28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.comFijn fijn fijn
Na 3 dagen creperen van de buikpijn ben ik vandaag zo duizelig als een ... (als wat eigenlijk?weet iemand het?)
Verder ben ik zo labiel als een kwartje, wijs naar me en ik jank....ja hormonen hè?? leuk is dat.
En is het ook nog een K**weer.
En het is donderdag. Maar dat is gewoon een feit daar is niks ergs aan behalve dat we dan over de helft van de week zitten en het dus bijna zondag is en dat wil zeggen alles komt weer naar huis en alles begint weer . En ik heb het mega druk. Ik zoek dus een oppas en een kok of nog liever een oppas die ook nog kan koken voor de dagen dat we er 7 hebben die A de kinderen entertaint, ze opvoedt, ze 100x verteld dat die jas aan de kapstok moet en de broodtrommel afgewassen en niet in de vaatwasser want als ze alle 7 hun broodtrommel en beker in de vaatwasser doen is ie vol en dan blijf je bezig met in en uitruimen, die ze uit elkaar haalt als ze ruzie maken of slaan en die ze sommeert dat ze de hond moeten uitlaten en langer dan 2 minuten want die hond krijgt niet eens de kans om te schijten en kookt (lekker kookt want vies koken kan ik zelf wel) en die als ze toch bezig is Elvis leert dat ons tapijt geen hondentoilet is en en en ...want ergens moet ik gewoon hulp hebben dit gaan we niet trekken zo nog langer.
We runnen hier geen gezin , nee dit is gewoon een leefgroep van pubers en binnenkort komen er nog puppies bij dus ik zie de bui al hangen , dan kunnen manlief en ik wel helemaal niet meer naar bed of naar een gesticht.

Gisteren had ik mijn dochter aan de telefoon en het eerste wat ze zei voordat ik zelfs maar een hallo kreeg was dat ze de nieuwe vriendin van papa had ontmoet en die vind ze aardig , ja zegt ze, "ze is leuk en ook een beetje grappig".
Oké fijn, ik was opgelucht.
En zegt ze "Ik kreeg 15 films van haar dat is wel een beetje veel hè mama."
No comment.

Zo deze labiele doos gaat even boodschappen doen in de hoop dat er niemand naar haar wijst , dat ze de heks* (zie kruisje voor uitleg) niet tegenkomt , dat ze de buikpijn in bedwang kan houden en dat ze niet omvalt van de duizeligheid (gevalletje bloedarmoede)


*Ik leef in een sprookje , ik ontmoette na de Worst Christmas Ever de prins op het witte paard en kreeg er de 7 dwergen en de heks gratis bij :)


18 reacties:

Als jij zo'n oppas vindt, mag ik dan haar tweelingzus?

22 oktober 2009 om 13:11  
Anoniem zei

Ohh wat een zielie verhaal weer, Het wel zo is, dat je deze jankende hormoonale bitch weer aan het lachen maakt,dus alvast bedankt daarvoor..
Daarom speciaal voor jou mijn eerste gedicht...
Ik kan je niks oppeppens geven, want er is gewoon niks oppeppens in mij leven.
Heb een bestelling in de wacht.
Die mij juist nu de kracht zou moeten geven,om weer verder blij te kunnen zijn met mijn leven. Want een week geen tuttemerull door mijn deur, is gewoon niet goed voor mijn humeur!!!. Nou dit gaat helemaal niet goed, dus ik kom je 20 novemer wel tegemoet.
hihih.. oja? Is het niet zo duizelig als een...shit, ik dacht dat ik het wist..

22 oktober 2009 om 13:55  
Anoniem zei

loop je meteen even door naar de gynaecoloog?
gek mens ;)


grt
femke

22 oktober 2009 om 15:30  

Je moet echt naar de dokter voor die bloedarmoede. Ik was tot 3 jaar geleden ook steeds aan de bloedarmoede door heftige menstruatie en sinds ik een spiraaltje heb daarvoor, ben ik bijna niet meer ongesteld...of kon je daar niet tegen? (Had ik dat ergens gelezen?)
Nou ja, straks zegt je dochter dat ze bij haar vader en z'n nieuwe vriendin wil wonen met die 15 films...

22 oktober 2009 om 18:01  
Soes zei

Die 15 films zijn vanzelf een keer afgekeken en dan wil ze gewoon weer naar huis.
Maar die bloedarmoede daar moet je echt wat tegen doen hoor. Dat is toch geen doen?

22 oktober 2009 om 19:00  
Zara zei

Da's 'n slimme zet: met 15 flims heeft ze kind aan haar deze week.
Tja, mijn man leeft ook in een sprookje met deze heks op de bank...
Probeer ook nog even een paar dagen te genieten zonder kids en voor de bevalling en de afwezige oppas...

22 oktober 2009 om 20:01  
Ilse zei

@Natasja : ja hoor is oke ik zal ervoor zorgen als ik haar vind...
@Bij MIJ: Heb je last van je hormonen??? vanwege maandelijks ongemak of andere reden?
@Femke: gek mens??? hee beetje rustig jij he?? ;)
@Madelief: nee mijn dochter die zei dat dus op een toon dat het toch eigenlijk niet normaal was dus de kleine slimmerik weet het gewoon dat ze omgekocht werd :)
@Soes:hoe ouder ik word hoe heftiger...en wat zegt zo'n gynecoloog dan? is normaal mevrouwtje is normaal over een tijdje is het allemaal voorbij...
@Nicolette: ja dat doen we ook hoor genieten, morgen en zaterdag gaan we lekker chillen...enne mijn man is 1,93 en breed en die past ook gewoon in die Fiat, lijkt klein maar van binnen is ie best ruim...voor een kleine auto dan hè??

