28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

KersthuisNa een week werken werken en nog eens werken was het dan zover...
De twee open dagen van ons kersthuis.

De kitchencrew

Heerlijke catering van Via 5


Mijn twee gigahulpjes zonder wie ik het niet gered had.

Rosanne en Vildan


Wat kan ik zeggen? Het was geweldig, de reacties waren geweldig, de sfeer was geweldig, de mensen waren stuk voor stuk geweldig, kortom het was een mega geslaagde actie en voor herhaling vatbaar. Moe maar zeer voldaan ben ik.


Ik heb eindelijk enkele blogdames mogen ontmoeten, Madelief en Nicolette (Ik kan ze uit elkaar houden ja heus) natuurlijk die gelijk met Natasja binnen kwamen (mensenlief wat is ze lang die Natas...), erna kwam Soes nog binnen die ik gelijk herkende of course, Karin, Lia, Corine , ik vergeet er vast nog sorry dames als ik iemand vergeet...en ik kreeg ook nog allemaal kadootjes van de dames ook nog wat natuurlijk helemaal niet nodig was maar wel heel erg lief en bedankt nogmaals allemaal ....
Fon leuk je eindelijk eens in levende lijve te zien , helaas geen tijd om gezellig te kletsen met al die dames die ik zojuist genoemd heb, ook alle dames die mijn blog lezen , ik vond het superleuk jullie te ontmoeten en te horen dat jullie mijn blog zo herkenbaar vinden en leuk dat ik zo mopper (ik ga dus lekker door met mopperen in het vervolg ;) )Natas , Nicolette en Marjolein.


En de grote verrassing was mijn eigen zus die al weken riep dat ze echt niet kwam nee ze had betere dingen te doen en was druk druk druk, 's ochtends kreeg ik nog een smsje "succes de komende twee dagen" en ik moet eerlijk bekennen dat ik het echt belachelijk vond, dat ik er ook verdrietig over was maar ik ben ik dus ik hield de kaken stijf op elkaar en zei niets maar ik had 'm goed zitten . En daar kwam mijn zoon ineens zeggen dat tante Miranda er was ? Huh??
Goed gedaan zussie, ik was echt heel erg blij dat je er was en idd het was zo echt een verrassing.
Mijn pa was er ook bij , mijn moeder niet die is nog steeds niet de oude en kan zo'n dag niet aan nog .

De twee dagen zijn omgevlogen, het was heel erg druk, de geluiden waren positief en ik geloof echt dat iedereen het een succes vond so far. Dus we gaan het weer doen, misschien, in het voorjaar een lentefair ...gezellig ...kunnen we buiten ook nog iets leuks doen, word weer heel anders maar minstens net zo gezellig hoop ik.

Maar ik wil nog een paar mensen in het bijzonder bedanken want deze dagen waren niet zo succesvol geweest zonder hun.

Lia bedankt voor de prachtige cd 's, ze hebben constant opgestaan en ik heb er van genoten, en nog.....

Truus bedankt voor het maken van de geweldig mooie kransen.


Heidi voor alle mooie dingen die je voor me gemaakt hebt in zo'n korte tijd en voor je superlieve geweldige kadootje die me tot tranen toe ontroerde (jaja dames ik stond midden op de dag zaterdag te janken op mijn eigen kerstfair toen ik haar kado uitpakte, zie foto)
Kijk dit nou , voor elk hondje een kerstsok en voor Leo vleugeltjes...hou het dan maar eens droog...

Henk en Adrienne die gewoon even voorstelden me wel te komen helpen en zonder wiens hulp ik het niet gered zou hebben, Henk die de hele week bij me vertoefde en alle spulletjes geprijsd heeft tot ie er gek van werd...mijn dank is groot.En natuurlijk mijn steun en toeverlaat mijn vriendinnetje Simone
die me al die weken ervoor al zo goed hielp maar ook de twee dagen zelf de hele dag heeft staan afrekenen en inpakken , heel erg bedankt lieverd.

Via 5 voor de overheerlijke catering (in het bijzonder de appeltaart!!!) en het overheerlijke driegangenmenu wat jullie ons iedere avond brachten.

Tiramisu voor de heerlijke koffie en de De ouderwetse Bakkerij voor de kerststolletjes en de zeebeer.

En last but nog least mijn lieve schat G die me altijd steunt in alle gekke dingen die ik doe/bedenk of organiseer en altijd mijn stressbuien moet doorstaan of mijn huilbuien achteraf als ik oververmoeid ben, lieverd ik hou van je , dank je lieve schat voor je onvoorwaardelijke steun.En natuurlijk iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, de gezelligheid die jullie meebrachten en hopelijk tot de volgende keer...