eet wat het kind laat vallen.
Heel verstandig en fijn dat je met je ex kon afspreken dat de kids naar hem gaan in een weekend als het je teveel wordt! Zo zorg je weer goed voor jezelf meid en je kids krijgen er niets van hoor!
En wie weet vindt je dochter de CITO wel makkelijk en doet ze 't er gewoon even tussendoor want ze is wel slim hè?
Sterkte vandaag weer, dikke knuffel en nu ga ik naar m'n werk glibber de glijer. Hoezee!.....

3 februari 2010 om 07:09  

Hé, daar is ze weer...én weer gelijk op volle toeren hoor ik.
Die Elvis hé...je zou hem toch wat! haha
Ik moest van de week nog aan je verhaal denken toen ik op het jeugdjournaal over de CITO hoorde maar idd misschien fietst ze er wel zo doorheen!
En nu ga ik wachten op de postbode want die komt vandaag iets leuks brengen! haha
Doe rustig aan, alles heeft z'n tijd nodig.
grtjzz

3 februari 2010 om 09:18  

Heerlijk hè, opgroeiende kinderen....ik hoor je tussen de regels door genieten...
ach wie zei ook weer "Alles sâl regkôm.." was dat niet Brederode.. in ieder geval.. hij heeft gelijk op den duur... kijk maar naar Elvis:)..
grts

3 februari 2010 om 09:54  

Neem jij maar lekker de tijd voor je werk en je gezin, dat lijkt me hardstikke belangrijk nu.

3 februari 2010 om 15:29  
lia zei

Je bent er weer. Hoop dat alles goed gaat met jullie allemaal. En wij wachten wel tot je meer tijd hebt.
Fijn dat ook Elvis zijn plekje heeft gevonden in zijn nieuwe thuis.
Waarschijnlijk vond hij het ook te druk bij jullie.
Doe rustig aan, en neem overal de tijd voor.

lieve groet Lia

3 februari 2010 om 22:44  
Anoniem zei

Wat goed om weer even een teken van leven te zien bij je. Je hebt het niet makkelijk. En wat een slimme oplossing om jezelf rust te gunnen. Good for you girl!

Neem je tijd....wij wachten wel...

4 februari 2010 om 18:51  
inge zei

hahaha die elvis ; ) maar wel super dat 'ie 't zo goed getroffen heeft =)
hoop dat de citotoets goed gaat, en 't bowlen natuurlijk ; )
fijn dat er wat meer rust in de keet is ook! enneh..
druk jij nog maar even rustig verder!

4 februari 2010 om 19:18  
Zara zei

Jajaja, ik herken het gehaast en gejakker. Maar oh, die Elvis! Die is echt veel gelukkiger nu lijkt wel. Het zal je een goed gevoel geven en je hebt de goede keuze dus gemaakt om hem 'weg' te doen. Het heeft je veel commentaar opgeleverd; ik hoop dat Martina Gaus dit ook leest. En bowlen is natuurlijk ook veel belangrijker en leuker en spannender dan de Cito! Dat weet toch iedere moeder! Zelfs het Jeugdjournaal weet het!

5 februari 2010 om 17:46