22 oktober 2009 om 20:22  
Ilse zei

@Natasja : ja hoor is oke ik zal ervoor zorgen als ik haar vind...
@Bij MIJ: Heb je last van je hormonen??? vanwege maandelijks ongemak of andere reden?
@Femke: gek mens??? hee beetje rustig jij he?? ;)
@Madelief: nee mijn dochter die zei dat dus op een toon dat het toch eigenlijk niet normaal was dus de kleine slimmerik weet het gewoon dat ze omgekocht werd :)
@Soes:hoe ouder ik word hoe heftiger...en wat zegt zo'n gynecoloog dan? is normaal mevrouwtje is normaal over een tijdje is het allemaal voorbij...
@Nicolette: ja dat doen we ook hoor genieten, morgen en zaterdag gaan we lekker chillen...enne mijn man is 1,93 en breed en die past ook gewoon in die Fiat, lijkt klein maar van binnen is ie best ruim...voor een kleine auto dan hè??

22 oktober 2009 om 20:22  

heerlijke dag, nog leuker dan de mijne.

Off topic: Je had gelijk hè, twee keer roosvicee schijt en 't zat overal. Hij kan gelukkig kakken, das ook alweer iets.

22 oktober 2009 om 20:45  

Ga je nu zelfs je eigen reactie twee keer plaatsen? ;-)

Echt wel een gevalletje omkoping. Beetje dom vind ik. Maar goed.

Hopelijk voel je je snel weer fijn(er)!

22 oktober 2009 om 21:04  

Kind kind ik heb het met je te doen....
Misschien een tip die je al wel vaker hebt gekregen..
Bij de drogist verkopen ze ik geloof dat het femex..heet..
Staat op het doosje voor menstruatiepijn.
Als ik de pijn voel opkomen neem ik er twee en dan om de 6 uur 1.. tis niet anders maar zo kom ik mijn Happy periods.. door..
Misschien heb je iets aan deze tip..
En die kok helaas die heb ik ook niet voor je in de aanbieding..
Succes en strekte met het weer opstarten na het weekend.

22 oktober 2009 om 22:41  

pfff ik rol van t ene ongesteldheid verhaal (bij Myrna) in t andere hier.... gelukkig kan ik altijd smakelijk lachen om je schrijfkunsten ;)

23 oktober 2009 om 00:15  
Anoniem zei

Lieve Ilse, Ik heb wel met je te doen. Als je dan eindelijk eens alleen kunt zijn, speelt je lijf op. Probeer ijzertabletjes voor de hele periode. Je kunt het leven van pubers zo zuur maken, dat ze zelf naar een koksopleiding gaan èn...je kunt zakgeld alleen geven wanneer er op de kleintjes is gepast....en...je kunt ook lekker middagdutjes doen. Mischien gaat het niet zo zeer om een vork, lepel en mes, maar om de beruchte hooivork ?...dat je te veel erop genomen hebt ? ...Uitdunnen die boel.
Veel sterkte.

23 oktober 2009 om 10:06  

ha die ilse, kijk, jij mag je dan k.... voelen; je maakt er weer veel blij met je blog. knap je daar van op? beetje realiteitsbesef op zn tijd is wel oke, dus n beetje hulp in een negenpersoonshuishouden met eigen zaak is misschien wel een ideetje,.. wat dacht je van een au pair? (tippie wan,..where are you?!) geniet zover mogelijk nog een beetje van je rustige dagen en wees nou gewoon blij dat die nieuwe vriendin aardig is, tenslotte moet dochterlief er zo af en toe verpozen toch?

23 oktober 2009 om 10:44  

sterkte....ik ben nu zo ongesteld als een toeter. vreselijk. Madelief heeft een punt, het kan helpen met zo'n spiraal, maar pas op: bij mij werkte het averechts: ik bleef bloeden met die Mirena! Helaas heeft een bepaald percentage van de vrouwen dat.

23 oktober 2009 om 17:37  

Hahaha, zo duizelig als een dronken tor op een wiebelend blad in een mega storm, ofzo...??? Fijn dat de eerste indruk van vriendin van ex in ieder geval goed zijn! Hoewel 15 films.... misschien wil ze geen zeurende kinderen en veel aandacht van haar lief en voor haar lief....?? ;-)

23 oktober 2009 om 18:55  

Overigens... die mirena is voor mij de uitvinding van de eeuw!! Bijna niet meer ongestellie en heel veel meer positieve energie!! (door die hormonen waarschijnlijk....) Wel eventjes wennen die 1e 3 maanden, (veel tussen bloedingen), maar daarna ben ik een gelukkig mens geworden!! (al 4 jaar lang nu!)

23 oktober 2009 om 18:58  
Soes zei

Hey Ilse, dit kun je ook nog gaan doen, met die familie von Trapp van jou...
http://streaming.vtm.be/VTM/opzoeknaarmaria/Video/STUNT_MARIA_FINAL_EXPORT.wmv

Er zit een hapering in het filmpje, op een gegeven moment gaat ie overnieuw... maar toch even helemaal uitkijken. Einde is ook leuk.

23 oktober 2009 om 20:21