28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Koud, gek en druk


Maandagochtend 8.44 uur en ik stik van de kou.

Brrrrr wat is het fris.......koffie heb ik al op, mijn bak yoghurt ook dus de dag kan beginnen, snel een logje en dan aan het werk want genoeg te doen.
Als ik het maar niet zo koud had.

Oudste heeft tegen betaling zijn zus zijn boeken laten kaften. Delegeren is dat dus , kan er niet vroeg genoeg inzitten...maar als ze allemaal zo zijn wie gaat dan straks die boeken kaften vroeg ik me af?
(nee dus ik niet)

Gisteren gingen we de kids halen in Weert, de auto tot aan de nok toe gevuld met spullen die we hier niet meer kwijt kunnen omdat we hier alle ruimte nodig hebben voor de winkel dus alle zooi die je toch nooit gebruikt naar Weert gebracht naar de opslag die we daar nog hebben.
Toen even naar mijn moeder geweest en vader natuurlijk en toen met kids weer naar huis.
En die terugreis was...... ja hoe zeg je dat een beetje eerbiedig?......zwaar KUT. (dit was zo erg dat is niet meer eerbiedig te brengen hoor)
My god die kinders, die broer en zus voornamelijk , de twee oudsten , die vinden elkaar niet leuk, niet een beetje niet leuk , helemaal niet leuk, en de hele weg (2,5 uur lang met files) bekvechten, elkaar afzeiken, zieken, en dan constant: "gedist"
En als je dan ontploft na een twee uurtjes kijken ze je beide onschuldig aan "wat is er? wat heeft mama??"
Gedist.
AAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Het was weer gezellig, vanaf welke leeftijd kan je kinderen van 8,11 en 14 alleen met de trein van Harderwijk naar Weert sturen? (kinderen die ruzie maken en elkaar hoogstwaarschijnlijk ergens alleen achterlaten op een perron omdat ze niet langer samen in een trein willen zitten waarna 8 jarige overstuur raakt en niet weet met wie ze dan mee moet gaan, ik zie het al helemaal voor me)
Kom op, zeg het me, advies mensen..... 
Of is er iemand die zegt: ik heb niks te doen, rij graag met ruziënde kids door het land, ik wil best elke twee weken rijden?

Nu ga ik snel werken want ik heb een drukke week, veel werk en nog 3x met Bettie naar het pipetje rijden deze week, kadootjes verzinnen voor de actie van Cisca, en verjaardagen niet vergeten vandaag van mensen....

Het goede nieuws: het wordt heel erg warm morgen !!!