28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.comFijn fijn fijn
Na 3 dagen creperen van de buikpijn ben ik vandaag zo duizelig als een ... (als wat eigenlijk?weet iemand het?)
Verder ben ik zo labiel als een kwartje, wijs naar me en ik jank....ja hormonen hè?? leuk is dat.
En is het ook nog een K**weer.
En het is donderdag. Maar dat is gewoon een feit daar is niks ergs aan behalve dat we dan over de helft van de week zitten en het dus bijna zondag is en dat wil zeggen alles komt weer naar huis en alles begint weer . En ik heb het mega druk. Ik zoek dus een oppas en een kok of nog liever een oppas die ook nog kan koken voor de dagen dat we er 7 hebben die A de kinderen entertaint, ze opvoedt, ze 100x verteld dat die jas aan de kapstok moet en de broodtrommel afgewassen en niet in de vaatwasser want als ze alle 7 hun broodtrommel en beker in de vaatwasser doen is ie vol en dan blijf je bezig met in en uitruimen, die ze uit elkaar haalt als ze ruzie maken of slaan en die ze sommeert dat ze de hond moeten uitlaten en langer dan 2 minuten want die hond krijgt niet eens de kans om te schijten en kookt (lekker kookt want vies koken kan ik zelf wel) en die als ze toch bezig is Elvis leert dat ons tapijt geen hondentoilet is en en en ...want ergens moet ik gewoon hulp hebben dit gaan we niet trekken zo nog langer.
We runnen hier geen gezin , nee dit is gewoon een leefgroep van pubers en binnenkort komen er nog puppies bij dus ik zie de bui al hangen , dan kunnen manlief en ik wel helemaal niet meer naar bed of naar een gesticht.

Gisteren had ik mijn dochter aan de telefoon en het eerste wat ze zei voordat ik zelfs maar een hallo kreeg was dat ze de nieuwe vriendin van papa had ontmoet en die vind ze aardig , ja zegt ze, "ze is leuk en ook een beetje grappig".
Oké fijn, ik was opgelucht.
En zegt ze "Ik kreeg 15 films van haar dat is wel een beetje veel hè mama."
No comment.

Zo deze labiele doos gaat even boodschappen doen in de hoop dat er niemand naar haar wijst , dat ze de heks* (zie kruisje voor uitleg) niet tegenkomt , dat ze de buikpijn in bedwang kan houden en dat ze niet omvalt van de duizeligheid (gevalletje bloedarmoede)


*Ik leef in een sprookje , ik ontmoette na de Worst Christmas Ever de prins op het witte paard en kreeg er de 7 dwergen en de heks gratis bij :)