28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Boer zoekt vrouw


Kijk zij schreef vandaag een stukje over boer Jos dus dan ga ik natuurlijk even googlen want een vlotte boer bij "Boer zoekt vrouw" kan ik me niks bij voorstellen.
Sommige zoals zij hebben een melkboer die we nog nooit gezien hebben maar wel heel cool overkomt uit verhalen (behalve dat ene overhemd dan waar ie maar geen afstand van wil doen) maar dat is dan ook de enige boer die ik zo even kan bedenken die vlot is maar ja die heb ik dan wel nog nooit gezien...
Maar goed vriendin S heeft hem dus ontdekt die vrijgezelle vlotte boer, de enige die NL rijk is waarschijnlijk want die andere die woont in the States en is bezet (jahaa dat is pas hip).
Dus vrijgezellen dames of dames die hun man meer dan zat zijn en denken hoe kom ik hier weg ik kan wel een verzetje gebruiken...schrijven maar naar die boer Jos .
En ben je vrijgezel en denk je nee die boer is niks voor mij in Griekenland daar schijnen nog heel heel veel mooie militairen zomaar vrij rond te lopen in de natuur...
Jos , hmm die naam is het hem eigenlijk niet maar goed dat kan je eenmaal aan de haak geslagen natuurlijk veranderen hè? Net zoals die BMW want zeg nou zelf een boer in een BMW? 
Nou kijk zelf maar even of je Jos wat vindt klik klik
Ik zelf vind Jos niet zo hoor ik hou ook helemaal niet van boeren maar van mooie brede macho mannen maar goed voor ieder wat wils. 

14 reacties:

Yuen zei

Hoi Ilse, voordat je denkt, wie googled mij weer nu vanuit Den Haag. That's me.. ik zag namelijk laatst een lekker receptje van een visje. Maar ik kan het niet meer vinden... Of was het Hyves?

Ps. Heb nog geen tijd gehad om terug te reageren op jouw reacties bij mij. Heb er nog geen tijd en de rust voor gevonden.

Ga nu even hyves afzoeken.

18 mei 2009 om 17:29  
Zara zei

Leuke boer voor als je geen bloedmooie loslopende Grieken tegenkomt.

18 mei 2009 om 17:58  

Wij kijken hier vanavond even Boer zoekt vrouw, dat is net een dagje later hier dat het uitgezonden wordt. We zullen, met de ouze, een kritische blik werpen op boer Jos.
En inderdaad: het barst hier van de culturele hoogtepunten met al dat moois aan militair wat hier rondbanjert. En had ik al verteld dat ze een kalashnikov op hun brede bezwete ruggen hadden hangen? Echt, ik dacht dat ik er in bleeeef! Het was echt teveel voor deze trutjes uit het saaie Holland. Nu gaan we eten....

18 mei 2009 om 18:14  
Ilse zei

@Nicolette en Madelief: zijn jullie met rambo getrouwd of zo want ik moest kalashnikov even googlen om te weten wat dat was hoor ;) Kijk jij zag die dingen op hun rug hangen je zus ergens anders haha. stelletje oversexte hollandse trutjes ;))

18 mei 2009 om 18:18  
Inge zei

Ik kijk nooit naar Boer zoekt hoer....ehhh, vrouw! hihi! Stom programma vind ik dat!

18 mei 2009 om 19:21  
Ilse zei

@Inge: hahahaha hoer zoekt boer leuk bedacht...

18 mei 2009 om 19:34  

Kijk Ilse, als je alle vrijgezellen boeren had gezien, dan had jij Jos ook de leukste gevonden. Ik denk dat Jos de enige is die brieven gaat krijgen......Bij dat programma hebben ze ook het lekkerste tot het laatst bewaard!

18 mei 2009 om 19:35  
Ilse zei

@Elsbeth: Dus eigenlijk zeg je dat de rest zoooo errug was dat Jos die eigenlijk ook niet zo leuk is al leuk leek vergeleken bij de anderen??? ;)

18 mei 2009 om 19:38  

Vriendje (boerenzoon) en ik zijn fans van het eerste uur. Ik neem het programma altijd op (helaas op de een of andere manier gisteren te laat laten beginnen?) en dan kijken we het rond tienen met een glaasje erbij. Heerlijk programma. Het is een van de weinige dingen die ik kijk.

18 mei 2009 om 19:48  

hahaha Ilse, wat lachen wat mijn blog allemaal aan reacties teweeg kan brengen!

18 mei 2009 om 20:39  

Yep!! De rest was zoooooo errug!!!!!
Ach die arme mannen, een tv-programma als laatste redmiddel om aan een vrouw te komen, da's pas echt zielig!! Ik zit met plaats vervangende schaamte te kijken!

18 mei 2009 om 21:49  
Toet zei

Ik vond die andere leuk. Maar ik weet niet meer hoe hij heet (even spieken op de site)

Ik denk Jan. Maar dat komt omdat ik hou van mannen van 1m93 :)

Maar dit zeg ik alleen op basis van het "kijken" van het programma op de achtergrond...

18 mei 2009 om 22:26  

Haha, gek mens. De melkboer en vlot. Hij moet er in ieder geval zelf hartelijk om lachen. En ik dus ook ;-)...

19 mei 2009 om 03:16  

Hahahaha, ik heb mijn handen vol aan mijn eigen mooie militair!! Ik pas dus even wat militairen betreft, als je het niet erg vind?? Maare.... een leuke boer?? Hmmm... die gaan in ieder geval niet op uitzending, hè?? ;-) Ff kijken dus!!

20 mei 2009 om 19:23