28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oplossing


In ons oude huis werd heel wat afgeschreeuwd.

Als iemand iets nodig had van een ander en die was toevallig boven dan schreeuwde men naar boven. Waren ze boven en ze wilde iets van ons weten dan schreeuwde men naar beneden.
Ik dacht dat gaan we anders doen in ons nieuwe huis.
Geen geschreeuw meer !!!
Dus we hebben een heleboel telefoons in huis waarmee we naar zolder / woonkamer / keuken etc kunnen bellen,  dat scheelt een hoop geschreeuw.

Gisteravond zijn de kids thuis gekomen . Dat was heel gezellig, kadootjes uitgepakt voor moederdag, Nyah haar kado gegeven en nog even bijgekletst en toen naar bed, half 10.

Vanochtend ben ik (hou je vast) al 14 keer gebeld vanaf de zolder. Nou ik kan je zeggen daar word je ook niet blij van op de vroege ochtend , steeds maar naar de telefoon rennen om daar te zien dat zolder belt, grrrrr. 
Dus mijn : "ja wat is er schatje ??" werd steeds meer "JAAAAAAHAAAAAA??????" (en dat kwam er niet meer vriendelijk uit kan ik melden) altijd leuk zo'n moeder die je 2 weken niet gezien hebt en meteen de eerste ochtend al geen geduld meer heeft

Het is 12.35 uur en ik ben thuis, alleen, zonder werkvolk, zonder kinderen, zonder man, helemaal ALLEEN. Ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik ALLEEN in dit huis ben zonder dat ik dozen aan het uitpakken ben . Ik moet zeggen het is ZALIG en STIL, ja stil is het en fijn om eens geen werkvolk over de vloer te hebben maar dat is maar van zeer korte duur want om 3 uur komt er weer eentje. Jee,  ik ben alleen in ons nieuwe huis en ik ga er maar eens van genieten......9 reacties:

Okay, okay, één hint dan: Groen!

11 mei 2009 om 13:06  

whahahaahaha.........en ik denken dat het meer dan duidelijk was.
Groen is de kleur van het uniform.

11 mei 2009 om 13:12  

Ik wil wel ff een rondje komen schreeuwen hoor, als het je te stil is!
Volgens mij is dat echt een gebrek van de jeugd van tegenwoordig, dat geschreeuw en geblèr door het huis. Hier hebben ze er ook een handje van. Ik zeg wel eens in een heldhaftige poging de orde te handhaven dat ze maar naar me toe komen als ze iets willen weten, maar ja, dat werkt soms ook weer in hun voordeel, als ik niet reageer op hun geschreeuw. Zo is het altijd wat.

11 mei 2009 om 14:50  
Door zei

Ja, onze buren hebben dat ook. Lijkt mij ook wel wat, want hier wordt ook wat af geschreeuwd af en toe...

11 mei 2009 om 15:31  

Oh heerlijk genieten van je mooie paleis! Ik heb trouwens "Haar naam was Sarah' gelezen tijdens de vakantie, echt prachtig. En heb ook Taken gezien, vond ik ook echt een mega goede film. Thanks voor de tips!

11 mei 2009 om 15:46  
Inge zei

Wij hebben ook zo'n telefoon, wel handig hoor! Ook hebben wij beneden een belletje, en daarmee ben ik als het eten klaar is, dan hoef ik ook niet te schreeuwen! Slim hè?
Ik heb vandaag ook heerlijk gehad zo in mijn eentje....gewoon rust in huis! Heerlijk!

11 mei 2009 om 16:14  

Oh je, wat hyperbereikbaar zijn jullie dan allemaal. Hier wonen we in een gat waar mobiele telefoontjes het niet eens doen!
Hoe vonden de kinderen hun kamers/nieuwe huis?

11 mei 2009 om 19:54  

Waar ga je nou straks over bloggen ? Als straks het huis klaar is en je gewend bent en de kinderen niet meer schreeuwen .,. wordt het dan niet saai ?

Fijne dinsdag, Elise

11 mei 2009 om 22:31  

He heerlijk lekker alleen. Dat zou ik ook weleens willen. En ik heb één kind. Eentje. Dus...

12 mei 2009 om 01:46