28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wat een week zeg

Mooi  die had ik woensdag gekocht in Baarn waar ik na 1,5 uur file eindelijk arriveerde, in NL kan je gewoon niet meer autorijden op de fiets ben je sneller....


Het was weer zo'n week, een week van 7 kinderen en topdrukte.
Ik die het beste gedijd in een omgeving die is opgeruimd en clean had de hele week een soort van adem in adem uit moment en dat dan enkele dagen lang...Zen Ilse ZEN.
Nou gisteren was ik om 5 uur niet meer zen.
Helmaal niet meer zen en moest NIEMAND gewoon nog iets zeggen tegen me.
LEAVE ME ALONE
Als je me dan gewoon even laat dan is het meestal na een uur over. (lees dit goed kids !!!)
Het kwam gewoon door de enorme puinzooi in de ochtend in huis, de stofzuiger die de hele dag loeide en ik moest werken en telefoneren, een leverancier die eerst de verkeerde kisten levert en vervolgens belt een week geleden dat mijn pakket ergens in Duitsland is en die ze na een week nog niet gevonden hebben en toen bleek ineens dat het nu in Frankrijk is en dan moet dat pakket weer naar Denemarken om dan vervolgens naar mij te worden verzonden, gaat lekker zo, en toen nog een heel gedoe om een ander pakket van mensen die het gisteren echt nodig hadden wat niet kwam en vandaag komt en ik nu dus naar Frankrijk kan gaan verzenden , mijn hulp die me verteld dat mijn huis nog nooit zo smerig is geweest en vol zand en stof , visite onverwachts (heel gezellig hoor maar daardoor liep ik dus een dik uur achter) en een nieuwe Iphone die we niet aangesloten krijgen op Itunes, die weigert gewoon en dan een uur in de wacht staan bij de helpdesk om vervolgens na een uur te horen tuut tuut tuut, internet bankieren wat het ineens niet meer doet (gelukkig na een uur weer verholpen).
Enfin het was me ZO'N dagje na een mega drukke week...

Lief lag helemaal in een deuk want ik belde de bank.
En ik heb toevallig het nummer van DE GROTE BAAS van de bank , zijn 06 nummer.
Dus ik bel die man direct op zijn 06 nummer of ie me even een kopie afschrijving wil sturen en kijken naar mijn internet bankieren en dat ging zo:
"Hee jack kan je mij even een kopietje sturen van mijn laatste maand en kijk eens even snel naar mijn internet bankieren dat doet het niet en MOET het gewoon doen nu vandaag nog."
Hij zei: "Oké, ga ik doen."
Mijn lief zat naast me bek open en keek me aan...
"Bel je de grote baas daarvoor op en commandeer jij die man? Die man doet dit werk al honderd jaar niet meer daar heeft ie AL zijn personeel voor en jij belt HEM op voor een kopietje?"
"Uh ja...??? Hij doet het toch, wat is daar nou erg aan?" (de beste man had ook kunnen zeggen bel maar een ander ik vroeg het netjes)
Lief vond het echt hylarisch , zijn verbeelding sloeg op hol en hij zag de grote baas in the middle of een vergadering zitten over wel of niet overnamen DSB Bank en dan wordt ie gebeld door Ilse voor een kopietje........
Nou ik zie het probleem niet , wel dan?
Ik ga die kantoorklerk niet bellen want die snappen het niet, moet ik honderd keer uitleggen hoe en wat, hij (de grote baas) snapt me meteen , belt ws ook die kantoorklerk maar dat is het verschil mensen.
Nu zorgt die kantoorklerk wel dat mijn internetbankieren binnen een uur het weer doet en dat dat kopietje vandaag nog op de bus gaat want het is immers de grote baas (die normaal nooit met hem communiceert) die hem belt en dan rennen ze , daar zijn ze bang voor, want voor jou honderd anderen kantoorklerken natuurlijk en dus doet alles het weer, binnen een uur :) en daar hou ik van van efficiëntie en snelheid .
Van mij zijn ze veel minder onder de indruk en belandt mijn geval op een stapel.
En ik wil niet op een stapel op een dag als gisteren dus maakt het me geen drol uit dat de GROTE baas misschien in vergadering zit, ik ben nog altijd zijn klant en die wil wat ....en had ie maar ervoor moeten zorgen dat ik zijn 06 nummer niet heb dan had ik ook niet kunnen bellen .

Zo en vandaag belooft weer een leuke te worden, druk druk druk maar ik heb echt even de tijd genomen om alle blogs bij te lezen, en dit logje te schrijven , morgen de kinderen naar hun pa brengen voor een week (halleluja, ja ik ben blij een week geen kids pfff wat een ontspanning) en nu snel snel aan de slag....
Fijn weekend mensen !!

18 reacties:

Haha, je hebt zoveel gezegd dat ik niet eens weet waar ik op moet reageren :-).

Geniet van het kidsloze weekend!

