28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Inspiratie.


Ik zat in bad en had weer een geweldig blogje klaar (in gedachten) maar ja zoals ik al zei was het weg toen ik eruit kwam dus wat ik hier nu moet schrijven?
Ik weet het gewoon niet.

Ik kan schrijven dat ik vannacht naar de wc ging en de deur die ik open had gelaten van de badkamer dicht was, wat ik creepy vond want ik was heus de enige die nog in die badkamer was geweest.
Of dat ik daarna een uur wakker lag, te malen hoe dat nou kon en ik een rare geur rook en nee dat was niet manlief naast me die een scheet had gelaten.
Of dat ik vanochtend toen ik eruit moest om half 8 pas echt lekker sliep en ik dat zo verschrikkelijk irritant vind dat ik het meest lekker slaap tegen de ochtend, tegen de tijd dat ik eruit moet.
Of ik kan natuurlijk schrijven dat ik EINDELIJK eens ben begonnen in het boek Weg Van Lila van Patrick van Rijn en dat ik zijn tweede boek ook al heb klaarliggen Vaderstad om er meteen achteraan te lezen, iedereen heeft die boeken al gelezen, ik niet.
Of ik kan schrijven dat ik in hoofdstuk 1 al bijna was afgehaakt omdat het nogal KUT TRUT GEIL taal was en ik daar nooit zoveel mee heb, in een boek dan hè in bed met mijn lief is dat natuurlijk wat anders maar toch heb doorgelezen en er nu toch behoorlijk in zit . in het boek

Ik kan ook schrijven dat onze Max naar een vriendin is verhuisd zaterdag met een hele grote tuin hier vlakbij waar ie zich helemaal kan uitleven omdat het hier gewoon niet ging met Bettie, Max is een hond die veel beweging nodig heeft en buiten moet zijn en hier in het centrum van de stad en binnen was gewoon niet goed, we zullen hem missen maar kunnen hem altijd zien. Bettie is blij want die werd er helemaal gek van van die grote lubbes die steeds maar bovenop haar zat en haar geen seconde rust meer gunde.

Of dat ik helemaal blij ben met de vijgenboom , zo blij als een nylonfetisjist in een pantywinkel.

Of dat mijn zoon en die van G ook nog eens zaterdag kampioen zijn geworden met hockey.
Of dat ik zondag gisteren eindelijk het berghok eens heb opgeruimd en dat nu helemaal mooi schoon is en ik er weer in kan lopen, hoe fijn is dat.
Of dat dat ook echt het enige is geweest wat ik gedaan heb want de rest van de dag heb ik gewoon helemaal niks nuttigs gedaan alleen maar geluierd maar mensen wat was dat lekker.
Of ik zou kunnen vertellen dat ik het nog steeds heel erg koud vind en ik gewoon toe ben aan warmte.

Of dat ik niet op vakantie ga deze zomer maar nu toch al weer hevig aan het twijfelen ben en toch maar aan het zoeken ben naar iets leuks, iets warms, iets Frans want ik mis dat land zo na er al 2 jaar niet meer te zijn geweest.
Ja dat zou ik allemaal kunnen opschrijven en er een leuk blogje aanwijden maar de inspiratie is er niet , weggespoeld met het badwater.


10 reacties:

Niks nuttigs gedaan? En weetjewelhoedrukikbengeweest???!!!
Nou, lekker zo'n dagje dat je niets hoeft en lekker kan lezen, vanaf vrijdag heb ik dat weken lang met die rotarm van me!

8 juni 2009 om 15:37  

Inspiratie genoeg, lijkt me zo!

8 juni 2009 om 16:28  

Voor iemand zonder inspiratie weet je een behoorlijk logje te schrijven!

Maar misschien toch maar een notitieblokje naast het bad? Is een een stuk goedloper dan een waterdichte laptop :-)

8 juni 2009 om 16:44  

Als een deur niet goed in zn scharnieren hangt, gaat ie ook vanzelf dicht. Mischien is dat het wel. En anders zou ik het ook creepy vinden. Het idee alleen al... Brrr.

8 juni 2009 om 18:53  

Damn, jij logt al zoveel!
Even niet gekeken en hop! Weer wat logjes erbij....

8 juni 2009 om 19:31  

Ik heb die boeken van Patrick van Rijn ook niet gelezen hoor.

Oh, wat jammer dat Max toch weg moest. Maar voor hem is het natuurlijk wel beter.

Hoe was 'De eenzaamheid van de priemgetallen' eigenlijk?

8 juni 2009 om 19:36  

Oh wat een heerlijk logje is dit, heb ik ook weleens, zogenaamd geen inspiratie hebben maar dit Ilse, vind ik HUMOR, en veel fijner om te lezen dan inspirerende doordachte logjes ;-)

Wat betreft het boek wat je noemt, ik heb het ook niet gelezen en het staat ook niet echt op mijn lijstje, ben meer van paulo coehlo of de vriendinnen serie voor jong volwassenen, lekker ontspannend en zeer inspirerend met vele wijsheden :D

Laat het maar gaan met het badwater, is het geen idee om een kladblok aan de muur of zo'n bord met stift aan de muur te hangen? DAt mag nat worden alleen niet spetteren als je erop geschreven hebt? (A)

XXX

8 juni 2009 om 20:52  
Door zei

een nylonfetisjist in een pantywinkel hahaahahaha!

Ilse, kijk even op www.cazaleres.com en zeg me wat je er van vindt.

8 juni 2009 om 21:14  

Ik zou toch een memorecorder neerleggen .. dan had je ons dat idd allemaal kunnen vertellen .. nu moeten we dat allemaal missen .. zucht

Gefeliciteerd met het kampioenschap !

Groetjes Elise

8 juni 2009 om 21:47  

Wat een log vol info en dan zeggen geen inspiratie te hebben ;) Maarre wat jammer van Max, maar wel beter voor hem. Enne die boeken van Patrick, heerlijk om te lezen! Waar ga je altijd heen als je naar Viva La France gaat? Misschien willen wij eind van de zomer ook nog gaan een weekje, heb je nog goede tips??

9 juni 2009 om 08:46