16 oktober 2009 om 11:00  

Wat doet je Lief moeilijk hierover, bel jij de grote baas JA, die bel ik ook als ik zijn nummer heb :-))

Daar is het oa toch voor? hahaha

Je snapt dat ik dus ook ken idd van best wel grote bedrijven, nu ff niet meer, maar ooit, alhoewel... hmmm misschien meer dan ik mij realiseer :D

Ik wens jou echt, heel echt, een zeer rustige ontspannende week toe, even alle lasten de deur uit is HEERLIJK!

XXX

16 oktober 2009 om 12:03  

Tja, je hebt contacten of je hebt geen contacten. Toch?
Ik visualiseerde me even die heel belangrijke 'nemen we DSB over of niet' vergadering en toen dat telefoontje van jou! Geweldig!

16 oktober 2009 om 12:43  

Jemig Ilse! Dan bel je gewoon de Grote Baas?! Het moet niet gekker worden! Hoorde je 'm niet zeggen: 'Wacht ff Dick (Scheringa) ik heb een klant aan de lijn'?
Nou, geniet van je kinderloze week, ik hoop dat je een beetje kunt bijkomen en uitrusten!

16 oktober 2009 om 13:08  

Dus jij hebt Dirk Scheringa himself gevraagd om een kopietje?! Goed zo, dan blijven ze tenminste aansluiting houden met hun klanten; weten wat er op de werkvloer speelt.
Komende week ben ik 'alleen' met 1 kind, de andere mannen gaan naar de camping, verder puinruimen. Ik werk gewoon, je kan niet altijd vakantie hebben! Afijn, veel plezier zonder de kids, kan je ff bijkomen. Stom van je hulp om je nog eens op de zooi te wijzen, daar kan je niets mee op dat moment en je knapt er niet van op ook.

16 oktober 2009 om 13:42  

Baas Jack heeft het toch allemaal vlot even geregeld voor Ilse! Superbaas voor z'n klanten!
Enne.. jouw kinderen naar papa, maar die van G, gaan die naar mama?
Ik wens je een heerlijke week, druk of rustig dat mag je zelf invullen.. Groeten, Corine

16 oktober 2009 om 14:04  

Ha Ilse, nou meid, je hebt het allemaal even fijn geregeld (heel herkenbaar hoor, ik ben ook tot grote dingen in staat als het even helemaal niet gaat zoals ik wil...)
Ik wens je een heel fijn en vooral RUSTIG weekend toe, groet, Tineke

16 oktober 2009 om 15:36  

Ik zie het dus gewoon voor mij he haah

Maar, dit weekend een kindvrij weekend ?

groetjes Elise

16 oktober 2009 om 17:02  

HAha je bent echt al een zakenvrouwtje!!
Klant is koning toch!!

psst nog een paar uurtjes, lekker gooise vrouwen.. dat word weer gieren..heerlijk.

fijn weekend

16 oktober 2009 om 17:32  

Sorry, heb natuurlijk het verhaal gelezen maar ben m.n. gefocus op de schaal over de bloemen, zijn, zijn dat daar heerlijke pepernoten?

Hahaha... geniet lekker van je week...

16 oktober 2009 om 17:39  
lia zei

Pffff. wat een verhaallijn heb je weer. Van jouw leven moesten ze eens een keer een film maken. Lijkt me schitterend.
En die GROTE BAAS heeft vanaf nu een ander nummer denk ik.

fijn weekend, gr lia

16 oktober 2009 om 19:39  

Way to go, Ilse! Ik vind het ook hoor, jij bent net zo goed een klant als Dick Scheringa!! Ik zie het wel helemaal voor me. Volgens mij was het precies wat je kon gebruiken na zo'n dag en zo'n week om even zo'n succesje te hebben.

16 oktober 2009 om 19:58  

Ah, een weekje rust? Of heb je nog een paar kinderen over? Onze jongens gaan deze vakantie ook een nachtje bij opa logeren, kunnen manlief en ik uit eten.

Schitterende bloemen (pioenrozen?)

geniet van je rust....ZENNNNNNNN

17 oktober 2009 om 09:11  

En, ben je inmiddels al weer Zen?

17 oktober 2009 om 15:28  

Mijn mond valt open.... wat ben ik jaloers op jouw doortastendheid!!! Kan ik niet bij jou in de leer komen?? Ik moet echt leren om tegen wat collega's iets te gaan zeggen... *kreun*

17 oktober 2009 om 16:17  

Zeg, jij wervelwind. Ga eens op de bank zitten. En drink een kopje thee.

Mén, ik word al moe als ik je verhaal léés!

Maar die bloemen: die zijn echt heel erg gaaf! Leuk man! Gaan die ook richting webwinkel?

17 oktober 2009 om 22:29  

Zeg al jaren gaat niet om de kennis maar om de kennissen. Dit is een duidelijk bewijs. Ha ha om je rot te lachen. Denk dat die bankmeneer ook niet meer bij kwam. GEWELDIG. Grt Leni

18 oktober 2009 om 10:00  
Soes zei

Tuurlijk bel je de baas, als je die kent. Waar ken je 'm anders voor??
Maar het is een schrale troost dat er met die zendingen van jou ook weleens wat mis gaat. *kreun*

18 oktober 2009 om 12:28